bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı29
- herkese pas veren kız barselonada oynasın9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu8
- nervio hamferdi10
- ismet gürbüz8
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- ben camiye gidiyorum3
- süt kardeşler filmindeki zenci kadın3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi4
- halife olacağım7
- evliliğin anlamı11
- buddy dude3
- her şeyden anlayan adam edası4
- selahattin eyyubi türktü2
- kelly divine ın götü3
- kıskanç femboy2
- sözlüğün kırbacı6
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- kürtsüz türkiye10
- windows 983
- hilafet gelsin mi6
- anın görüntüsü33
- şeriatçı mağduriyeti vs kürt ırkçısı mağduriyeti2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı5
- alexander sörloth3
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- fenerbahçe15
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- süt kardeşler2
- sophie dee'nin memeleri3
- ergenlikte sivilce problemi yaşamamış insan2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- dünyanın en güzel evi4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- gökten çikolata yağması4
- güne bir şarkı bırak2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- beyazconverse birader2
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- bir şeyler söyle6
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- amerikan kuklası halife2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
her iki cinsle de eğlencelidir. biseksüel olmak ise işin kremasıdır.
edit: neden eksilediniz? deyin hele bi...
edit: neden eksilediniz? deyin hele bi...
aşkın başlangıç sebebidir... yapılan çoğu davranışın temeldeki nedeni... ki bu kadar gırı gırıdan sonra asıl olan en fazla haz alınabilecek eylemdir... bu arada ironik bi şekilde aşkın bitiş sebebidir de...
sevmediğin birinden iğrendiğin zaman bir sonraki gün kendinden iğrenme sebebidir.
ter atmaktır.
spordur.
(bkz: cinsiyet)
sonunda, sadede gelmek.
liv tyler ile yanyana kullanamadığımdır. dokunmaya kıyamam ben ona.
gianna michaels ile yapıldığında tadından yenmeyecek zevkli hadise.
sözlükler arasında entry konusu olan populer şeylerden biri. diğerleri için (bkz: din) (bkz: laiklik) (bkz: troll başlıkları)
herkesin tek amacı, aynı zamanda ortak ihtiyacı.
alışkanlık yaptığı için bırakılması lazım gelen olgu..
insan bi kere yapıyor sonra habire habire istiyor filan..
toptan bırakılmalı.. *
insan bi kere yapıyor sonra habire habire istiyor filan..
toptan bırakılmalı.. *
en az 2 kişiyle yapılır. 2 den daha fazla kişiyle yapılanı için;
(bkz: grup seks)
(bkz: grup seks)
belli bir yaşa kadar anlam veremediğimiz, belli bir yaştan sonra da güzel bir anı olarak kalıcak eylem. sağlığımız için faydalı olmakla beraber doktorların ne zaman baş ağrısına iyi geldiğini açıklayacağı erkekler tarafından merakla beklenmektedir.
bikaç versiyonu olupta sonucu hep aynı olan ender eylemlerdir. versiyonlar için;
(bkz: gözümü kaparım vazifemi yaparım)
(bkz: terin terime karışır)
(bkz: aşkın içsel teması)
(bkz: gözümü kaparım vazifemi yaparım)
(bkz: terin terime karışır)
(bkz: aşkın içsel teması)
yaşamı sevdiren.
vajinaya yaklaşması, sıcaklığını hissettirmesi bile zevklerin en büyüğü, o uzun ve kalın uzvun. hele bir de işini bilen, sağlam-sağlıklı bir erkek ise partneriniz, uğrunda ölünür. önce libido yoklanır ve birleşme anı için gerekli ortam yaratılır vajinada. bu parmaklarla da olabilir ama benim tercihim dil ile olanı. tabii arada dişlerini de kullanırsa değmeyin keyfinize. sonra usulca yaklaştırır aletini vajinanıza ve yavaşça kaydırır. siz yastıkları paralarsınız. sonra dibine kadar sokar ve 1 2 saniye bekler. hafifçe eğilir ve meme uçlarınızı dillemeye başlar ve ritmi hızlandırır. titremelerle son bulursa nirvanaya ulaşılmış demektir. erkeğinizin ter kokusunu içinize gönül rahatlığıyla çekebilirsiniz. özledim.
vajinaya yaklaşması, sıcaklığını hissettirmesi bile zevklerin en büyüğü, o uzun ve kalın uzvun. hele bir de işini bilen, sağlam-sağlıklı bir erkek ise partneriniz, uğrunda ölünür. önce libido yoklanır ve birleşme anı için gerekli ortam yaratılır vajinada. bu parmaklarla da olabilir ama benim tercihim dil ile olanı. tabii arada dişlerini de kullanırsa değmeyin keyfinize. sonra usulca yaklaştırır aletini vajinanıza ve yavaşça kaydırır. siz yastıkları paralarsınız. sonra dibine kadar sokar ve 1 2 saniye bekler. hafifçe eğilir ve meme uçlarınızı dillemeye başlar ve ritmi hızlandırır. titremelerle son bulursa nirvanaya ulaşılmış demektir. erkeğinizin ter kokusunu içinize gönül rahatlığıyla çekebilirsiniz. özledim.
her faninin ölmeden önce tatması gereken en büyük dünyevi zevk.
sanırım hayatım boyunca hiç gerçekten arzulayarak yapmayacağım bir şey olacak bu. sevgilim istemese aklıma bile gelmez. ve her defasında gerçekten çok istiyormuş gibi yapmak hepsinden en kötüsü. seks olmadan yaşasaydık keşke. özellikle de erkekler. her seksten sonra tamam bi dahakine daha çok vardır diye sevinmekten sıkıldım.
evlenmeden önce yapmayanlara cennetin en güzel bahçelerinin verileceği söylenmiş olan eylem. *
x ile yazıldığında daha bir güzel duran kelime.
en güzeli ve en keyiflisi bir tartışmadan sonra tecavüzü andırırcasına gerçekleştirilen.
şimdi tecavüz dedik diye tecavüz taraftarı sanacak bir kaç gerizekalı kadın müsveddesi. bir kaç göt oğlanı da o kadın müsveddelerine yavşamak için onlara hak verecek.
samimiyetinize sıçayım sizin.
bunu deneyin ama. sevgilinizle tartıştığınız anın en hararetli anında yapışın dudaklarına. züerindeki elbiseleri koparın. tüm elbiselerinizi üzerinizden çıkarmanıza gerek yok. ayaküstü müthiş bir seks deneyimi yaşayın. bir kaç dakikalığına siktir edin her şeyi. dini inançları, siyasi görüşleri. etnik kimlikleri. bir kaç dakikalığına her şey siz olun.
şimdi tecavüz dedik diye tecavüz taraftarı sanacak bir kaç gerizekalı kadın müsveddesi. bir kaç göt oğlanı da o kadın müsveddelerine yavşamak için onlara hak verecek.
samimiyetinize sıçayım sizin.
bunu deneyin ama. sevgilinizle tartıştığınız anın en hararetli anında yapışın dudaklarına. züerindeki elbiseleri koparın. tüm elbiselerinizi üzerinizden çıkarmanıza gerek yok. ayaküstü müthiş bir seks deneyimi yaşayın. bir kaç dakikalığına siktir edin her şeyi. dini inançları, siyasi görüşleri. etnik kimlikleri. bir kaç dakikalığına her şey siz olun.
seks viski gibidir. pahalı ama içimi güzel. elinde olur her gün içmek istersin elinde olmaz başka içki içemezsin. bazen o kadar özlersinki ah bir kadeh daha olsun dersin.
viski ne her gün içilir ne de arası fazla uzatılır. seks te öyledir çok yaparsın sarhoş olursun uzak kalırsın halüsinasyonlar görürsün.
viski ne her gün içilir ne de arası fazla uzatılır. seks te öyledir çok yaparsın sarhoş olursun uzak kalırsın halüsinasyonlar görürsün.
bunun bir de manuel olanı vardır:
(bkz: mastürbasyon)
(bkz: mastürbasyon)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar