bugün
- kızları en güzel olan şehir10
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor13
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz9
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması11
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi11
- atatürk'e alerjisi olan tipler10
- hristiyanlık7
- sözlükteki satranç taşları4
- kadın nefreti3
- gecenin şarkısı11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sözler köşkü6
- arabada son ses dinlenecek şarkılar2
- erkek nefreti2
- irmik helvası3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sırrı süreyya önder28
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlüğü annesi gibi gören insan2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sıpsıkıcı olmanız4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- şikeci amedspor5
- askerde sözlüğe girmek4
- multitap2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- normal sözlük ismi ne2
- burcu akrep olan birini akrep sokması3
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- bodofff2
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması2
- sözlüğün bitmiş olması3
- sarapci koala58
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- müslüman cinler2
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- tutmayan başlık açma rehberi7
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
yeni bir altıncı nesil yazar. *
(#7430969) düz mantıktan uzak, kopleks analiz kişisi, altıncı nesil.
ek: işbu entry hitap edilen yazar kişisi tarafından yine entry sahibine mesaj fasilitesi aracılığıyla yapılan kibarlık ötesi
serzenişle eleştirilmiş ve düzeltilmesi istenmiştir. ciddi manada o kadar kibar bir mesajdıki entry yi 'düz mantığa sahip kişi'
diye değiştiricektim az kalsın. ama yapamadım. amaç kimseyi kızdırmak kimseyi üzmek kimseye pislik atmak değil, kişi belirtilen
entrysinde belliki geyik yapmış o da ağır gelmiş olucak ki yazmaya değer bulmama neden olmuş bir şeyler yazmışım. alınganlık
yaratılıcak bir konu olsa idi daha sert bişeyler yazardım belki. daha ziyade bir şaşkınlık belirtisiymiş benimkisi.
rserit adlı yazara ilgisi alakası, kibarlığı, seviyeyi düşürmemesi, ve saygısından ötürü teşekkür ediyorum. alay falan değil
cidden teşekkür ediyorum. canı sıkıldığından derdini pöykürmeden anlatabilen insan az bulunmakta. hele sözlükte vuhuu.
güzel sözlükler olsun efenim, nice şukela entrylere, amin.
ek: işbu entry hitap edilen yazar kişisi tarafından yine entry sahibine mesaj fasilitesi aracılığıyla yapılan kibarlık ötesi
serzenişle eleştirilmiş ve düzeltilmesi istenmiştir. ciddi manada o kadar kibar bir mesajdıki entry yi 'düz mantığa sahip kişi'
diye değiştiricektim az kalsın. ama yapamadım. amaç kimseyi kızdırmak kimseyi üzmek kimseye pislik atmak değil, kişi belirtilen
entrysinde belliki geyik yapmış o da ağır gelmiş olucak ki yazmaya değer bulmama neden olmuş bir şeyler yazmışım. alınganlık
yaratılıcak bir konu olsa idi daha sert bişeyler yazardım belki. daha ziyade bir şaşkınlık belirtisiymiş benimkisi.
rserit adlı yazara ilgisi alakası, kibarlığı, seviyeyi düşürmemesi, ve saygısından ötürü teşekkür ediyorum. alay falan değil
cidden teşekkür ediyorum. canı sıkıldığından derdini pöykürmeden anlatabilen insan az bulunmakta. hele sözlükte vuhuu.
güzel sözlükler olsun efenim, nice şukela entrylere, amin.
özel mesaja bile kibarlıgını taşıyan yeni nesil yazar ayrıca hoşgelmiş.
(bkz: #7510528) bu entrylerden çok yapacak gibi gözüken yazar. fevkalade olmuş.
#7555440 nolu entyry'sinde geleneksel bir düşünce tarzı olduğunu gördüğümüz yazar. inşallah mustafa ve zehra'lı günleri görür.
(bkz: #7607994) entrysini okuduktan sonra tüm beyin hücrelerimin karıştıgını , bana karşı isyan halinde oldugunu gördüm. güzel yazan iyi yazan bir yazardır lakin bu yazdıgında ben pek bir şey anlayamadım.
hem laik hem müslüman. olmaz demeyin, denedim. gayet iyi oluyor. *
eski istanbul beyfendisi tarzına bi yazarıdır. Nazik ve kibar.
Süper bir arkadaştır telekomda güzel anılarımız geçmiştir ve o güzel grubun kurucusudur...
animeler hakkında konuşup tanıştığım iyi insandır kendisi. Tanıştıktan sonra takip ettim biraz, iyi yazmaktadır gerçekten efenim. kısacası okunası bir yazardır, tanışılası bir arkadaştır. umarım böyle devam eder...
kolaylıklar dileyeceğine derdime ortak olsa, sırtımdaki yükün yarısını yüklense gerçekten mutlu edecek yazar. *
(#8770908)
biraz abartmış yazar.
biraz abartmış yazar.
mahallede bütün bilgisayar sorunlarına karşı en etkili ilaç gibidir kendisi. koşa koşada gelir bir kere bile 'defolun gidin başımdan iyice abarttınız' dememiştir. içinden diyorsada umrumda bile değil yeterki benim işim görülsün diyecek kadar insanı muhtaç bırakan yazardır kendileri.
http://www.youtube.com/watch?v=0lHyb0MWB0w parçayı armağan ettiğim 6. nesil yazar.
Yazık, pis bir arap.
Üzücü...
Üzücü...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar