bugün

/51
--spoiler--
başkalarının namusuna leke sürmek...
--spoiler--

herkesi iftiracılıkla suçlayan yazar. bu kadar edepli bir yazara yakıştıramadım doğrusu.
efenim gerek yazıları gerekse efendiligiyle eski nesiller arasında en adam gibi yazardır kendileri . asla polemik amaçlı entry yazmaz ve yeni nesillerin yazdıgı entry'e ayar vereyim diye sözlükte yazarlık yapmaz. helal olsun böylelerine, alnından öpüyorum.
çakma ekonomist yazar. cebindeki paradan haber ver sen önce.
hayatını bdp ile kürtlerin arasındaki ayrımı anlatmaya harcayan yazar. buradan da kürtlerin asıl temsilcisinin akp olduğu iddiasını güçlendirmeye çalışmaktadır.
bir zirvede kısa da olsa muhabbetine nail olabildiğim araştırmacı yazar. entrylerinin istatistiklere dayalı olması, haybeye konuşmadığına dalalettir. tebrik ediyoruz.
dikkatli kardeşimiz, başkası yanlış yaptığında üstüne gidip kendince eğlenecek kadar küçük değil, uyarıp yol gösterecek kadar büyük bir kardeşimiz.
tebrik edilesi bir yazar. eğitim ile ilgili başlıklarını görünce seks muhabbetli yazılara karşı soğumama neden olmuş yazardır aynı zamanda. tebrikler.
adam gibi adamdır. kaliteli insan, e buralara da yansıyor haliyle.
Bilmeden konuşan konuştukça rezil olan şahsiyettir.Acıyorum ancak nafile bir kere kontrolden çıkmış.
beyin ikizimdir.
akciğer üçüzümdür.
(#8153263) Bir kez daha süper zekasını kanıtlamış değerli şahıs.
ÜLKEM SINIRLARI iÇiNDE iSE PAYLAŞAMADIĞI VE YAŞAYAMADIĞI ACILARIMA ORTAK OLAMADIĞI iÇiN KENDiSi ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM. YAHUDiLER O FiLMLERDEKi KADAR ZULME UĞRAMIŞ OLSALAR, BUĞÜN SiLAHSIZ BARIŞ ELÇiLERiNi KATLEDiYOR OLMAZLARDI. KENDiSiNE AKIL, FiKiR VE ViCDAN DiLEKLERiMLE.
entryleri okunmadan sadece o anlık tepkilerle dinci , komunist , sağcı , solcu , faşist olmakla suçlanan kişi.
olmasada olur yazar.
kendisini bu gün kızlay'da zara'nın önünde gördük efendim. gidip selam verme şansımız olmadı. ülkücü bir grupla israil konsolosluğuna gidiyor idik.

severiz kendisini çokça.

esenlik...
(bkz: tanırım iyi çocuktur)
istatistiki verilerile göz doldurmaktadır.
kafayı ekonomik büyümeyle bozmuş yazar.
istatistik uzmanı. sallamıyor, verilerle reel konuşuyor. tebrik edilesi yazar.
haber sitelerinde rastladığı olumlu verileri buraya aktarıyor. şimdi ben bunun nesini tebrik edeyim?

unutulmamalıdır ki bu ülkede üzerinde en kolay oynanan şey rakamlardır.
daha düne kadar ırkçılara nasihat veren yazarken, bugün ırkçıların yaptığı yargılama girişimöinde haklılar abiyi oynamaktadır. bana dokunmayan bin yıl yaşasıncı herhalde. zaten ülkeye ne geldiyse orta yolculardan geldi.
son tavırları demokrasi kelebeklerini, ermenileri ve kürtçüleri rahatsız etmiş yazar. doğrudur, olabilir...
kendisi ırkçılığa karşıdır. pkk terör örgütüne ve destekleyenlere de karşıdır.

yanlış nerededir.
bdp terör örgütüne mesafe koymayı bilir. akıllı uslu ekonomi başlıkları açar, doğruyu yanlışı ayırt etmeyi bilir kısaca.
© copyright 2005 - 2026