4. nesil caylak yada cekirge. *
dorduncu nesil yazardir. artik sende bizdensin, hosgeldin cekirge.*
leman kapatilsin kampanyasi (ki kendisi desteklemediğim bir kampanyadır: (bkz: leman kapatilsin kampanyasi/#2586262)) hakkındaki özgürlükçü tutumlarını atatürk de eleştirilebilmelidir konusu hakkında gösteremeyen yazar.

(bkz: leman kapatilsin kampanyasi/#2586712)

entrynin ilk cümlesi: "eleştiriyi hazmedemeyen ve gerçekleri görmeyen beyinlerin destek vereceği kampanyadır."

aynı şahsın bir gün sonra yazdıklarına baktığımızda ağzımız açık kalıyor, bir an için ironi yaptığını sanıyoruz, fakat hayal kırıklığına uğruyoruz:
(bkz: ataturk de elestirilebilmelidir/#2591563)

entryden esintiler: "eleştirmeyi hakaret sanan yobazların yüzünden, hayır efendim eleştirilmemelidir. ayrıca herşey bitti de sıra atatürk'ümüze mi geldi! hem eleştirilicek neyi var onu da bilmiyorum ya!"

cımbızla çekildiğini düşünenler varsa entrylerin tamamını okusunlar.

ahahahah müthiş ya.
atatürk düşmanlarının her zaman ensesinde olacak yazardır. sapla samanı birbirine karıştıran yazarlara da * bayram şekeri verecek olan yazardır. *
her şeyi bitirmiş sırayı atamıza getirmiş yazarlara ayarı vermiş yazardır. atatürk'ü eleştirme hakkını kendinde bulanların nasıl bir kapasiteye sahip olduklarını merak etmektedir. tanımam etmem o ayrı okudum entrylerini altına imzamı attım o kadar.
© copyright 2005 - 2026