bugün
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur14
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması19
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları11
- habire12 adamdır15
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- galaxy ace3
- sözlük bebeleri4
- kadın olmak4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- gocu bak bi6
- bugün gelen kitaplar4
- birader bay efendiler3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- sssilvermist4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- online olupta entry atmayan yazarlar2
- manyak olmaya karar verdim8
- eğirdir2
- gürsel tekin4
- erkek yazarlardaki eğilim3
- diyet kokteyl tarifleri2
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- gece denize girmek12
- muslettin amca12
- voleybol maçı izleyen erkek5
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- şeriat3
- başak burcu8
- sınıf kini2
- karım yaparım seni2
- erkeklerin biraz şey olması9
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- melissa vargas4
- isveçlilerin dünyaya kattıkları2
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular2
- anın görüntüsü14
- bu devirde 500 liralık telefon kullanan fakir2
- bad boy5
- yahudi şapkası2
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- erkek egemen dil kullanan kadınlar4
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- sevgiliyle tenhada kendinden geçmek2
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- bay biraderler bey biraderdirler2
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
4. nesil yazar. *
dördüncü nesil(daş) yazar. hoşgelmiştir.
daha fazla yazması gereken insandır. ilk izlenimim sonucu kendisine hoşgeldin demek boynumun borcu.
entrylerini okuduktan sonra kendi yazdıklarımı gözden geçirip bir çoğunu silmeme neden olan (#2383481) entry si ile saygıyı hakeden yazarımız.
jiletlenesi yazar. *
takdir edilen yazar olmayı başarmıştır.
takdir edilen yazar olmayı başarmıştır.
su an icin caylakligi bitmis uuserdir.
muhtemelen tıpçı olan arkadaştır.
tuşlar, entellektüalite ve yazimlar..
oturduk, dinledik. dinledik, oturduk. yazmiştim uzun uzun senle ilgili olan hikayelerimi istanbula. kül tablamda ölerek yatan sigaralari izlediğim o gecelerde; dolunay ve şiirselliğini anlatan, anlatabilen sadece sen oldun. ben ise gecenin karanliğini bekledim,anlatilabiliri umarak...
ben umdum sabahi bekledim,
sen umdun beklemeye gerek kalmadi.
sen ve beni hala yazabiliyor ve anlatabiliyorken; bu alkol, gözyaşi nedendir diye sormadilar mi sana?
sormadilar mi?
oturduk, dinledik. dinledik, oturduk. yazmiştim uzun uzun senle ilgili olan hikayelerimi istanbula. kül tablamda ölerek yatan sigaralari izlediğim o gecelerde; dolunay ve şiirselliğini anlatan, anlatabilen sadece sen oldun. ben ise gecenin karanliğini bekledim,anlatilabiliri umarak...
ben umdum sabahi bekledim,
sen umdun beklemeye gerek kalmadi.
sen ve beni hala yazabiliyor ve anlatabiliyorken; bu alkol, gözyaşi nedendir diye sormadilar mi sana?
sormadilar mi?
düsünüyorumda sebepsiz seylerin arasinda kendimize yaşama sebepleri ariyoruz. umutsuzluktan ote degil bizi bizden alan. bir anlik istek bir anlik sebeplerle tukettigimiz onca seneler. ve yine düşünüyorumda biz sadece maddi yada manevi birkac kucuk sey ugruna tukettigimiz şeylerden umudumuzu yeşerten bireyleriz. onca şey ve onca umutlar. neyin inanilir yada neyin gercek oldugunu bilen sadece ve sadece bizleriz. birazcik muzik ve birazcik icimizde saklı olan onca duygusallık. gercekten ama gercekten gerisi sadece ufacik bir düşünce, felsefe... kalktiginda o ufacık sandalyeden geriye kalan sadece ufacik bir metin ve ufacik bir muziğin kendine ait solosu..
dinlemek sana yada bana kalmiş özgürlükten başkasi değil...
dinlemek sana yada bana kalmiş özgürlükten başkasi değil...
#2285841 numaralı entrisindeki kuran kursu ile ilgili yazdıkları hiç araştırma yapmadan,görmeden yazılmış yalanlardan ibarettir.
yeterki bende bir şeyler yazayım içimdeki kini kusayım şeklinde olmuş ama yanlış.
(din denince akla ilkin Allah, kutsal kitap ve peygamber gelir, din Allah'ın dinidir. rte veya diğerlerinin değil. bu şekilde dini kötülemek cahillikten başka bir şey değildir. Aklı ermeyenler bunu anlamaz.)
yeterki bende bir şeyler yazayım içimdeki kini kusayım şeklinde olmuş ama yanlış.
(din denince akla ilkin Allah, kutsal kitap ve peygamber gelir, din Allah'ın dinidir. rte veya diğerlerinin değil. bu şekilde dini kötülemek cahillikten başka bir şey değildir. Aklı ermeyenler bunu anlamaz.)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar