bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
ing. kendini imha etme.
Makinelerdeki bir butonun üzerinde yazar ve bastığınızda komplex kendini yok eder.
Makinelerdeki bir butonun üzerinde yazar ve bastığınızda komplex kendini yok eder.
(bkz: tek kullanimlik şeyler)
bilimkurgu filmi klişelerinden biridir.
mevzunun iyice boka sardığı durumda kadın sesli bilgisayar;
"self destruction process is started" (bkz: kendini imha süreci başlatıldı) falan gibisinden bir laf eder ve kronometre geriye doğru saymaya başlar.
işte ondan sonra aksiyon aksiyonu kovalar. adrenalin tavan yapar. ama son 1 saniye (ya da bir kaç salise) kala süreç kahramanımız tarafından durdurulur. herkes tuttuğu nefesi bırakır. çişi varsa çişe gider falan. iyidir yani anlayacağın...
mevzunun iyice boka sardığı durumda kadın sesli bilgisayar;
"self destruction process is started" (bkz: kendini imha süreci başlatıldı) falan gibisinden bir laf eder ve kronometre geriye doğru saymaya başlar.
işte ondan sonra aksiyon aksiyonu kovalar. adrenalin tavan yapar. ama son 1 saniye (ya da bir kaç salise) kala süreç kahramanımız tarafından durdurulur. herkes tuttuğu nefesi bırakır. çişi varsa çişe gider falan. iyidir yani anlayacağın...
sevgiliden ayrıldıktan sonra özellikle erkek kişisinin unutmak adına yaptığı fakat tam tersi duygularının daha da perçinlemesine neden olan, kendini öldürücesine bilimum alkol, sigara, insomnia kısır döngüsü içerisinde, yüzü çükmüş, gözaltları mosmor olmuş, elini kaldırmaya bile gücü olmayan, aşırı stres neticesinde sinir sisteminde ciddi deformasyonlar oluşmuş bir birey harine getirme sürecidir.
sürecin geçmesi kişiden kişiye farklılık gösterir. hassas insanların harcıdır. kimisinde haftlalar sürer. en sonunda vücut iflas noktasına gelir bünyeye "hayata dön" çağrısı yapar. kimi döner bir şekilde, tekrar o motivasyonu yakalar, kalbi delik bir şekilde. kimisi de çıkamaz yürüyen bir mumyaya döner aylar boyunca.
fena bir süreçtir. çünkü ayrılık acısı, gerçekten sevmiş bir insan için dünyadaki en beter acıdır.
sürecin geçmesi kişiden kişiye farklılık gösterir. hassas insanların harcıdır. kimisinde haftlalar sürer. en sonunda vücut iflas noktasına gelir bünyeye "hayata dön" çağrısı yapar. kimi döner bir şekilde, tekrar o motivasyonu yakalar, kalbi delik bir şekilde. kimisi de çıkamaz yürüyen bir mumyaya döner aylar boyunca.
fena bir süreçtir. çünkü ayrılık acısı, gerçekten sevmiş bir insan için dünyadaki en beter acıdır.
Bir kaç abazan topluluğun egosunu yükseltmesiyle kendisini güzel sanıp etrafa esip gürleyen liseli tanısı koyduğum ilgi delisi bir yazardır.
Ben bu hanımkızımız yaşında ygs'ye hazırlanırken babamdan dayak yiyordum bir saat az çalışıyorum diye.
Şuraya fotoğraf atmayın gencecik nesilsiniz.
Şuraya fotoğraf atmayın gencecik nesilsiniz.
huhahaha belliki eksi yemeyi bi tarafı yememiş liseli yazarımsı.
ikisini de okudum, tarafımı seçtim. Benim tarafım belli. Gerçekler acıdır tatlı kıs, gerçekler diyorum bak. *
Ahh ben ve ince göndermelerim.
Ahh ben ve ince göndermelerim.
dünde gece 00 da da fotosunu hemen atan bir kaşar öhöh öhh pardon yazar.
kız kardeşi demiş..sanki sözlükte senden başka kız yok ve onun yüzündende sadece sen fotoğraf atıyorsun ve benimde kaşar dememe aldırıyorsun ben bozulmassın sanmıştım çünkü bir kere bozulan bir kere daha bozulmaz..
Normal sıradan bir hanımefendi kız. Sarışın. Tatlı bir şey sanırsam. allah sahibine bağışlasın.
filmlerde ortaya çıkan bi “mechanism”.
(bkz: annihilation)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar