bugün

/21
Hangi "şişko kezban" başlığını tıklasam başlık sahibi olan yazar. Bazen güldürüyor orası ayrı.*
şişman kezbanlardan cok çekmiş yazar.
bana hoş geldin diyen şopar.
Kafayi said nursi ile bozmus yazar.said nursi bu yazara bi sey mi yapti anlayamadim ki.said nursiyi kotuleyecegim diye resmen basliklarda sacmaliyor.
#19584947 kerhaneye çok uğrayan yazar.
fantastik harry potter büyüsü hermione yapsa ne güzel olur.
(#19625802) güldürmüştür.
gereksiz başlıklarıyla sözlüğü zenginleştiren yazar.
gereksiz başlıklarıyla sözlüğü zenginleştiren yazar.
geldiğimi ilk fark eden yazar.
Manidar harry potter büyüsü. ister istemez güldürüyo.
(#19769432) "ne pis adamsın sen ya" yazarıdır. (sözlükten soğuma sebebisin ha yeminle.)
bu gitsin ya. Adam tespit sıçıyor durmadan. Dini alet ederek hem de. Her entrysinde böyle bir manipülasyon amacı var.
ayar vermeyi çok sevmeme rağmen ona vermek istemiyorum. garip enteresan ilginç.
tayyiple ve islamla ilgili iyi trollük yapıyırdy bu. Şimdi biraz daha iyi yazıyor sanki. ilmihal derecesinde islamdaki küçük ve önemli detayları anlatmaya çabalıyor.
Böyle devam et koçum!
osmanlıca bilen ender yazarlardandır. tebrikler.
hükümet amigosu yazardır karşıt görüşlere tahammülü kesinlike yoktur.
başlığıma ilk hoş geldin yazan yazar, teşekkürü borç bilirim.
(bkz: takımlık zeka örneği)
adamın birinin (kendini şakirt olarak tanıtmış herhalde) bilinç altına kötü bir şekilde etki ettiği yazar. o adamda da ne mide varmış. o günden beri herkesi şakirt sanan yazar.
öyle türk kızları ile iletişim kuruyormuş ki aklım hayalim durdu. Ya da fazla film izliyor bence. hayat dışarda.
yazdıklarını tekrar açıp okuyor mu diye merak ettiğim yazar. boş.
görsel
orucla alakali bilgi vermeye calismaktadir.
ya çok derin yazdığı için bir şey anlaşılmıyor ya da aynı kelimelerden ürettiği kombinasyonları bulanık ifadelerle ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. açtığı başlıkları 100 km öteden anlayabilirsiniz.
© copyright 2005 - 2026