bugün
- ölümün en iyi tanımı12
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması5
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması19
- kol saati takmanın anlamsızlığı10
- sevgiliyle tatile gitmek7
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi5
- otel odasında ölü bulunmak4
- iş arkadaşı ile her gün 8 saat geçirmek4
- isviçre'nin çeyrek finalde arjantin'in rakibi olma4
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması6
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı10
- her yazarın eşit olmaması2
- uzun entry giren yazar enayiliği5
- nato liderler zirvesi akşam yemeği menüsü3
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır5
- yazarların en sevdiği hayvan4
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak4
- katatespizartmasi2
- yorgun mermi5
- charles bukowski vs can yücel2
- can yücel vs charles bukowski2
- squirtle2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği3
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- tarık biberovic2
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- ankara da nato zirvesi13
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- ctrlx'in ayakları11
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- sabahın şiiri2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- saraca finch house19
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- bakire kadını gözünden tanımak6
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- yoğurt11
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
miniciktir, dostluklar, komşuluklar başkadır, insanda hatıralar bırakır..
Cografi olarak cok guzel olmasina karsin nufusu pek ic acici degildir. Oldukca Karisik bir bolgedir ozellikle suriye savasindan sonra herkesin diken uzerinde durdugu ama hic sesini cikarmadigi saatli bomba gibi bir yer olmustur. Havalanina 45 dk 1 saat gibi kisa bir mesafededir. En kotu Evlerin bile kirasi 800 tl den baslar.
arsuza giden sahil yolu maNZARASI EŞSiZDiR ; LAKiN KIŞIN VE iLK BAHARDA SAKIN DENEMEYiN 4 tane büyük akarsu geçmeniz gerekiyor.. ayrıca asfalt yol yok altı yüksek araç hatta direk 4x4 le gidin , ya da bisikletle gidin o da olur.
içerisinde farklı kültürlerin olduğu bunun hiçbir sorun olmadan aslında sorunun da ne olduğunu bilmeyen türkiyenin huzurlu ilçelerinden bir tanesi.
suriyelilerin bir sivil orduyla temizlendiği samandağ ilçesidir..
içlerinden iyiler de var suriyelilerin..
ama kovalıyorlar..
içlerinden iyiler de var suriyelilerin..
ama kovalıyorlar..
Boğma rakısı güzel olan ilçe.
dünyann en uzun 2. sahilini barındıran ilçe. düz bir çizgi şeklinde olan bu sahili yüksek bir yerden izlemek insanın içine huzur doldurur. ayrıca tanıdığım samandağlıların hepsi de çok iyidir. ya da ben kötüsüne denk gelmedim.
umudun başkenti.
Hangi umut ? Soyad verebilir misin ? Ne alaka lan bide . Boğma rakıyı fazla kaçırmış yazar beyanı
adam suriyeli hayvan barındırmıyor yazmış.
yavrum samandağ nüfusunun tamamı arap zaten bu neyin kafası?
yavrum samandağ nüfusunun tamamı arap zaten bu neyin kafası?
bugün buralı bir kız tarafından davet edildiğim ilçe.
yaşadığım ilçeye iş kaynaklı gelişiyle tanıştığım bir arkadaş.
iyi ama tatilim yok ki, nasıl geleyim.
anlattığına göre şehir çok gelişmiş olmasa da, halk yönünden akdeniz'in izmir'i imiş.
hatta izmir'den de aydınmış.
kozan'dan, ceyhan'dan geri olan bir şehrin halkı nasıl izmir'den aydın olur anlayamadığım.
ama tabii köy değil, sadece büyük adana ilçelerine ve iskenderun'a nazaran gelişmemiş-miş.
tarihi olarak çok gezecek yeri varmış.
eğer gelir görürsem hatay'da iskenderun gibi (hatay'da iskenderun'u tek geçerim demiştim) hoşuma gidecek ikinci kent olacağını söyledi.
kendisi süveydiye diyor.
eski arapça adıymış.
arkadaşa misafir olmasam bile, antakya'ya geldiğim bir gün samandağ'a da uğrayacağım.
yaşadığım ilçeye iş kaynaklı gelişiyle tanıştığım bir arkadaş.
iyi ama tatilim yok ki, nasıl geleyim.
anlattığına göre şehir çok gelişmiş olmasa da, halk yönünden akdeniz'in izmir'i imiş.
hatta izmir'den de aydınmış.
kozan'dan, ceyhan'dan geri olan bir şehrin halkı nasıl izmir'den aydın olur anlayamadığım.
ama tabii köy değil, sadece büyük adana ilçelerine ve iskenderun'a nazaran gelişmemiş-miş.
tarihi olarak çok gezecek yeri varmış.
eğer gelir görürsem hatay'da iskenderun gibi (hatay'da iskenderun'u tek geçerim demiştim) hoşuma gidecek ikinci kent olacağını söyledi.
kendisi süveydiye diyor.
eski arapça adıymış.
arkadaşa misafir olmasam bile, antakya'ya geldiğim bir gün samandağ'a da uğrayacağım.
Arkadaşın biraz doğru söylemiş, biraz da abartmış kardeş.
Samandağ alevi çoğunluk olan bir yer, kalanı da Ermeni-Hristiyan zaten. Pek gelişmiş bir yer değil. Halkı aydın mı, tartışılır. Ama yobaz değiller bu kesin. ilginç bir yer samandağ, seçimlerde tkp kazanıyordu en son hatırladığım kadarıyla. Toplanıp karar veriyorlarmış kimi kazandıracaklarına sanırım.
Denizine girmeyin, anlamsızca o denizde boğulan boğulana.
Tarihi dokusu güzel bir yer. Ben gittiğimde sokaklarını sevmiştim.
Gidilesi bir yer ama iskenderun veya antakya varken samandağ'a gitmezdim dışarıdan gelen biri olsam. Evet.
Samandağ alevi çoğunluk olan bir yer, kalanı da Ermeni-Hristiyan zaten. Pek gelişmiş bir yer değil. Halkı aydın mı, tartışılır. Ama yobaz değiller bu kesin. ilginç bir yer samandağ, seçimlerde tkp kazanıyordu en son hatırladığım kadarıyla. Toplanıp karar veriyorlarmış kimi kazandıracaklarına sanırım.
Denizine girmeyin, anlamsızca o denizde boğulan boğulana.
Tarihi dokusu güzel bir yer. Ben gittiğimde sokaklarını sevmiştim.
Gidilesi bir yer ama iskenderun veya antakya varken samandağ'a gitmezdim dışarıdan gelen biri olsam. Evet.
Eğer yanilmiyorsam, yanlış hatırlamıyorsam, Çoklukla Alevi kardeşlerimizin bulunduğu ilçemiz.
Allah yardımcıları olsun.
Allah yardımcıları olsun.
Depremden zarar görmüş olan hatay ilçesi. Kentin yolları paramparça olmuş. Yürürken adeta dağ tırmanışı edasıyla hareket etmek gerekiyor.
Yurdumuzun cennet köşelerinden biridir. Yerle yeksan oldu. çoğunlukla alevi-Nusayri vatandaşlarımızın olduğu bir yerleşim yeri yanılmıyorsam.
Asker arkadaşım Samandağlı idi. iletişim bilgilerini kaybettim, inşallah hayatta ve iyidir. Ölenlere allahtan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum. Büyük geçmiş olsun.
Asker arkadaşım Samandağlı idi. iletişim bilgilerini kaybettim, inşallah hayatta ve iyidir. Ölenlere allahtan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum. Büyük geçmiş olsun.
2024 yerel seçimleri'nde hatay'ın samandağ ilçesinin belediye başkanı yüzde 47,06 oy ile türkiye işçi partisi'nden emrah karaçay seçilmiştir.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar