bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek8
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- yazarları gülümseten şeyler6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı3
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sarı yeleli aslan trump8
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yaz günü bira içmek6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler12
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- hababam sınıfı semra hoca7
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- kontrat fosfor karburator2
- kıçına tekmeyi basmak2
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- montla sıçmak3
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- zallın fake hesabı var mı9
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- klima çarpması2
- mor semsiyeli yabanci21
- anın görüntüsü19
- kendi kendine konuşmak5
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kalmadı3
- en gey özelliğiniz13
- siyah araba4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- ani gelen can sıkıntısı2
- gocu26
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı3
- dinciler4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- türkiye a milli futbol takımı2
- chp'nin hali ne olacak49
- disclosure day3
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- ben geldim naneler6
- kahverengi bi renkse kahve ne renk3
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo5
brugge maçında gününde değildi.
ilk yarı güzel oynadı.. Takımalışsın olacak.
topu 5 kere sağına çekmeden şut atmayan futbolcu.
Siktirsin gitsin amk! Beşiktaşta oynadığı topa bak bizde oynadığı topa bak. Kilosu bile bizde fazla.
an itibarıyla galatasaray instagram hesabını hacklemiş veya ele geçirmiş oyuncu. sürekli story atıyor.
yarın golü var..
fenerbahçe maçında golü var. kesin bilgi.
psg maçında golü var.
Psg maçında rolü var.
Psg maçında nagotomoya yardıma gelmeZse o kanatta şenlik var.
Ne şut atabiliyor ne pas atabiliyor, bacaklarındaki çapraz bağlar kopmuş sanki. Beni çok üzdün ryan.
beşiktaş'a karşı yokları oynayan pembe kafalı ajan.
(resim:#1)
Beşiktaşın 8 yediğini tiye almış futbolcu.
Bir galatasaraylıyım ve 8eşiktaş ile en ağır şekilde sık sık dalga geçmeye çabalarım ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım.
Sevgili babel biliyorsun ki sen 8eşiktaş futbolcusu iken de Beşiktaş 8'i zaten yemişti. Hatta ve hatta 8 atan takımda sen de vardın yanlış hatırlamıyorsam.
Peki babel sen 8eşiktaş futbolcusu iken de 8 ile ilgili aynı hisleri mi taşıyordun. Bu senin karakterin hakkında çok olumsuz düşündürecek bir durum değil mi? Bu hiç yakışık aldı mı?
Galatasarayda herkes 8 diyebilir ama sen diyemezsin. Ve belli oluyor ki galatasaray'dan gidince galatasarayla da dalga geçersin sen çünkü şu anda yaptığın hareketle karakterini ortaya serdin ve bir galatasaraylı olarak böyle bir futbolcuyu takımımda istemezdim.
Bir galatasaraylıyım ve 8eşiktaş ile en ağır şekilde sık sık dalga geçmeye çabalarım ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım.
Sevgili babel biliyorsun ki sen 8eşiktaş futbolcusu iken de Beşiktaş 8'i zaten yemişti. Hatta ve hatta 8 atan takımda sen de vardın yanlış hatırlamıyorsam.
Peki babel sen 8eşiktaş futbolcusu iken de 8 ile ilgili aynı hisleri mi taşıyordun. Bu senin karakterin hakkında çok olumsuz düşündürecek bir durum değil mi? Bu hiç yakışık aldı mı?
Galatasarayda herkes 8 diyebilir ama sen diyemezsin. Ve belli oluyor ki galatasaray'dan gidince galatasarayla da dalga geçersin sen çünkü şu anda yaptığın hareketle karakterini ortaya serdin ve bir galatasaraylı olarak böyle bir futbolcuyu takımımda istemezdim.
saçını pembeye boyayan adamdan ne bekliyorsun? beşiktaş'ta oynarken paylaşsaydın ya canım.
ayrıca 8-0'lık maçta takımda olmak bir yana sonradan oyuna girip beşiktaş'a 2 tane gol atmıştı.
ayrıca 8-0'lık maçta takımda olmak bir yana sonradan oyuna girip beşiktaş'a 2 tane gol atmıştı.
sadece beşiktaş'ın değil, liverpool'un da ekmeğini yemiş futbolcudur. paylaşım yapmasının neresi yanlış.
Bunu Galatasaray a ayartan Ryan donk karaktersizi Kasımpaşa da oynarken beşiktaş a yaptığı saygısızlığı hatırlarsınız. Türk futbolu bu alemcilerden kurtulmalı.
ne oldu lan 6-0 tarihte bugün olarak paylaşırsınız artık.
büyük konuşup büyük yiyen apaçi.
Gırgır senin neyine it.
Şimdi içindeki 6 taneyi çıkar. Mal.
yiyen 6a6el.
Şimdi içindeki 6 taneyi çıkar. Mal.
yiyen 6a6el.
Çok açık söylüyorum bu gamsız pembe kafanın futbol lisansını iptal edip bu ülkeden kovacaksın.Adam futbol dışında her şeyi yapıyor.Galatasaray ve Türk futbolundan bir an önce defolup gitmesi dileği ile.
Aşığıyız böyle göt kalmaların gerçekten. Sen Dün belkide kariyerindeki en parlak sezonu geçirdiğin takım olan beşiktaş'ı aklınca alaya alan tweet at, aynı gün sonunda 6 gol ye haha ne diyelim beşiktaş büyük taş harbiden.