the oby adlı yobby metal grubunun vokallerini ve davulu üstleneceği söylenen mümtaz şahsiyet.
isyanı seri eh işte verenedir.
nick altıma ilk yazan yazar...
Entrylerini beğendiğim yazar.
nicki kadar entryleri de güzel olan sözlük yazarıdır.

şizofrenden ziyade, fransa-isviçre sınırındaki bir futbol kulübünü çağrıştırıyor bana. fc schizofrenne. fena da olmadı aslında.
özel bir tahtadan yapılmış öldürme kılıcını bana doğrultmasını esefle kınadığım, cüneyt arkın'ın bir level daha karizmatiği olan delikanlı. toplu konutlar ardındaki tepelere run to the hills dinleyerek gelmesini bekliyorum.

-kullanmasını bilen ellerde çelikten daha keskindir.*
atıl bulu mach 3 ile... başayan espirinin sonunda koluna yumruk attığım arkadaş.
(bkz: adam yetkili beyler) dediğim yazar.
kınamak istediğim yazar. *
harika bir nickin sahibi.
msnimi yolladığım yazar.. eklesin.. bu entryi de yoncajadaki piçtiriklere laf ettiğim , sözlükten manita yapanlara giydirdiğim için yazmıyorsam ben de hefe değilim.. o kadar laf sokarsan başına gelir işte msn muhabbeti..
madem ki geldin, hem avalon'dan önce hem avalon'dan sonra selam verdim.*
hakkında yazılan (#8202203) ilgili girisini okuduktan sonra matematiğe ilgisini sorguladığım yazar.
vefalı adam. bu kadar vefa utandırıyor adamı. taştan bir kalbi bilem yumuşatabilir cinsten.
lakin sözlüğe pek uğramaz oldu... *
vefasız avalon'un vefalı adamı. sebepsiz mutluluk verir insanı. saygı sunulacak türden.
arayı çok açmamıza karşın sevgimden zerre yitirmemiş kalite.
sesi soluğu kesildiğinden mütevellit kıllandığım.
sözlükten ümidini kestiğinden midir, yoksa arkadaşlığımız kesmediğinden midir bilinmez, senede iki kere görünen yazar.**
askerdeyken bile özlediğimi belirtmek istediğim yazar.
üç ay evvel askerden dönen; itlik, hergelelik, mala bağlamacalık derken sözlüğe küsen yaAr müsveddesinin sözlüğe özlem dolu geri dönüş sebebidir.**
sözlük'e küstüğü için kızan ama bahanesinin kendisi olması sebebiyle de anında yumuşayan yazar müsveddesinin nadir yazar arkadaşlarından biridir. bunu yazan cana buraya yazılan canandır.

Edit: imla.
Fotoğraf şeysi çok şeker, dördüncü nesil yazar.
Okul belasından sonunda kurtulan biricik yazar.

Kendisinin 'sözlük annesi' olarak ona kısmet bulma çalışmalarım başlamıştır.

Mühendis seven kızlar, bir mesaj kadar uzaktasınız. *

Tanım da yapayım köftehora; 4.nesil olmasının hakkını veren, kafası iyi, muhabbeti ondan da iyi olan yazar.
zenginse varız.
© copyright 2005 - 2026