bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- aklını yitirmek4
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- matbaanın gecikmesine sebep5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- eski nahif sözlük kızları2
- nervio11
- ispanya20
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- acıktım ben3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- 2026 dünya kupası25
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- devlet bahçeli5
- gocusuz sözlük4
- tememda kenka nalaka10
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
entry'ler (211)
Ya aq apaçi demeyin allama adam yanlış anladı. :((
Gençler fanzin bastırmak istiyoruz. Yazım işlerini filan hallederiz kolay. 100 adet 12 sayfa kaç paraya bastırılır mesela bilen var mı?
Devrimci Yol geleneğinden gelen bir dergidir. Bu derginin çevresinde örgütlenen bir grup gençte vardır. Eylemlerde Ankara , istanbul ve Malatya'da en ön saflarda görebilirsiniz.
Dedim ve sms paketi yapmaya karar verdim. Fakat ben faturaliyim. Paket yapsam faturaya mi yansır yoksa ayrıca tl mi yüklemek gerekir?
Dedim ve sms paketi yapmaya karar verdim. Fakat ben faturaliyim. Paket yapsam faturaya mi yansır yoksa ayrıca tl mi yüklemek gerekir?
Bir isyan andı.
sözlük hakkında çoğu şeyi bilmiyorum ve inci sözlüğü sıkıcı buluyorum.
bunları gördükçe insanın ateist olası geliyor.boş insanlardır.
abd nin ıraka getirdiği özgürlük.bu türkiyedekiler de mısır mısır diye yırtınıyorlar.ama abd ıraka girip çarşaflı bacılarımızın ağzına verdiklerinde kahraman amerikan askerlerine dua ediyorlardı.
dün beşiktaş tam eledi derken birde baktık ki adamlar bir üst turda.yine eleyemedik şunları neyse artık ceza almazsak seneye.
beşiktaş için dün ilk kez bir türk takımı tromsöyü eledi diye yazıyorlardı.lan ne cenabet bi milletin elin mahalle takımını bile eleyemiyoz(bugün).
hiçbir akplinin kutlamadığı bayramdır.
ispanya ve fransa da yaşayan basklılara özgürlük için savaşan marksist-leninist örgüttür.bir sürü haklı ve haksız kanlı eylemleri vardır.dünyanın en büyük terör örgütlerinden birisi olarak gösterilir.20 ekim 2011 de silah bırakmışlardır.
6 mayıs 2013 tarihinde yenilen açılan üniversitelerde solcu öğrenciler üye olduğu örgüt.
en önde oturmayı sağlayan ama kızların gözünden düşüren durumdur.