bugün

bayan yazardır.

(bkz: buralar entry dolacak)
(bkz: shin beth)
guzel yazar, fikrini guzelce soyluyor, hakaret ve. Kufur etmiyor. Saygi duymak gerek.
her dini başlığa aşağılayıcı yazılar yazarak söz de islam düşmanlığı yapıp, isminin herkes tarafından görülmesini ve unutulmamasını isteyen nik altı heveslisi vasat troll.

al canım yazdım sevin koş. ahaha.
görsel
(#22763193) Sen ne güzel yazıyorsun öyle, ama niye karman eksi yazarı.
(#22763017) trollü mrollü umurumda değil, dinim hakkında yanlış konuşulursa cevabımı sakınmam.

"kadının recm edilmesi" islamda sadece kadının recm edilmesi yok, zinakar kadın ve erkeğin recmi var. "kuranda yok" diyen hadise baksın. Kurandan lafzı kaldırılan emirler arasındadır recm.

Kromozom anomalisi ve hormon bozukluğu olan eşcinsellik türleri seçim dışıdır ve günah değildir. Sonradan seçim ile cinsiyet değiştirme ve eşcinsel ilişki günahtır. Bunları da bulursunuz hadislerde.

Evlilikte mesele yaş değildir, büluğa erme, zihin olarak yeteri kadar olgun olma, sağlıklı olma, evleneceği kişiye razı olma gibi koşulları vardır. Türkiyede yaşıyan bir erkek 12 yaşında büluğa erebiliyorsa * sıcak iklimdeki bir kız da 10 yaşında büluğa erebilir ve bu itibarla rızası varsa evlenebilir.

islamda yahudi ve hristiyanlarla barışın iki ihtimali var: ya müslüman olacaklar ya da fidye vermeye razı olacaklar. Bu durumlar oluşmadığı halde, ayet: "din yalnız Allahın oluncaya kadar onlarla savaşın."

Rabbim sana da hidayet versin, doğru yola iletsin.
(bkz: klinefelter sendromu) (bkz: süper erkek sendromu) Kromozom anomalisi derken bu ve benzeri hastalıklardan bahsediyorum bir tıpçı olarak. Tam eşcinsellik değildir evet. Ama eşcinsellik bunlardan ibarettir de demedim. Yanlış anlaşılmış çünkü anlatım bozukluğuna neden olacak şekilde yazmışım düzelttim şimdi.

At gözlüklüler için özet: saff 8, tevbe 32

Ekleme: neden haksız çıktığın konular hakkında başka yorum yapmıyorsun? Ve eğer bunu okuduysan, neden tekrar okuyorsun?
Inanması yada inanmaması kimsenin sikinde olmayan yazar. Yediği ayarı algılasın yeter.
(#22767099) (#22767035) bari saçmalarken çelişme kendinle. Buyur batıl peygamber: nisa 56.
-hadi yavrum öttür bir daha.
peygamber olduğunu iddia ediyordu. haddini bildirdim. hadsize.
(bkz: #22767257) çeyrek ümmetli peygamber.
(bkz: denizlerden bahseden ayetler)
(bkz: yıldızlardan ve demirden bahseden hadid suresi)

Al sana bilim. Ne diyordu üstad necip fazıl, feza pilotu şiirinde:

Bizimkiler yıldırıma gem vurur da binerler
Yerden göğe çıkmazlar, gökten yere inerler.
konu değiştirme üstadı. Tebliği yaptım, kendi haline bırakıyorum.
(bkz: Çipetpet)
Peygamberliğini ilan etmiş.
işin dramatik tarafı kendinden başka inananı yok.
ayet mayet derken silinip giden meczup.

(bkz: on birinci nesil silik)
bana "aşkım bir peygamberle böyle konuşma taşlatırım seni" gibisinden mesaj yazmış. "ne içtin" dedim cevap gelmedi. Meğersem silik yemiş.

cCc uludağ sözlük moderasyonu cCc
iyi yazıyor dedik adam ertesine silindi. iki dakika övgüde bulunmaya gelmiyor hemen yaramazlık yapıp trolleşiyorsunuz.*
© copyright 2005 - 2026