bugün
- memduh bashgan13
- simko39
- nihoşun ölümü16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi21
- rambo ariel ortega7
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- asteğmen3
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- yazarların akşam yemekleri2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması2
- nihal yalçın2
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi2
- gheorghe hagi3
- terliksi vedat3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- waffle3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- the jackal2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- özgür özel'in tutuklanması9
- insanın inanmak istediğine inanması2
- alex de souza nobre ikilisi2
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- sırrı süreyya önder2
- yeni parti5
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- emret komutanım3
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- alex de souza2
- velvet16
- akp vs pkk6
- sturm graz2
- ismail kartal4
- kolonoskopi4
- zorunlu eğitim6
- eric abidal3
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- meal kuran değildir26
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- arka kapının gıcırdaması5
- midilli adası7
- bayan yazarların nick altı3
- uysaljakoben biraderin yok olması2
kapak sözlükten tanıdığım çok değerli , bilgili , kültürlü ,barıştan , insanlıktan yana bir yazardır. severim , sayarım. fikirlerine değer veririm. onu burada görmekten de mutluluk duydum. hoşgelmiş. *
yazarlığını bilemem. şimdiye kadar hiçbir entrysini okumadım. Lakin aramızda geçen bir sohbet sonunda on numara insan olduğu kanısına vardığım yazar.
günümüz gençliğine nazaran gerekten bilgili, iyi yazabilen, tanıdığıma memnun olduğum, ailesini kendinden ön planda tutabilen adam gibi adamdır.
o da görebilen yazarlarmızdan.
gene entryleri ile döktüren yazar.
(bkz: single)
otel rezervasyonlarında tek kişilik oda için kullanılan kısaltma.
otel rezervasyonlarında tek kişilik oda için kullanılan kısaltma.
ismi songül olmayan, hele kız hiç olmayan, erkek ve delikanlı yazar.
ismi nalan olmayan , ismi nalan olmadığı gibi , erkekte olan , üstüne üstlük kız da olmayan(mış).
ne yalan soyleyeyim benim de ilk gordugumde adini sengul sandigim yazardir.
muhabbetimiz cok da gelismis olmamissa da adamligindan suphem yoktur.
muhabbetimiz cok da gelismis olmamissa da adamligindan suphem yoktur.
karşılaştığımız farklı oluşumlar da tanıdık bir yazar görmem sebebiyle gülümsememe neden olmuş yazar kişisi.daha sık karşılaşmak temennisiyle...*
kullanıcı adına akrostiş yapasım gelen güzel insan, saygılı yazar.
bazı insanlar vardır, onları kelimelerle anlatmak çok zordur hatta ''imkansız''...
işte sngl kardeşimde öyle kişilerden, özel kişilerden...
öncelikle insanlarla nasıl diyalog kuracağını, insanlara nası yaklaşacağını ve hangi sözlerle kişinin gönlünü alacağını çok iyi bilen biri. insanları dinlemeyi bilen ve kendini de dinleten biri. olaylar hakkındaki yorumu sürekli mantık çerçevesinde gelişiyor. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim muazzam bir bilgisi var, yani konu her ne olursa olsun o konuda söyleyeceği, ekleyeceği, son noktayı koyacağı sözleri var. bunların dışında tam bir muhabbet insanı, saatlerce sıkılmadan derdinizi anlatsanız derdinizi dinler deva bulur, onun derdi varsa sana derdini söyler... paylaşır hüznünü, sevincini...
ayrıca pek bir güler yüzlüdür, geyiğin en kralını yapar ve son olarak yakışıklı adamdır vesselam.
(bkz: adam gibi adam olmak)
işte sngl kardeşimde öyle kişilerden, özel kişilerden...
öncelikle insanlarla nasıl diyalog kuracağını, insanlara nası yaklaşacağını ve hangi sözlerle kişinin gönlünü alacağını çok iyi bilen biri. insanları dinlemeyi bilen ve kendini de dinleten biri. olaylar hakkındaki yorumu sürekli mantık çerçevesinde gelişiyor. ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim muazzam bir bilgisi var, yani konu her ne olursa olsun o konuda söyleyeceği, ekleyeceği, son noktayı koyacağı sözleri var. bunların dışında tam bir muhabbet insanı, saatlerce sıkılmadan derdinizi anlatsanız derdinizi dinler deva bulur, onun derdi varsa sana derdini söyler... paylaşır hüznünü, sevincini...
ayrıca pek bir güler yüzlüdür, geyiğin en kralını yapar ve son olarak yakışıklı adamdır vesselam.
(bkz: adam gibi adam olmak)
bir başka sözlükten tanıdığım, iyi dost güzel insan.. rumuzuna aldanıp, kız sandım ve sarktım buna ben. (bkz: terbiyesiz) ama erkek çıktı bu. (bkz: tuh erkekmiş) ben de bozuntuya vermeden, "yazar arkadaşlığı ne güzel şey , ehehe" diye devam ettirdim muhabbeti. ama şaka bir yana, sağlam bir arkadaş her şeyden evvel.
yazar olarak yorum bile yapmayacağım.. sonuç ortada..
(bkz: perfect)
yazar olarak yorum bile yapmayacağım.. sonuç ortada..
(bkz: perfect)
sivridilli nickli yazar hakkında yazdığı entrysi ile sözlüğe gelir gelmez takdirimi kazanan yazardır. bir entrynin başka sözlükten çalındığını bulmak kolay değildir ama o * 4 tane bulmuş. kendisini bir kez daha tebrik eder sözlük hayatında başarılar dilerim.
(bkz: sivridilli/#2866851)*
(bkz: sivridilli/#2866851)*
1000. entryimi kendisine ithaf ettiğim canım kardeşimdir. yine fazla söze gerek yok umarım her şey gönlünce olur kardeşim, sepet sepet yumurta sakın beni unutma. *
henüz uludağ sözlük'te tam verimle yazmıyor olsada yakın zamana kadar keşfedilmesi muhtemel ve bir çok seven ya da sevmeyen ancak okuyan yazar arkadaşı olacağı bilinen ve emin olunan yazar gibi yazar.
kapaksözlükten tanımaktan memnunluk duyduğum değerli insan...
uludağsözlük için iyi bir kazanç sevgi ve saygılarla...
*
uludağsözlük için iyi bir kazanç sevgi ve saygılarla...
*
babasına acil şifalar dilediğim yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar