zekice bir başlık benle beraber hoş gelmiş.
taptaze mis gibi, yedinci nesil yazar, hoş gel gel gel cartele gel diyor ve, kendisini canı gönülden selamlıyorum.
* * * *
sapa sağlam adamı hasta eder. ayrıca psiko kinetik güçleri ile çayınıza sigara izmariti düşürtür.
(bkz: tehlike)
yorgunluktan dili dışarda kalmış doğum gün insanıdır efendim kendisi. insafsız-zalim-gaddar-ucube ve bir o kadar da kalabalık bir ailenin son çocuğudur.* mumlarını bile kendi yakıp getirmiştir pastasını salona... allah çarpsın tüm bunlara rağmen mutlu olmayı bir borç bilmiş ve olmuş yazardır da aynı zamanda... * **
Doğum günü çocuğudur efem bugün. doğum gününde yan gelip yatıp keyif çatmaktansa, doğum günü sebebiyle ziyarete gelecek olanlara ziyafet hazırlama suretiyle dünden beri mutfakta canı çıktı zavallımın * . bi de üstüne börekleri kömür edip tekrar börek yapmaya koyuldu. söz sana özel bi doğumgünü yapcas * .
ayrıcaa;
yeni yaşının yenilikler getirmesini, başka bir hayata bir adım olmasını diliyorum. inşallah her şey gönlünce olur güzel arkadaşım, kafa insanı. * *
son model yazarlardandır. hoşgelmiştir. *
7. nesil yazar hoşgelmiş. uçakta annesinin çorbasını içmek istiyor kendisi. hoş olsa gerek.
hoş gelişler ola yazarı.
güzel nickli nesildaş yazar.
Alışılmışın dışındaki pantolonuyla gülümseten, çikolatadan tatlı nesildaşım. Hoşbulduk efenim.
(bkz: #9403650)

adı sibel mi ne mi.
hoşgelmiş yedinci nesil bir yazar. faydalı bilgilerini sabırsızlıkla beklemeteyiz . * * *
nicki güzel değil. sponge bob'un pantolonu karedir bir kere. bir sünger bob hayranı olarak kınıyorum.
cnbce dizileri izledği anlaşılan yazardır,hoşgelmiş.
(#9634546) işte budur ve görevi daha bitmemiştir. * *
© copyright 2005 - 2026