bugün
- bir bela geliyor19
- film önerileri10
- artık özlemek istemiyorum5
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- karması eksi olan bayan yazar6
- her derdini içine atan insan5
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar5
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı23
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- iftira atmak4
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- sözlükten çıkış yapmak3
- duyusal biri olmak5
- matematikten bile espri çıkarmak4
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- zor zamanlarını tek başına atlatan insan3
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- makyaj yapmayan kızlar2
- bugün can sıkan şeyler10
- g i l d e d l i l y3
- sokak köpekleri3
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- üzülünce üşümek4
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir2
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- beni seven var mı aranızda5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- yumruk atmak3
- antipanik4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- bekarlık8
- ulu puanlarla sözlük kızına yemek ısmarlamak2
- tamamen nötr olmak2
- küçükçekmece2
- takipçi sayısı 2500 den az olan yazarcıklar2
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- bilgisayar oyunu oynayan 40 yaşındaki adam5
- yeni partiye isim önerileri5
- ismail kartal32
- umay umay3
tekno müzikle ugrasan; ecuador, stay, adelante, encore une fois, mysterious time, follow me gibi bizi yerimizden kıpırdatan sarkıları calan şahıs.
(bkz: ganbareh)
2003 yılında çıkardıkları "i believe" single albümünden sonra 2008 yılında "Raindrops" adlı single ile yeniden müzik dünyasına olan dönmüş grup.
http://www.youtube.com/watch?v=j6woSGy3NAc
http://www.youtube.com/watch?v=j6woSGy3NAc
En sevdigim elektronik müzik DJ lerinden biridir Sash!. 1970 dogumlu Alman bir DJ. Albümlerinde Tina Cousins, Dr Alban, Sarah Brigthman, Boy George, Shannon ve Adrian Rodriguez gibi birçok vokalistle de çalıştı. Aynı zamanca parçalarında Fransızca,italyanca,ispanyolca ve Afrikaca gibi birçok dili de kullandı. ilk çıkışını ise 1997 yılında Encore Une Tris parçasıyla yakaladı. (Her ne kadar ilk duydugum parçaları o zamanlar Stay olsa da=) 6 kadar albümleri var. Life goes on ve Trilenium albümleri oldukça hoşuma giden albümleri (Aynı zamanda dayanamayıp o ara satın aldıgım albümler bunlar=) Bu grubun aynı zamanda video klipleri de çok dikkatimi çekmiştir. içerikleri elektronik müzikle harika uyum saglıyor.Bu arada web siteleri de görünüm ve içerik olarak oldukça iyi ve zengin..
http://www.sashworld.com
ilginçtir biyografisinde 12 yaşında bir futbol takımında oymarken bir sezonda 65 gol atarak oldukça dikkat çektigi ve ardından Borussia Mönchengladbach takımından oldukça etkileyici bir teklif aldığı fakat babasının buna karşı çıktıgı yazılı. Belki de gerçekten bir yıldız futbolcu olabilecek bir isimdi. Ama babasının bu karşı çıkışı, kesinlikle elektronik müzige çok önemli bir isim kazandırdı.Babasına saygılarımı sunuyorum=))
http://www.sashworld.com
ilginçtir biyografisinde 12 yaşında bir futbol takımında oymarken bir sezonda 65 gol atarak oldukça dikkat çektigi ve ardından Borussia Mönchengladbach takımından oldukça etkileyici bir teklif aldığı fakat babasının buna karşı çıktıgı yazılı. Belki de gerçekten bir yıldız futbolcu olabilecek bir isimdi. Ama babasının bu karşı çıkışı, kesinlikle elektronik müzige çok önemli bir isim kazandırdı.Babasına saygılarımı sunuyorum=))
bu heriflerin her şarkısı bana göre sapına kadar futbol şarkısıdır. bir encore une fois, bir adelante, bir ecuador bana buram buram yıllar önceki avrupa'dan futbol programlarını anımsatır.
ecuador gibi harika bir şarkının sahibi. nerelerdedir kim bilir şimdi. tası tarağı toplayıp köye mi yerleşti acep?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar