bugün
- erkek gibi konuşan kız5
- film izlerken sevişmek6
- kuran da namaz yok2
- sana ne ifadesinin ayrı yazılması2
- ha diyen kız3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı10
- eren kaşıkçı8
- velvet15
- ona bir şey söyle10
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin9
- islamcilara sorulmasi gereken sorular5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi4
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi8
- tamer yiğit2
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- 30 temmuz 20263
- oooo manifest3
- yoran insanların ortak özellikleri6
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- akp'ye geçeceğime paşa paşa yatarım2
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir52
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- manifest grubu vs tarkan16
- almanya7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- basit bir insan olmak4
- nickten isim tahmini yapmak72
- içi ve dışı farklı olan insan7
- yılbaşı tv programları2
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- danimarka5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- sözlük kızlarının kekleri11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- türkiye de çalışmak3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- özel hayat2
- sibel can3
- bugün farklı bi gün değil aslında4
cocuklasırsın sevgılının yanında;hastaysan onun yanındayken daha bır bırakıverırsın kendını halsızlıgıne,agrına.. konusmasını dınlerken hıpnoz olabılırsın sana tatlı gelen ses tonuyla,anlattıgını anlamazsın,durtseler duymazsın.ona bırsey olursa delılırsın sahıplenme gudunle cabalarsın korumaya,daha ıyı yapmaya.. sevgılı guzelsey sevmesıyle,varlıgıyla..
Sevgili demek, sevincini mutlulugunu onunla paylaşmaktır. Onun gözlerinin içine bakınca kendini kaybetmek, tek bir damla gözyaşına kıyamamak demektir. Kıskanmaktır aslında, onu paylaşamamaktır kimseyle.
aşık, aşık olma durumudur. (bkz: bir birimizi deliler gibi seviyoruz).
sev(ilen)gil.
olmayan...
ölümsüzsün ölümsüz.
sevgiden gelendir.
başka türlüsü manita olur, kız arkadaş olur, erkek arkadaş olur falan...
başka türlüsü manita olur, kız arkadaş olur, erkek arkadaş olur falan...
sadece düşündüğünde bile, yüreğini sevgiden patlatacak gibi doldurandır. her şeyden farklı hissettirip, dünyaya daha güzel bakabilmeni sağlayandır.
ilk günden itibaren karnında kelebekler uçurandır. yatağa onsuz girdiğin her gece gözünden akan yaştır. koşa koşa gittiğin, yanından ayrılmak istemediğindir.
aşktır.
kendine bir şey katma nedenindir. seni her gün şaşırtandır.
kokusunu özlediğin, bakışlarına, ellerine, her zerresine kurban olabileceğindir.
ilk günden itibaren karnında kelebekler uçurandır. yatağa onsuz girdiğin her gece gözünden akan yaştır. koşa koşa gittiğin, yanından ayrılmak istemediğindir.
aşktır.
kendine bir şey katma nedenindir. seni her gün şaşırtandır.
kokusunu özlediğin, bakışlarına, ellerine, her zerresine kurban olabileceğindir.
nasıl ve nereden bulunduğunu yıllardır anlayamadığım varlık. en azından bu kadar yıl sonra, yokluğuna alıştım.
çok sevilmeli.
Sevgili kelimesi nedir bilirmisin . En sevdiğin arkadaşına gösterdiğin ilginin Karşı cinse gösterilmesidir .
Hiç bir zaman sevgiliniz sizin onu sevdiğiniz kadar sevemez düşüncesindesiniz.
Ve asıl sevgili sana seni sevdiğini hissettirebilendir .
Hiç bir zaman sevgiliniz sizin onu sevdiğiniz kadar sevemez düşüncesindesiniz.
Ve asıl sevgili sana seni sevdiğini hissettirebilendir .
varlığı dert, yokluğu dert..
bazen lanet ettiğimiz, çoğu zaman sevdiğimiz, kimi zaman kandırdığımız, arada kızdığımız, geceleri düşündüğümüz, sabahları özlediğimiz, zamanı gelince süründürdüğümüz, aldattığı zaman acıdan öldüğümüz, sürekli bulup çokça kaybettiğimiz kişidir.
kimseyle paylaşamadığım insandır.
bütün dünyayı karşına alabilecek gücü verendir.
olsa bi dert olmasa ayrı bi derttir.
edit:sakın sevgilinizi geleceğinizden,kendinizden ön plana koymayın sonra çok pişman oluyo insan test edildi onaylandı.
edit:sakın sevgilinizi geleceğinizden,kendinizden ön plana koymayın sonra çok pişman oluyo insan test edildi onaylandı.
Sadece sevdiginizden emin olabileceginiz, ve asla sevgisinden emin olamayacaginiz er kisi. *
her birinden yenen kazıklar neticesinde insanı "kimseyi allah'ı sevdiğim kadar sevmiyorum" noktasına inatla getiren şahıslara sevgili denir efenim.
olayın dinle alakası yok aslında. ben allah diyeyim, sen enerji de, öbürü iyilik desin, beriki "bir güç" desin.. fark etmez. bu "sevgili" denilen şahıslar insanı bu noktaya getiriyorlar.
şunu anlamıyorum; madem biz onları hayatımızın merkezine koymayıp merkeze en yakın yerde durmasına müsade edebiliyoruz; o zaman bağlılığımız ve sevgimiz neden sorunlara sebep olmakta? şahsen biraz da sevgili tarafının yanlış olduğuna inanıyorum. onları düzeltmek de bu saatten sonra yapılacak iş olmadığına göre, geriye sadece "kimseyi allah'ı sevdiğim kadar sevmiyorum" durumuna gelmek kalıyor bir tek.
e madem bu duruma gelicez, o zaman "aşk" neden var. dimi. yoksa aşk denen nane bu duruma gelebilmek için gereken araçlardan sadece biri mi..
işte bir sevgili insana hayatı boyunca böyle şeyler düşündürür..
olayın dinle alakası yok aslında. ben allah diyeyim, sen enerji de, öbürü iyilik desin, beriki "bir güç" desin.. fark etmez. bu "sevgili" denilen şahıslar insanı bu noktaya getiriyorlar.
şunu anlamıyorum; madem biz onları hayatımızın merkezine koymayıp merkeze en yakın yerde durmasına müsade edebiliyoruz; o zaman bağlılığımız ve sevgimiz neden sorunlara sebep olmakta? şahsen biraz da sevgili tarafının yanlış olduğuna inanıyorum. onları düzeltmek de bu saatten sonra yapılacak iş olmadığına göre, geriye sadece "kimseyi allah'ı sevdiğim kadar sevmiyorum" durumuna gelmek kalıyor bir tek.
e madem bu duruma gelicez, o zaman "aşk" neden var. dimi. yoksa aşk denen nane bu duruma gelebilmek için gereken araçlardan sadece biri mi..
işte bir sevgili insana hayatı boyunca böyle şeyler düşündürür..
sağ eldir.
düzenlisi olmayandır. en azından benim için...
delililer gibi seversiniz, herşeye, herkese, tüm söylenenlere, söylediklerine kulağını tıkarsın, yaptıklarını görmezden gelirsin, kendi kendine hayaller kurup o hayalde onu başrol oynatıp figuran olursunuz, tek başına bi yolda yürürsünüz yorulup durduğunuz da yanınızda olmadığını anlayınca tıkadığınız kulağınızı, kapadığını gözü açıp sessizce çıkıp gidersin işte budur sevgili.
dudakları pespembe , gülüşüne ömür feda şimdi uykusunda olan küçük prenses.
sevgilinle hep mutlu olmak istiyorsan 7/24 çakırkeyif gezmenin bir yolunu bul.
çok sevdiği için yerden yere vurulan, gittiğin de kıymeti anlaşılandır.
candır, aşktır, mutluluktur. yanınızdayken huzur bulduğunuz, istemeden de olsa üzdüğünüzde canınızın yandığı insandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar