bugün
- 2025 iran israil çatışmaları11
- düşün ki o bunu okuyor13
- müslümanlar nasıl galip gelecek19
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak12
- bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı16
- muzlu puding sevmek17
- kızların açık giyinmesinin amacı26
- sevgilinin spora gitmesi11
- çocukken oynadığımız pc oyunları11
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu25
- iran'ın katar'ı vurma ihtimali11
- akp ve chp birleşse17
- hesabı nasıl sileceğiz9
- iran'ın israil'in amına koyması12
- mesai bitti görüşürüz10
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün21
- ulu sözlükteki libidosu yüksek kadın eksikliği24
- en hamarat sözlük kızı17
- birleşmiş milletler8
- hayber füzesi9
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı9
- yaz günü takım elbise giymek9
- barbar kral'ın pasif olması9
- pernado9
- türkiye15
- donald trump17
- amerika birleşik devletleri14
- abd15
- iran18
- allah44
- araba9
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu8
- arkadaşlar sizce bu gömlek nasıl14
- 22 haziran 2025 abd uçakları iran'ı vurdu29
- ağaç24
- rusya altın vizesi11
- akşam8
- fatih altaylının gözaltına alınması14
- ioçk boydan atar mısın11
- küpeleri yüzünden sınava giremeyen sütyenli kız28
- çiçek28
- fatih altaylı24
- özgür özel9
- anın görüntüsü12
- en son ne yediniz13
- arkadaşlar buyrun kahve içelim16
- efendi erkek arabası8
- akşam mideniz kazınınca ne yiyorsunuz12
- 2025 gulmekicinyaradilmis'in sevgilisi olmak8
- cami9

entry'ler (114)
islam'dan başka din olmadığına göre doğrudur.
Her kim islam'dan başka bir din ararsa asla kabul edilmez ve o, ahirette hüsrana uğrayanlardan olur.
ÂLi iMRÂN-85
Her kim islam'dan başka bir din ararsa asla kabul edilmez ve o, ahirette hüsrana uğrayanlardan olur.
ÂLi iMRÂN-85
yasmin levy - sevda
liselerde osmanlıca dersinin zorunlu olması ile gençlerin geçmişini asıl kaynaklarından araştırarak öğrenmelerini sağlayacaktır ve geçmişe bir bağlılık hissi olacaktır. Burası çok önemlidir.
Yazılım dersi ise bu işe sadece geleceğin işi olarak diye bakmamak gerekli. Bu ders ile sayısal mantığın geliştirilmesi sağlanacaktır. Ayrıca teknoloji çağında tablet, telefon vb. cihazlar olsun belki ülke olarak tüm dünyanın kullanacağı güzel ürünler çıkarabiliriz.
iki dersin de zorunlu olması gerekli. kazançları yukarıdakilerden elbette daha fazla olacaktır.
Yazılım dersi ise bu işe sadece geleceğin işi olarak diye bakmamak gerekli. Bu ders ile sayısal mantığın geliştirilmesi sağlanacaktır. Ayrıca teknoloji çağında tablet, telefon vb. cihazlar olsun belki ülke olarak tüm dünyanın kullanacağı güzel ürünler çıkarabiliriz.
iki dersin de zorunlu olması gerekli. kazançları yukarıdakilerden elbette daha fazla olacaktır.
gözlerin gözlerime değince
felâketim olurdu ağlardım *
felâketim olurdu ağlardım *
her zaman acı verir ama sizi umursamayanın hayatınızdaki yerine göre acının derecesi değişir.
tüm tv kanalları gibi haberleri yanlıdır. dizilerini ise hiç konuşmaya değmez, hepsi de kalitesiz.
sadece geceleri açılabilir çünkü taraflı davranamadıkları tek yer olan belgeselleri güzeldir.
sadece geceleri açılabilir çünkü taraflı davranamadıkları tek yer olan belgeselleri güzeldir.
Murat Yılmazyıldırım'ın harika bir parÇasıdır. iksir iÇtim değiştim albümünde yer almaktadır. Artık nasıl bir iksir iÇmişse böyle şarkı yapmış. Kafa harika, şarkı Harika. Tekrar tekrar dinleyip de hiÇ sıkılmayacağınız ve sizi her defasında aynı şekilde etkiye alabilen şarkı.
Duman - yanıbaşından.
Ayşenur Kolivar - Getma.
Bir ömre bedel olan aşktır.
ilk zamanlar sevdiğine emin olmak istersin ve artık eminsindir. bundan sonra ona sevgili gözüyle bakarsın geÇ kalmış olsanda söyleme zamanı gelmiştir söylersin ve hayır cevabını duyduğun an yıkıldığın an olur. Artık düşüncelerinde terketmek istersin ama olmaz Çok zordur. Hele bir de hergün gördüğün biriyse devamlı taze kalır. Zor ama Çok zordur...
Önemli görülen yerlerdir. Kitabı tekrar eline aldığında faydası Çoktur.
Elin elimde ola kapı kapı dilenek (bkz: dersim dört dağ iÇinde)
Aniden başlayan ve Çabucak biten yaz yağmuru daha güzeli mi var işte.
Türkiye'de yaşamayan işletmecidir.
Hezarfen veya Fesa uygundur.
ahmet aslan - tanımadığım ten
bu adam çok iyiymiş..
bu adam çok iyiymiş..