bugün
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi9
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması6
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- mutsuzluğun en büyük nedeni7
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- kaymak vs tereyağı6
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması7
- pişik kremi3
- çare sarıgül4
- denizi olmayan şehirde yaşamak2
- sözlüğe fotoğraf atan kadın2
- fazla akbili olan var mı4
- sözlüğe fotoğraf atan kızın namusu2
- sankritçe3
- ai değil alın teri entry3
- bir konuda fikrini almak istediğiniz kişi3
- nickten isim tahmini yapmak25
- gece denize girmek9
- zorunlu ders programları3
- soğumak2
- sıfır bir gökhan abi3
- her entrysi eksilenen yazar4
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi2
- aylık 400 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum11
- anın görüntüsü13
- erkek egemen dil kullanan kadınlar3
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik2
- moominler2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- oscar alma yontemleri4
- finlandiya2
- kadın iftirasıyla hayatı kararan erkekler3
- kıl erkeğin süsüdür14
- erdoğan'ın milli görüş gömleğini çıkarması3
- akrep burcu6
- kas yığını sözlük erkekleri4
- geceye bir şarkı bırak11
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak5
- burç zehrinin erkeklere de sıçramış olması3
- melabaa diye mesaj atan erkek2
- ioçk14
- nick vermeden bir yazara seslen14
- as maca6
- yeni parti46
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- kim bu gizli artıcı4
bir takım orospu çocuklarının (bkz: behcetabi/#34670974) laf yetiştirmeye çalıştıkları yazardır.
boşuna uğraşma a çıyan, daha badelenmiş götünden sıçtığın bok marmara'ya varmamış, beceremezsin.
boşuna uğraşma a çıyan, daha badelenmiş götünden sıçtığın bok marmara'ya varmamış, beceremezsin.
annelerin söz konusu edildiği kavgalar rezil kavgalardır.
rumeli'yi tanımam. ama böyle müptezel bir iş yapmayacağına adım gibi eminim.
herkes haddini bilsin.
kavganında bir şerefi var.
rumeli'yi tanımam. ama böyle müptezel bir iş yapmayacağına adım gibi eminim.
herkes haddini bilsin.
kavganında bir şerefi var.
uludağ sözlükteki aklıbaşında yazarlardan. anneleriyle, kendileriyle problemli softaların saldırıları bu gerçeği değiştirmiyor.
jimmy tudeskiden iyi olduğu kesin yazar. Bunuda sevmem ama jimmye beş basar.
Benim gözümde sözlüğün en değerli yazarlarındandır. Şaka değil kendisini ne tanırım ne de iki laf etmişliğimiz vardır. Ama bilirim. Bilirim çünkü akıllı konuşan adam azdır bu memlekette bilmemek elde mi bunca idiotun arasında sıyrılır kendisi.
Pek çok yobaza dersini vermiş ve o çomarların hazımsızlıklarını katlamış bir yazardır.
Bunca it sürüsünün içinde bir anadolu leoparıdır kendisi..
bir kaç taneyiz bir tanemiz bile yeter bu korkak vatan hainlerine!
Pek çok yobaza dersini vermiş ve o çomarların hazımsızlıklarını katlamış bir yazardır.
Bunca it sürüsünün içinde bir anadolu leoparıdır kendisi..
bir kaç taneyiz bir tanemiz bile yeter bu korkak vatan hainlerine!
Protest sanayici'nin kankisi.
Anlaşamadığımız yazar kişisi.
Ancak her defasında bakıyorum anlaşılan o ki birilerinin kuyruğuna fena basmış. Herife müebbet yazmışlar galiba cezayı.
Ancak her defasında bakıyorum anlaşılan o ki birilerinin kuyruğuna fena basmış. Herife müebbet yazmışlar galiba cezayı.
Ahahha herhalde kuyruğuna basilanlar takip ediyor nik altını. Heyecanlandilar herhalde geri geldi diye.
Özlenen kaliteli ve gerçek atatürkçü yazarlardandır.
71 gündür çaylak olan yazar.
Cezasının ağırlığını Gören de mecliste tek bacaklı, tek kollu kadın milletvekilini darp etme suçu işledi sanır.
Cezasının ağırlığını Gören de mecliste tek bacaklı, tek kollu kadın milletvekilini darp etme suçu işledi sanır.
Milliyetçi bir turco olduğu için kendüsünden pek haz etmesem de 2 ayı aşan çaylaklık cezasını çok ağır bulduğum yazar, ne yaptı merak etmekteyim, moderatör mü öldürdü.?
bizim oralardan bi yazar.
Aşırı demohratih sözlük ortamında 3 aydır çaylak olan yazar. Şimdi niki sol tarafa da gelmez muhtemelen.
Ek: geldi.
Ek: geldi.
Arkadaş 6 aydır falan çaylak birini kesti heralde.
elhamdülillah sancak çaldırmamış ve de darbecilik olayına girmemiş yazardır.
bir trolle dalaşırken ona gereğinden fazla uyma hatasını yapmış, efendi gibi cezasını çekmiş, sözlükte yazmayı sevdiği halde, farklı nick ile giriş yapmak gibi doğru bulmadığı çözümlere başvurmamıştır.
sinirlerine hakim olabileceği kadar olmaya, sözlük kurallarına uyabileceği kadar uymaya çalışacak, daha da olmaz silik yerse pılısını pırtısını toplayacaktır.
"sözlükteki nezih(!) ortamın" bozulmaması adına "sonsuza kadar çaylak kalmasını" dileyen kimi yobazların duası tutmamıştır. kalbi bozuk olanın duası tutmaz nitekim...
destek veren, halimi hatırımı soran arkadaşlara çok teşekkür ederim. kimisi öm atmış ama çaylaklıkta öm cevaplanamıyor; ilk fırsatta yanıt verilecektir.
bir trolle dalaşırken ona gereğinden fazla uyma hatasını yapmış, efendi gibi cezasını çekmiş, sözlükte yazmayı sevdiği halde, farklı nick ile giriş yapmak gibi doğru bulmadığı çözümlere başvurmamıştır.
sinirlerine hakim olabileceği kadar olmaya, sözlük kurallarına uyabileceği kadar uymaya çalışacak, daha da olmaz silik yerse pılısını pırtısını toplayacaktır.
"sözlükteki nezih(!) ortamın" bozulmaması adına "sonsuza kadar çaylak kalmasını" dileyen kimi yobazların duası tutmamıştır. kalbi bozuk olanın duası tutmaz nitekim...
destek veren, halimi hatırımı soran arkadaşlara çok teşekkür ederim. kimisi öm atmış ama çaylaklıkta öm cevaplanamıyor; ilk fırsatta yanıt verilecektir.
hee gelmiş bu geri. eleman 5 aydır falan çaylaktı. koştursun bakalım.
edit: durum tespitidir bu entry eleştri değildir. yoksa bu arkadaşla onun ateist olması dışında fikirlerimiz aynı doğrultuda.
edit: durum tespitidir bu entry eleştri değildir. yoksa bu arkadaşla onun ateist olması dışında fikirlerimiz aynı doğrultuda.
Kendisinin gelişine memmun olmadım. Açık söyleyeyim, haz etmiyorum bu adamdan. Evet.
3 ayı geçmiş çaylaklık süresi bitmiş olan yazar.
Ulusalcı bir turco olduğu için kendisinden pek haz etmediğimi de ayrıca belirteyim.
Ulusalcı bir turco olduğu için kendisinden pek haz etmediğimi de ayrıca belirteyim.
fikirlerimiz pek uyuşmaz kendisi bunu biliyor ancak sözlükte olmasını her daim isterim. çaylaklığı bitmiş sanırım.yazsın dursun.
siyasi görüşünü ve siyasi bakış açısını beğendiğim yazar.
genellikle açık oylar. sempatik.
iyidir. Birkaç haftadır sözlükteyim laf esirgediğini görmedim. Bir trakyalı olarak adı da sempatik tabii.
dedikleri birbir ortaya çıkan üstad. son çomar bükücüdür..
severim kendisini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar