bugün

/73
şans eseri 560. entrysi olmayı başardığım sevdiğim sözlük yazarı. ayrıca yarın kendisi için beşiktaş** tezahüratı yapacağım sevdiğim insandır.
560. entryin ben olayım istedim kişisi... ama tüh lan erken mi davrandık. ülker çikolatalı gofret sevemeyen var mı?
557. beyanın ben olayım dediim yazar. bir anlamı var, bugün o kadar şınav çektim.
kanatlarımın altına aldığım, mahsun güzel...
kaliteli bir yazar. yazılarını severek okuduğumuz şahsiyet.
küçüklerinin daha makbul olduğu yazar.
(bkz: salçacık)
Zamanında ben miniminnacık iken kardeşimle aramızda şu diyologun gecmesine neden olan besin maddesi:
kardeş: Abla domates kamyonuyla su kamyonu çarpışırsa ne olur biliyomusun?
corpsebride: hayır??
kardeş:salçaaa *
corpsebride: ....
eh bi donu kaldıysa onuda ben alayım.
eli işte, gözü oynaşta yazarı. * sağ olsun herkesle teker teker ilgilendi; organizasyonda hiçbir eksiklik yaşatmadı. futbol kalitesini yazmaya bile gerek duymuyorum.. ayrıca gömleğine hasta oldum; bi güzellik yaparsan.. *
bilmezdim bestelerin bu kadar güzel
marşlarında kifayetsiz olduğunu
seninle ortak aşkımızı izleyene kadar... *

sevgililer günü kutlu ve mutlu olasıca beşiktaş aşığı yazar... *
sevgililer gününün hayırlara vesile olması dileğimle. esen kal. *
zirve07 olayı dahilinde kendisine yönelttiğim haksız itham için affına sığınarak kendisinden özürler dilediğim, anlayışı ve açıklamaları için kendisine teşekkür ettiğim yazar.
tigana'nın tecrümanı olmasını istediğim...
(#1294622)
kara, deniz, hava velhasil kelam bilumum uzun yollarin ustasi yazar.
bu arkadaşın bana da bir adet fenerbahçe forması borcu vardır. sözlük şahittir. cumartesi elden tahsilat yapmak istemeteyim.
yeter lan.
kaç? ee... ha! 3 ay olmuş...
bu arkadasın bir adet fenerbahçe forması borcu vardır. sözlük aracılığıyla icra takibi yapmak istemekteyim.
yeter lan !!!
3 ay oldu...
sevilen yazardır. bu arkadaşta pırıl pırıl parlayan altın bir kalp vardır. yüzü hep gülsün, bobo ve nobre de golünü atsın.
salca o nasıl kalca. *
bekleyen yerlerim ağrıdı kardeşim. 2. yarı da başladı. kremasız pastam, az çikolata soslu profiterolum, fındıksız çikolatam, kazanın dibi, sütsüz nuriyem, tel kadayıfım. ne yalan söyliyim yemem. *
açım açım diye inlerken bana yemeksepeti nokta comdan seç beğen al benden diyen tek şahsiyet. almanyada bile olsaydım gönderirdi bu adam o denli de düşüncelidir. bunun üzerine kendisine siyahhhhhhhhhhhhhh demek isterim. düşünceli beşiktaş taraftarı.
kremalı pastam, bol çikolata soslu profiterolum, fındıklı çikolatam, kazandibim, sütlü nuriyem, tel kadayıfım. yirim. **
makarnayı makarna yapan,domatesin alabileceği en güzel tat.
zeytinyağlı ayşe kadın fasulyem, şehriyeli tavuklu pilavım, bir kutu ayranım. yirim. * * *
benim sözlükteki ilk tanıştığım ve sohbet ettiğim yazar kardeşim.onun sayesinde bu sözlüğe ısındım, iyi ki tanışmışım...kardeşim.
herşeyin başında çok güzel bir insan.
tanım olarak; uludağ sözlük yazarı.
beşiktaşlı.
(bkz: taraftarlık iyi ya da kötü gün dinlemez)
(#1226871)
ne zaman entrysine rastlasam, dudaklarımı tebessüm kaplıyor. insanlığı ve çevresine yaydığı pozitif enerji, online listesinden yayılıyor adeta. sanal aleme güven olmazmış diyene selam edilir, gelsin de uludağ sözlük ailesini görsün, salça gibi adam gibi adamları görsün de ondan sonra tekrar düşünsün.
iyi ki varsın salça.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026