bugün
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- victor osimhen2
- gocu'nun solak olması4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- domdomusa3
- çirkef galatasaray2
- yorgun mermi19
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- kupa kızı ve sinek valesi2
- galatasaray11
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dünyanın tersine dönmesi5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- dinozor döner3
- g o k u2
- tavuk sevmemek5
- etek giyen erkek10
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- favori diziniz2
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- futbol7
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sol elle osbir çekmek2
- para5
- sürekli dizi6
- hangi manifest kızısın4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- gıyasettin nerede sorusu3
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- yeni zelanda ya gitmek5
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- oğlum o senin yengen yengen2
- fairuz3
- devalüasyon yakın mı9
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- günlük tutan erkek9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- laptop4
- bikbik hanfendi3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- altın şafak hermetik cemiyeti2
Yazık, pis bir arap.
Üzücü...
Üzücü...
http://www.youtube.com/watch?v=0lHyb0MWB0w parçayı armağan ettiğim 6. nesil yazar.
mahallede bütün bilgisayar sorunlarına karşı en etkili ilaç gibidir kendisi. koşa koşada gelir bir kere bile 'defolun gidin başımdan iyice abarttınız' dememiştir. içinden diyorsada umrumda bile değil yeterki benim işim görülsün diyecek kadar insanı muhtaç bırakan yazardır kendileri.
(#8770908)
biraz abartmış yazar.
biraz abartmış yazar.
kolaylıklar dileyeceğine derdime ortak olsa, sırtımdaki yükün yarısını yüklense gerçekten mutlu edecek yazar. *
animeler hakkında konuşup tanıştığım iyi insandır kendisi. Tanıştıktan sonra takip ettim biraz, iyi yazmaktadır gerçekten efenim. kısacası okunası bir yazardır, tanışılası bir arkadaştır. umarım böyle devam eder...
Süper bir arkadaştır telekomda güzel anılarımız geçmiştir ve o güzel grubun kurucusudur...
eski istanbul beyfendisi tarzına bi yazarıdır. Nazik ve kibar.
hem laik hem müslüman. olmaz demeyin, denedim. gayet iyi oluyor. *
(bkz: #7607994) entrysini okuduktan sonra tüm beyin hücrelerimin karıştıgını , bana karşı isyan halinde oldugunu gördüm. güzel yazan iyi yazan bir yazardır lakin bu yazdıgında ben pek bir şey anlayamadım.
#7555440 nolu entyry'sinde geleneksel bir düşünce tarzı olduğunu gördüğümüz yazar. inşallah mustafa ve zehra'lı günleri görür.
(bkz: #7510528) bu entrylerden çok yapacak gibi gözüken yazar. fevkalade olmuş.
özel mesaja bile kibarlıgını taşıyan yeni nesil yazar ayrıca hoşgelmiş.
(#7430969) düz mantıktan uzak, kopleks analiz kişisi, altıncı nesil.
ek: işbu entry hitap edilen yazar kişisi tarafından yine entry sahibine mesaj fasilitesi aracılığıyla yapılan kibarlık ötesi
serzenişle eleştirilmiş ve düzeltilmesi istenmiştir. ciddi manada o kadar kibar bir mesajdıki entry yi 'düz mantığa sahip kişi'
diye değiştiricektim az kalsın. ama yapamadım. amaç kimseyi kızdırmak kimseyi üzmek kimseye pislik atmak değil, kişi belirtilen
entrysinde belliki geyik yapmış o da ağır gelmiş olucak ki yazmaya değer bulmama neden olmuş bir şeyler yazmışım. alınganlık
yaratılıcak bir konu olsa idi daha sert bişeyler yazardım belki. daha ziyade bir şaşkınlık belirtisiymiş benimkisi.
rserit adlı yazara ilgisi alakası, kibarlığı, seviyeyi düşürmemesi, ve saygısından ötürü teşekkür ediyorum. alay falan değil
cidden teşekkür ediyorum. canı sıkıldığından derdini pöykürmeden anlatabilen insan az bulunmakta. hele sözlükte vuhuu.
güzel sözlükler olsun efenim, nice şukela entrylere, amin.
ek: işbu entry hitap edilen yazar kişisi tarafından yine entry sahibine mesaj fasilitesi aracılığıyla yapılan kibarlık ötesi
serzenişle eleştirilmiş ve düzeltilmesi istenmiştir. ciddi manada o kadar kibar bir mesajdıki entry yi 'düz mantığa sahip kişi'
diye değiştiricektim az kalsın. ama yapamadım. amaç kimseyi kızdırmak kimseyi üzmek kimseye pislik atmak değil, kişi belirtilen
entrysinde belliki geyik yapmış o da ağır gelmiş olucak ki yazmaya değer bulmama neden olmuş bir şeyler yazmışım. alınganlık
yaratılıcak bir konu olsa idi daha sert bişeyler yazardım belki. daha ziyade bir şaşkınlık belirtisiymiş benimkisi.
rserit adlı yazara ilgisi alakası, kibarlığı, seviyeyi düşürmemesi, ve saygısından ötürü teşekkür ediyorum. alay falan değil
cidden teşekkür ediyorum. canı sıkıldığından derdini pöykürmeden anlatabilen insan az bulunmakta. hele sözlükte vuhuu.
güzel sözlükler olsun efenim, nice şukela entrylere, amin.
yeni bir altıncı nesil yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar