bugün
- migros'a sorulacak tek soru11
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi4
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- velvet28
- tostumu yaptım4
- kliniğe gittim klinikten geldim4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- livakovic'in barcelona transferi5
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni5
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- victor osimhen12
- aleksey batrakov20
- osuruktan şiirler58
- genelev3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- abdullah öcalan13
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi2
- yazarlara gelen son mesaj3
- bik bik kız kaçırdı9
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- alparslan kuytul13
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tarhana çorbası7
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- yılmaz güney filmleri6
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- kredi kartı2
- ismail kartal16
- ona bir şey söyle5
- yıllık izin3
- avanosun nevşehirde olması5
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- yılmaz güney büyüklüğü4
- bugün ne yapsam9
- reels izleme bağımlılığı6
- her şeyi hatırlayan insan9
- bir uykusuz eleman var uyuyamıyor geceleri2
- müsavat dervişoğlu8
- muslettin amca6
- felsefe9
bir zamanların efsane sihirli dizisi.
iyilik temalı efsane sihirli dizi.
a2'de tekrarları yayınlanan dizi.
efsane dizi, hala arada eski bölümlerini açıp izler nostalji yaparım, duygulanırım.
bu dizilerin yayınlandığı zamanlar dünya daha güzel bir yerdi.
bu dizilerin yeni bölümlerinin çekildiği zamanlar dünya daha güzel bir yerdi.
Selena, 10 Eylül 2006 tarihinde Atv'de yayınlanmaya başlayan fantastik kurgu ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir.
Sinem Kobal, Hakan Altıner, Sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim, Serkan Şenalp, Cansu Demirci gibi oyuncuların rol aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmiştir. 3 sezondan oluşan dizi 19 Nisan 2009 tarihinde yayınlanan 104.bölümü ile final yaparak sona ermiştir.
Anneleri, Selena ile arkadaş olan Selin, Leyla ve Nazlı'nın Ekrem Aykar adlı amcalarından başka akrabaları yoktur. Bu üç kız yetim ve öksüz olduğu için istanbul'daki amcalarının yanında kalmaya başlarlar. Fakat yengeleri Aslı Aykar ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım Aykar bu duruma ne kadar karşı çıksalar ve onları istemeseler de Selin, Leyla ve Nazlı o evde kalmaya devam ederler. Kızlar Kıvılcım'ın okulu Fitnat Kolej'e başlarlar. Kıvılcım ve arkadaşları iremsu ve Dilara daha okulun ilk gününden itibaren Selin, Leyla ve Nazlı'yı okuldan attırmak için uğraşmaya başlarlar.
Öte yandan Selena kızların okuluna geldiğinde Burak Kocataş adlı Türkçe öğretmeni ile tanışırlar ve birbirlerine âşık olurlar. Selin ise sınıf arkadaşı Ozan'a âşık olur ve çıkmaya başlarlar ve bu durum Kıvılcım'ın hiç hoşuna gitmez ve onları ayırmaya çalışır. Aslı ve Kıvılcım kızları ne kadar evden atmak istese de kızlar hep işin içinden çıkarlar ve evde kalmaya devam ederler. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena, "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiştir.
Sinem Kobal, Hakan Altıner, Sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim, Serkan Şenalp, Cansu Demirci gibi oyuncuların rol aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmiştir. 3 sezondan oluşan dizi 19 Nisan 2009 tarihinde yayınlanan 104.bölümü ile final yaparak sona ermiştir.
Anneleri, Selena ile arkadaş olan Selin, Leyla ve Nazlı'nın Ekrem Aykar adlı amcalarından başka akrabaları yoktur. Bu üç kız yetim ve öksüz olduğu için istanbul'daki amcalarının yanında kalmaya başlarlar. Fakat yengeleri Aslı Aykar ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım Aykar bu duruma ne kadar karşı çıksalar ve onları istemeseler de Selin, Leyla ve Nazlı o evde kalmaya devam ederler. Kızlar Kıvılcım'ın okulu Fitnat Kolej'e başlarlar. Kıvılcım ve arkadaşları iremsu ve Dilara daha okulun ilk gününden itibaren Selin, Leyla ve Nazlı'yı okuldan attırmak için uğraşmaya başlarlar.
Öte yandan Selena kızların okuluna geldiğinde Burak Kocataş adlı Türkçe öğretmeni ile tanışırlar ve birbirlerine âşık olurlar. Selin ise sınıf arkadaşı Ozan'a âşık olur ve çıkmaya başlarlar ve bu durum Kıvılcım'ın hiç hoşuna gitmez ve onları ayırmaya çalışır. Aslı ve Kıvılcım kızları ne kadar evden atmak istese de kızlar hep işin içinden çıkarlar ve evde kalmaya devam ederler. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena, "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiştir.
Kırmızı çizgimdir. Hala sabahları çok erken uyandıkça YouTubedan videolarını izlerim.
efsane dizi, hala arada youtube'tan açıp eski bölümlerini izlerim..
bana güngören'i sevdiren dizi.
Bir insan ve bir ütopyalı arasında geçen aşk dizisi.
efsane dizidir.
masal anlatma yeter, o saf aşık yok artık
yeter anlatma inanmam yalanlarına....
yeter anlatma inanmam yalanlarına....
Bir yerde görmüştüm 3 kızın isimlerinin ilk hecesi diye.
Bu diziyi küçükken izleyip de Yüce Honos'u Tanrının gerçek tipi olarak görmeyen var mı merak ediyorum.
kızlar baloya gittiğinde nazlı'nın 4yüz'ün dandini şarkısını söylediği dizi.
Netflix'te ki Şahmeran dizisinden daha iyiydi orası kesin.
En azından gülünebilecek birkaç sahne var.
En azından gülünebilecek birkaç sahne var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar