bugün
- velvet51
- bir sözlük yazarını kıskanmak12
- 2026 ekonomik krizi13
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- aleksey batrakov26
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- migros'a sorulacak tek soru22
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- 1 euro 56 25 tl6
- 26 ağustos malazgirt zaferi'nin 955 yıl dönümü3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- yavuz ağıralioğlu2
- sıfırladım babacığım5
- the odyssey2
- tostumu yaptım11
- şeyhine karısını kızını badelettiren şakirt3
- batrakov'un kadıköy ve tüpraş da atacağı goller2
- tıktok nasıl etkin kullanılır3
- masonik gizemler5
- ellerim bos gonlum hos16
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar3
- g i l d e d l i l y14
- osuruktan şiirler59
- kürt meslekleri6
- mustafa adıgüzel2
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz3
- erecto bay birader bey efendi2
- türklerin türk olamama sorunu6
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- victor osimhen16
- kardeş2
- gnostik gizemler3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- koşer ürün alan müslüman3
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- now tv neden gelmedi6
- sanat2
- devşirme meslekleri3
- abraxas2
- ismail kartal18
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- sıçarken entry giren yazarlar2
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- yazarlara gelen son mesaj4
bir zamanların efsane sihirli dizisi.
iyilik temalı efsane sihirli dizi.
a2'de tekrarları yayınlanan dizi.
efsane dizi, hala arada eski bölümlerini açıp izler nostalji yaparım, duygulanırım.
bu dizilerin yayınlandığı zamanlar dünya daha güzel bir yerdi.
bu dizilerin yeni bölümlerinin çekildiği zamanlar dünya daha güzel bir yerdi.
Selena, 10 Eylül 2006 tarihinde Atv'de yayınlanmaya başlayan fantastik kurgu ve komedi türündeki Türk televizyon dizisidir.
Sinem Kobal, Hakan Altıner, Sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim, Serkan Şenalp, Cansu Demirci gibi oyuncuların rol aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmiştir. 3 sezondan oluşan dizi 19 Nisan 2009 tarihinde yayınlanan 104.bölümü ile final yaparak sona ermiştir.
Anneleri, Selena ile arkadaş olan Selin, Leyla ve Nazlı'nın Ekrem Aykar adlı amcalarından başka akrabaları yoktur. Bu üç kız yetim ve öksüz olduğu için istanbul'daki amcalarının yanında kalmaya başlarlar. Fakat yengeleri Aslı Aykar ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım Aykar bu duruma ne kadar karşı çıksalar ve onları istemeseler de Selin, Leyla ve Nazlı o evde kalmaya devam ederler. Kızlar Kıvılcım'ın okulu Fitnat Kolej'e başlarlar. Kıvılcım ve arkadaşları iremsu ve Dilara daha okulun ilk gününden itibaren Selin, Leyla ve Nazlı'yı okuldan attırmak için uğraşmaya başlarlar.
Öte yandan Selena kızların okuluna geldiğinde Burak Kocataş adlı Türkçe öğretmeni ile tanışırlar ve birbirlerine âşık olurlar. Selin ise sınıf arkadaşı Ozan'a âşık olur ve çıkmaya başlarlar ve bu durum Kıvılcım'ın hiç hoşuna gitmez ve onları ayırmaya çalışır. Aslı ve Kıvılcım kızları ne kadar evden atmak istese de kızlar hep işin içinden çıkarlar ve evde kalmaya devam ederler. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena, "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiştir.
Sinem Kobal, Hakan Altıner, Sinan Çalışkanoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Ümit Erdim, Serkan Şenalp, Cansu Demirci gibi oyuncuların rol aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle izlenmiştir. 3 sezondan oluşan dizi 19 Nisan 2009 tarihinde yayınlanan 104.bölümü ile final yaparak sona ermiştir.
Anneleri, Selena ile arkadaş olan Selin, Leyla ve Nazlı'nın Ekrem Aykar adlı amcalarından başka akrabaları yoktur. Bu üç kız yetim ve öksüz olduğu için istanbul'daki amcalarının yanında kalmaya başlarlar. Fakat yengeleri Aslı Aykar ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım Aykar bu duruma ne kadar karşı çıksalar ve onları istemeseler de Selin, Leyla ve Nazlı o evde kalmaya devam ederler. Kızlar Kıvılcım'ın okulu Fitnat Kolej'e başlarlar. Kıvılcım ve arkadaşları iremsu ve Dilara daha okulun ilk gününden itibaren Selin, Leyla ve Nazlı'yı okuldan attırmak için uğraşmaya başlarlar.
Öte yandan Selena kızların okuluna geldiğinde Burak Kocataş adlı Türkçe öğretmeni ile tanışırlar ve birbirlerine âşık olurlar. Selin ise sınıf arkadaşı Ozan'a âşık olur ve çıkmaya başlarlar ve bu durum Kıvılcım'ın hiç hoşuna gitmez ve onları ayırmaya çalışır. Aslı ve Kıvılcım kızları ne kadar evden atmak istese de kızlar hep işin içinden çıkarlar ve evde kalmaya devam ederler. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena, "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiştir.
Kırmızı çizgimdir. Hala sabahları çok erken uyandıkça YouTubedan videolarını izlerim.
efsane dizi, hala arada youtube'tan açıp eski bölümlerini izlerim..
bana güngören'i sevdiren dizi.
Bir insan ve bir ütopyalı arasında geçen aşk dizisi.
efsane dizidir.
masal anlatma yeter, o saf aşık yok artık
yeter anlatma inanmam yalanlarına....
yeter anlatma inanmam yalanlarına....
Bir yerde görmüştüm 3 kızın isimlerinin ilk hecesi diye.
Bu diziyi küçükken izleyip de Yüce Honos'u Tanrının gerçek tipi olarak görmeyen var mı merak ediyorum.
kızlar baloya gittiğinde nazlı'nın 4yüz'ün dandini şarkısını söylediği dizi.
Netflix'te ki Şahmeran dizisinden daha iyiydi orası kesin.
En azından gülünebilecek birkaç sahne var.
En azından gülünebilecek birkaç sahne var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar