bugün

akıllı olsun yazarı...

göbek atıyormuş hayırlısı.
fenerbahce icin sevinirken, fenerbahce ye neden uyuz oldugumu hatirlatan ve sevinmememe neden olan yazar.
bir galatasaraylı olarak, şampiyonlar liginde takımının yakaladığı başarıdan dolayı yürekten kutladığım kardeş yazar.
üniversiteye başladıktan hemen sonra başımıza muhalif siyasetçi kesildi bu velet. birkaç seneye gomunist olup devrim mevrim yapmaya çalışırsa şaşmamak gerek.
10 gün süreyle çaylak olan canımdır benimdir.
genc, dinamik, hos sohbet yazar arkadasimiz. ilerki zirvelerde de gorusmek dilegiyle.
trixx referansıyla tanıdığım, güleryüzlü ve neseli yazar. bir dahakine uzun uzun sohbet ederiz umarım.
iyi ki de ankaraya gelmiş, iyi ki de zirveye gelmiş küçük kardeş...
eh başka başka zirvelerde görüşürüz artık. *
tam da yanımda bitmiş zirve insanı.
zirvenin en genç yazarı olma ünvanını az farkla 17 yaşındaki bir başkasına kaptırdı,ama o da genç, dinamik ve enerjik..
zirvenin en kücük yazarı olmaktan son anda yırtan seker kardesim. içtenligini görmek zor olmadı ankara zirvesinde. daha once neden gelmedi diye dusundum durdum. nice zirvelere diyor ve selamlarımı sunuyorum.
yol boyunca arkamızdan yürüyen*, ha götürdüler ha götürecekler diye korktuğum yazar kişisi. nice zirvelere efendim.
aramızda soyle bır dıyalog gecen yazardır.

p: sen hangı lıse simdi?
s: kazandım ben unıversıteyı. felanca bolumdeyım!
p: * ehehe hadı ya masallah...
yeni üniversiteli, karadenizin bağrından kopup gelmiş ve zirveye renk katmış güleryüzlü yazar kişisi.
yeni ankaralı, eski yazar, küçük ama çok etkili arkadaş. *
unutuş ırmağım...
iyi ki
iyi ki doğmuş.
denemedi henüz kuşları, otları doğayı vermeyi
ama mutlu etti. büyüklüğü önemsiz. iyi ki varsın, hep baktığımda ordasın, yeni, hep yeni kalsın.
18 yıldır hayatta kalmayı başarabilmiş yazardır, kutlarız nice 18 yıllara.
sohodo işte, yargılar, böler, toplar, çıkarır. ***
hacettepede gezinecek olan, hemen tanışılıp "kola gazoz ayran ne olursa abi" ısmarlanması gereken hoş sohbet yazar.
entrylerime yazdığı yorumlarla sözlüğe tat katan genç lise mezunu*
ince ve sağduyulu arkadaş.
sakin olmasını dilediğim yazar.
seneye odtü'de görülmesi mümkün olan yazar özelikle fizik öğretmenliği etrafında takılıyor olabilir.
(#1782392) koparan yazar..
2007 öss'de başarılar dilediğim rakibim. *
© copyright 2005 - 2026