bugün
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- para mı aşk mı sorunsalı6
- yaprak3
- kanada3
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- nasreddinhoca3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- futbol9
- alçak puşt3
- süper lig5
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- brezilya3
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi3
- fenerbahçe21
- arkadaşlar sizce bu kürt nasıl3
- atatürkün kurduğu düzeni devirmek2
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar3
- truenun amı olması3
- nervio varıdı nerede o11
- rasim ozan kütahyalı3
- sözlük yazarlarının favori dizisi7
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- muslettin amca11
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl4
- israil den türkiye'ye suriye de üs uyarısı2
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- velvet50
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- konyaspor2
- osuruktan şiirler89
- sözlük kızlarının babaları5
- sağcıların ortak özellikleri3
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- tai lung26
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- yakışıklı türk ünlüler3
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- 1948 arap israil savaşı8
- tuvaletin tıkanması3
- nabıcaz be kamil2
- ismet gurbuz 202412
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı2
- sophie dee'nin memeleri5
yeni bir sekizinci nesil yazar. hoşgelmiş.
hoşgelmiş nesildaş yazar. *
sekizinci nesil yazar. gökyüzünde yalnız gezen bir yıldız.
sessiz, sakin, dinlendirici bir nick altına sahip yazar arkadaşımız. kafa dinlemeye buraya gelecem bundan sonra.
mesane kanserine yol açabilecek ciddi bir parazittir. ayrıca 8. nesil yazardır. hoşgelmiştir.
başlatmış olduğum (bkz: nick altı sosyal sorumluluk projesi) kapsamında uğradığım ondokuzuncu yazar. takipteyim.
nick altı mağdurlarından 8.ci nesil yazar. hoşgelmiş. (bkz: koştursun efenim sözlükte)
erkek olduğumu söylediğim halde bana yavşayan yazar. kardeşim bi git belanı arama *
yok kardeşim kız aramamaktadır. (#11638946) entry si ile niyetini açıkca belli etmiş eşcinsel bir yazardır. kendisine her yol hollandadır.
(#11607336) (#11608495)
çelişkide olan yazardır. ya da öylesine sallamaktadır. ben bunlara (bkz: ne idüğü belirsiz yazar) diyorum. her ihtimale karşı;
---spoiler 1---
usame bin ladin den en fazla şakirtler rahatsız olmuştur.
not: şakirt değilim.
(schistosoma, 02.05.2011 22:23)
---spoiler 1---
---spoiler 2---
eline sağlık şakirtidir.
not: şakirtim.
(schistosoma, 02.05.2011 20:47)
---spoiler 2---
çelişkide olan yazardır. ya da öylesine sallamaktadır. ben bunlara (bkz: ne idüğü belirsiz yazar) diyorum. her ihtimale karşı;
---spoiler 1---
usame bin ladin den en fazla şakirtler rahatsız olmuştur.
not: şakirt değilim.
(schistosoma, 02.05.2011 22:23)
---spoiler 1---
---spoiler 2---
eline sağlık şakirtidir.
not: şakirtim.
(schistosoma, 02.05.2011 20:47)
---spoiler 2---
nick altıma gelip, kendisinin bir söğüt ağacı olduğunu söyleyen yazardır. amaç ne, neyin peşinde bilemiyoruz. kendi halinde takıldığını düşünüyorum. kolay gelsin, yüzeyde kal, dolan, koştur, yaz, yazdır, bastır.. vs mesajlarımı ilettikten sonra, sağ taraftan çıkıyorum.
Yazar versiyonu da varmış efendim. Kardeş üstüne alınma ben parazitler familyasının trematodlar şubesine ait solucanimsi olanindan bahsedeceğim.
Yaşam döngüleri yumurta miracidium sporakist cercarya schistosomul ve eriskin seklindedir.
Urogenital bölgeyi, kolonları, mezenterleri ve ac atardamarlarini tutan türleri vardır. Hafif ateş ten tutun da pnömoni kanser ödem anemi hepatomegali infertiliteye kadar cesitli klinik tablolara sebep olur. Hatta bazi durumlarda mortal sonuçlar ortaya çıkarabilir.
Yaşam döngüleri yumurta miracidium sporakist cercarya schistosomul ve eriskin seklindedir.
Urogenital bölgeyi, kolonları, mezenterleri ve ac atardamarlarini tutan türleri vardır. Hafif ateş ten tutun da pnömoni kanser ödem anemi hepatomegali infertiliteye kadar cesitli klinik tablolara sebep olur. Hatta bazi durumlarda mortal sonuçlar ortaya çıkarabilir.
En delikanli parazittir.
Erkekleri sadece 1 dişi ile çiftleşir. Dişi öldüğünde ise başka kimseyle o işi yapmadan yaşamına dolaylı olarak son verir.
Erkekleri sadece 1 dişi ile çiftleşir. Dişi öldüğünde ise başka kimseyle o işi yapmadan yaşamına dolaylı olarak son verir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar