bugün

ruhum, kontrolden çıktığım anım; Kışın ortasında, güz sancıları çektiğim yanım... ruhum, sana çok uzak, sana çok yakın; resmini çizmiş gönlümdeki yıldızların... ruhum, kapıma yaklaşan ayak seslerin... ruhum, gölgesinde notaların, silmiş nefesimin üzerindeki kırışıklıkları... ruhum, aydınlık günlerin habercisi... ruhum, uçurtma uçuran bir çocuk, gözleri sevinç dolu... ruhum, yamalı günlerim, yamalı nefesim...ruhum, kıvranışlarım...ruhum, sessizliğim ve bir o kadar sensizliğim...ruhum, saatlerin bülbülü, bülbüllerin bekleyişi...ruhum, sevdam...ruhum, ben...ruhum, benim içimdeki ben yani sen...ruhum, sen...hoşgeldin, ruhum...
canım, hayatım demenin değişik bir biçimi, bir sevgi ifadesi.
(bkz: ne zaman geldin ruhum görmedim seni)
ne de güzel bir yaşar kurt şarkısıdır.

Ne zaman geldin ruhum,
Görmedim seni.
Uçaktan atlarken unuttum galiba.
Özledim ruhumu...

Sarıl bana ruhum
Ne olur sar beni.
Çığlıklar geçti üstümüzden
Bulutlar geçti.
Ve o gençlik günlerimizde
Sen ve biz.
Seni öldün sandım ruhum,
Biliyor musun ?

Sensiz yaşamaya alıştırdılar galiba.
Özledim ..
serhad raşa http://youtu.be/Te9g7uL0Yj8
yaşar kurt u sevdiren şarkıdır. ardından birde ver bana düşlerimi gelirse girdiğin tribin haddi hesabı olmaz.
aklima bi soz geldi buyrunuz; bakislar... engin ve derin gozler... ruha adeta yeni bir ruh veren, kalbi yerinden sokturen, ellerimin dokunamadigi o beden...
Sevgiliye bir hitap şeklidir. gayet güzel naif bir iltifattır.
dinlerken, insanın sevgilisini delice özlediği şarkıdır.
"sensiz yaşamaya alıştırdılar galiba, özledim."

şarkıyı dinlerken bu kadar içten söyleme be abi diyesi geliyor insanın.
insan gerçekten sevdiği, ruhunu paylaştığı, her konuda uyuştuğu tek bir kişiye bu hitap sözcüğünü söylediğinde çok anlamlı oluyor.

Bir kişiyle Aynı ruhu paylaşmak, paha biçilemez bir duygudur. Yaşamayan bilemez.
yaşar kurt'un (bkz: fırt emin) şarkısının yanlış bilinen ismi.
grup üyelerinin adını "söyle" olduğunu iddia ettiği bizim için ise "ruhum" olan muhteşem tnk şarkısıdır.
tuna feat. şule tarafından yorumlanan harika eser. öyle böyle değil. alt yapı, sözler çok sağlam. solistte iyi. şaka maka ülkemizde sağlam şarkılar yapılmaya başlandı.

http://www.dailymotion.co..._tuna-ft-sule-ruhum_music
sevgiliye hitap şeklidir. *
sevgili ruhtur. * o olmadan beden hiç bir işe yaramaz. o'nsuz siz, cansız bedenden farksızsınızdır.
© copyright 2005 - 2026