bugün
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar17
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız8
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- nihat genç5
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- favori sözlük deliniz3
- kuran kursları3
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- hot girl summer6
- yaran google play yorumları2
- marilyn manson un kaburgalarını aldırdığı efsanesi2
- fondöten sürmek10
- lahmacunun yanında ne içilir2
- kırkpınar yağlı güreşleri2
- rtük duyurusu4
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi4
- kadının azgını4
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- sözlükten bir kıza basmak5
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi2
- en gıcık olunan insan davranışı8
- true ile sevişmek7
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
- leandro trossard2
- velvet48
- note aura silk ruj 05 desert rose2
- cerave2
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- pandela 319
- üsküdar sahaflarını sel bastı3
- arapperest2
- cd devrinin bitmesi6
- kekimi yeme beni'ye diyen kız3
- peugeot2
- ona bir şey söyle10
- istanbulda hava durumu3
- sinsi3
- sandalye9
- deniz göktaş35
- yeni sevgiliden beklentiler6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kemal kılıçdaroğlu20
- kürt hareketinin devşirme olması15
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz5
- chp'yi salın4
- ankara da kapanması en çok üzen mekanlar2
kapak sözlükten tanıdığım çok değerli , bilgili , kültürlü ,barıştan , insanlıktan yana bir yazardır. severim , sayarım. fikirlerine değer veririm. onu burada görmekten de mutluluk duydum. hoşgelmiş. *
yazarlığını bilemem. şimdiye kadar hiçbir entrysini okumadım. Lakin aramızda geçen bir sohbet sonunda on numara insan olduğu kanısına vardığım yazar.
günümüz gençliğine nazaran gerekten bilgili, iyi yazabilen, tanıdığıma memnun olduğum, ailesini kendinden ön planda tutabilen adam gibi adamdır.
o da görebilen yazarlarmızdan.
gene entryleri ile döktüren yazar.
(bkz: single)
otel rezervasyonlarında tek kişilik oda için kullanılan kısaltma.
otel rezervasyonlarında tek kişilik oda için kullanılan kısaltma.
ismi songül olmayan, hele kız hiç olmayan, erkek ve delikanlı yazar.
ismi nalan olmayan , ismi nalan olmadığı gibi , erkekte olan , üstüne üstlük kız da olmayan(mış).
ne yalan soyleyeyim benim de ilk gordugumde adini sengul sandigim yazardir.
muhabbetimiz cok da gelismis olmamissa da adamligindan suphem yoktur.
muhabbetimiz cok da gelismis olmamissa da adamligindan suphem yoktur.
karşılaştığımız farklı oluşumlar da tanıdık bir yazar görmem sebebiyle gülümsememe neden olmuş yazar kişisi.daha sık karşılaşmak temennisiyle...*
kullanıcı adına akrostiş yapasım gelen güzel insan, saygılı yazar.
bazı insanlar vardır, onları kelimelerle anlatmak çok zordur hatta ''imkansız''...
işte sngl kardeşimde öyle kişilerden, özel kişilerden...
öncelikle insanlarla nasıl diyalog kuracağını, insanlara nası yaklaşacağını ve hangi sözlerle kişinin gönlünü alacağını çok iyi bilen biri. insanları dinlemeyi bilen ve kendini de dinleten biri. olaylar hakkındaki yorumu sürekli mantık çerçevesinde gelişiyor. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim muazzam bir bilgisi var, yani konu her ne olursa olsun o konuda söyleyeceği, ekleyeceği, son noktayı koyacağı sözleri var. bunların dışında tam bir muhabbet insanı, saatlerce sıkılmadan derdinizi anlatsanız derdinizi dinler deva bulur, onun derdi varsa sana derdini söyler... paylaşır hüznünü, sevincini...
ayrıca pek bir güler yüzlüdür, geyiğin en kralını yapar ve son olarak yakışıklı adamdır vesselam.
(bkz: adam gibi adam olmak)
işte sngl kardeşimde öyle kişilerden, özel kişilerden...
öncelikle insanlarla nasıl diyalog kuracağını, insanlara nası yaklaşacağını ve hangi sözlerle kişinin gönlünü alacağını çok iyi bilen biri. insanları dinlemeyi bilen ve kendini de dinleten biri. olaylar hakkındaki yorumu sürekli mantık çerçevesinde gelişiyor. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim muazzam bir bilgisi var, yani konu her ne olursa olsun o konuda söyleyeceği, ekleyeceği, son noktayı koyacağı sözleri var. bunların dışında tam bir muhabbet insanı, saatlerce sıkılmadan derdinizi anlatsanız derdinizi dinler deva bulur, onun derdi varsa sana derdini söyler... paylaşır hüznünü, sevincini...
ayrıca pek bir güler yüzlüdür, geyiğin en kralını yapar ve son olarak yakışıklı adamdır vesselam.
(bkz: adam gibi adam olmak)
bir başka sözlükten tanıdığım, iyi dost güzel insan.. rumuzuna aldanıp, kız sandım ve sarktım buna ben. (bkz: terbiyesiz) ama erkek çıktı bu. (bkz: tuh erkekmiş) ben de bozuntuya vermeden, "yazar arkadaşlığı ne güzel şey , ehehe" diye devam ettirdim muhabbeti. ama şaka bir yana, sağlam bir arkadaş her şeyden evvel.
yazar olarak yorum bile yapmayacağım.. sonuç ortada..
(bkz: perfect)
yazar olarak yorum bile yapmayacağım.. sonuç ortada..
(bkz: perfect)
sivridilli nickli yazar hakkında yazdığı entrysi ile sözlüğe gelir gelmez takdirimi kazanan yazardır. bir entrynin başka sözlükten çalındığını bulmak kolay değildir ama o * 4 tane bulmuş. kendisini bir kez daha tebrik eder sözlük hayatında başarılar dilerim.
(bkz: sivridilli/#2866851)*
(bkz: sivridilli/#2866851)*
1000. entryimi kendisine ithaf ettiğim canım kardeşimdir. yine fazla söze gerek yok umarım her şey gönlünce olur kardeşim, sepet sepet yumurta sakın beni unutma. *
henüz uludağ sözlük'te tam verimle yazmıyor olsada yakın zamana kadar keşfedilmesi muhtemel ve bir çok seven ya da sevmeyen ancak okuyan yazar arkadaşı olacağı bilinen ve emin olunan yazar gibi yazar.
kapaksözlükten tanımaktan memnunluk duyduğum değerli insan...
uludağsözlük için iyi bir kazanç sevgi ve saygılarla...
*
uludağsözlük için iyi bir kazanç sevgi ve saygılarla...
*
babasına acil şifalar dilediğim yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar