bugün

loving stranger ve cigarettes şarkıları ile insanı alıp götüren hoş bir sesi olan rus kızı...
Bana geleceğin Joan Baez'i gibi geliyor kendisi. Şarkıları çok güzeldir. incecik bir sesi var, çok farklı, çok tatlı. Kendisi de tatlı zaten.

(bkz: nick drake)
(bkz: fantasia)
(bkz: i hate you but i love you)
(bkz: conquer the world)
Rus Komünizmini simgeler ve Stalin'in yaptığı katliamlarında rengidir.
rahatlamak istenilen zamanların playlistine eklenecek huzur veren sese sahip sanatçıdır.
eurovision'da ispanya'yı temsil edecek, birinci olmasını beklediğim sanatçıdır. şeker gibi sesi vardır,
Sadece sesi için dinlenilebilecek bir ispanyol bayan şarkıcı , zira şarkıları pek anlamlı değil. He dinlenirmi? evet dinlenir
her şarkısı ayrı bir güzel olan süper ötesi müzik grubu. ayrıca sözlüklerde bu grupla ilgili şeyler okuyup, everyday everynight şarkısını bitek ben biliyorum heralde dediğim grup.
sakinlik istendiğinde uğranılan duraklardan biridir.
bir şarkısı bir kere dinlenmiyor ve hiç bir zaman bir şarkıyla sınırlı kalamıyorsunuz.
bir amsterdam red değildir.
Çok kişinin bilmediği ama kaliteli şarkı yapanlardandır. Pop dinlemek istiyosanız ama popi ergen şarkıcılardan da hiç hoşlanmıyosanız russian red çok iyi olur çok da güzel olur.
Şarkı öneriyim acık: everyday everynight, fuerteventura, january 14th, cigarettes, no past land, they don't believe. Ya da gidin spotifyda ne varsa hepsini dinleyin işte..
Ah cancağızım! Ben bugün kendime saydırırken sıcacık sesiyle öfkemi dizginledi yine, ve güneşe daha çok ışıltı kattı. Ama video kliplerini çok sevmiyorum, o konuda anlaşalım lourdesciğim.
sakinleştirici etkisi olan şarkıların sahibidir.
© copyright 2005 - 2026