bugün
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması7
- kizlarsoruyor com6
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar10
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- akp bitince ne olacak22
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- götün sürekli kanaması5
- royall stars4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- herzevekil5
- çocuk istememe nedenleri5
- no 12
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- cd devrinin bitmesi15
- fusya semsiyeli yabanci17
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- öğretmen olmak5
- izlanda başbakanı'nın külliye'ye hayran kalması2
- das kapital i yırtan kız2
- kuranı kerim meali5
- krediyle kurban kesen müslüman2
- rusya'nın dizel yakıt ihracatını yasaklaması2
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- aşık olunan ünlüler2
- ulu sözlük team3
- gaddar kerim in mesleği nedir4
- akrabalarla tüm alakayı kesmek5
- bezelye yemeği9
- araba sevdası2
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- toyota corolla3
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- borç olmadan kira olmadan iyi olan para2
- inte suri hur2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- otel odasında ölü bulunmak12
- lidya pınar2
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- ölümün en iyi tanımı17
- mehdi olmayı düşünmek5
- yani olmuyor2
- kol saati takmanın anlamsızlığı15
- ciguli kral20
salih memecan'ın yarattığı tavuk ailesi.şişko bir horoz olan baba,şişko bir tavuk olan anne,sarı limon isimli bir civciv ve limonun arkadaşı kara civciv zeytinden oluşur.arada bir yeni yüzler görünür ama "sizinkiler karitatürleri" bu 4 karakterin üzerinde döner.
sahil memecan dan böyle güzel bir şey nasıl çıkar diye düşünmeye sevk eden, zamanında 5- 6 kitabına sahip olduğum, ingilizce bile basılan karikatür serisidir.
ilk 8-9 kitabından sonra baymaya başlayan seridir. geçen gün karar verdim buna. nasıl mı? dolabımda bulunan ilk 14 kitabı da kısa bir sürede bitirdim. zira bir kitabı bitirmek 10 dakika falan sürüyor. aslında bunu itiraf başlığı altında yazmak isterdim ama buraya daha çok uygun gibi.
hayvan gibi seviyordum ben bunları. gerçekten. babişko falan benim babam olsa ne güzel olurdu yaa diyordum hatta bir dönem. o zeytin denen göt ne zaman limon'a vursa "ahaha" der, limon ne zaman yemeğini yemese "bravo" gibisinden tepkiler verirdim. ayrıca bu kitaplar çok pahalıydı. şimdinin parasıyla 7.5 lira falan olabilir, emin değilim. ama büyük bir paraydı. arkadaşım, alırdın kitabı o kadar paraya. hemen biterdi kitap. sonra kaldırırdın. buydu olayı. sapıkça bir şey sanırım. ayrıca atmak falan da istemiyorsun kitapları onca yıl geçmesine rağmen.
14.kitaptan sonra bıraktım tabi. bilmiyorum şu an kaçıncı kitaba geldi seri. ama hala okurken gülecek şeyler bulabiliyorum. sorun bende olabilir. ayrıca salih memecan sanırım ilk 2 kitaptan sonra uzun bir ara verdi sizinkiler'i çizmeye. çünkü ilk 2 kitaptaki çizimler bir berbat. limon falan yuvarlak bir vücut üstüne oturtulmuş bir kafadan ibaret. çok amatörce çizimler. 3.kitapta kahramanlar şimdiki görünümlerini alıyor nihayet. harika değil mi? *
hayvan gibi seviyordum ben bunları. gerçekten. babişko falan benim babam olsa ne güzel olurdu yaa diyordum hatta bir dönem. o zeytin denen göt ne zaman limon'a vursa "ahaha" der, limon ne zaman yemeğini yemese "bravo" gibisinden tepkiler verirdim. ayrıca bu kitaplar çok pahalıydı. şimdinin parasıyla 7.5 lira falan olabilir, emin değilim. ama büyük bir paraydı. arkadaşım, alırdın kitabı o kadar paraya. hemen biterdi kitap. sonra kaldırırdın. buydu olayı. sapıkça bir şey sanırım. ayrıca atmak falan da istemiyorsun kitapları onca yıl geçmesine rağmen.
14.kitaptan sonra bıraktım tabi. bilmiyorum şu an kaçıncı kitaba geldi seri. ama hala okurken gülecek şeyler bulabiliyorum. sorun bende olabilir. ayrıca salih memecan sanırım ilk 2 kitaptan sonra uzun bir ara verdi sizinkiler'i çizmeye. çünkü ilk 2 kitaptaki çizimler bir berbat. limon falan yuvarlak bir vücut üstüne oturtulmuş bir kafadan ibaret. çok amatörce çizimler. 3.kitapta kahramanlar şimdiki görünümlerini alıyor nihayet. harika değil mi? *
incelerken "nesine gülsem ki" dediğim kendince karikatür serisi. saçmadır, ne diye bu kadar ilgi çekmektedir anlamış değilim! hele trt'de yayınlanan çizgi filmleri var ki, of of of!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar