damlanın hangi sıvıya ait olduğuna göre değişen durumdur.*
(bkz: ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla)
kola için, asidik özelliğini tamamen kaybetmiş damladır.
küçücük bir olayı devede kulak gibi görmenize, yıllarca dayanıp en son size saygısızlık yaptığında ayrıldığınız sevgilinizin "bu mu yani sebep" demesine, olaylara anında tepki veremeyen bir ırk * olmamızdan kaynaklanan sonuçlar neticesinde "ulan ben anlamadım bu karıyı şu kadarcık şeye kızdı bu kadınlar çok tuhaf azizim" yaftasını yemenize neden olacak son kurşundur, deler geçer.
ahmet erhan şiiri.

Her bardağı taşıran bir son damla vardır
Toprak gelince ölümle, meyhanelerde bir koltuk daha azalır
Damlaya damlaya gider Ahmet Erhan, sel olur gelir ölüm
Hayat buysa eğer, meğer ki aldatılışım.

Yalnızım... sokağın zulasında bir köpek gibi kaldım
Islak bir köpek gibi ancak sabahla ayılır
Sürüklene sürüklene götürülür Ahmet Erhan
Komiserim, tebdil-i hayatta şiir vardır

Şimdi bir ölsem ve artık hiç konuşulmasam
Çocuğumun belleğini kefenimle silsem
Anlamam ki nicedir yaşım murada ermiş dölüm
Neden her çocuğun ille de bir babası vardır

Oğlum, zaman ağır, gün ağır, gece acıya aşinadır.
Bir deyime gore bardagi tasiran'dir.
Yahu insan bu sebeptende ağlar mı, gece gece güldüm epey.

(ses:#3911)

(#35225287)
Haydaaa... tüm entrylerini silmiş yazar kişisi. Okuyorduk biz onları niye öyle yaptı ki?
iyi ve kaliteli bir yazar. Doğum günü kutlu olsun. Mutlu yıllar. Bu hafta kutladığım 4. Doğum günü.
Güzel konulara değinmesine rağmen nickaltı boş kalmış yazar. O değil de lisede platonik aşık olduğum kızın adı da damla olduğundan dolayı geçmişimi hatırlatan nick. iyi yazmalar yine de.
Hay aksi mesaj atayım dedim baktım çaylak olmuş. Epeydir görüşemiyorduk kendisine bir armağanım vardı ama malesef edemeyeceğim. Bir zahmet ulaşırsa bana söylemek istediğim şeyler var.

(bkz: sen beni unuttun ama ben seni unutmadım)
Çaylak olmakla kalmadı silik oldu gitti.. bi türlü çaylaklıktan çıkarmadılar o da dayanamadı gitti sanırım. Umarım döner. Döndüğünde de beni bulur..

Sen seçilmiş yazarsın.. sözlüğe dönünce beni bul. Anladın mı? Bul beni..

https://youtu.be/Hd1NWENjPPM
© copyright 2005 - 2026