bugün
- queen feristah6
- yılbaşına az kalması6
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it11
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay7
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor12
- küçük prens okuyan yetişkin erkek3
- gocu22
- device connected3
- velvet57
- sürekli güler yüzle dolaşan tip10
- sözlük yazarlarının çayları9
- alma mater yuzır3
- atakürtçüler3
- tarık tarcan2
- yeni parti39
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması2
- arabayı yavaş süren tipler5
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- sözlük kezoları9
- parmak patates vs elma dilim patates10
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- katatespizartmasi19
- psikopat erkek seven kızlar7
- güvenilir yazar5
- ilgi isteyen kız4
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- havanın buz gibi olması6
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- en son ne zaman altınıza işediniz2
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım3
- mercimek çorbası6
- aloo napıyon yaaa diyen taksici2
- yazarların sözlükle ilgili kehanetleri2
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak6
- aranızda doktor var mı3
- sözlük kızlarına nazar değmesi3
- sen yapamazsın beceremezsin diyen arkadaş tipi4
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- erkeklerin biraz şey olması8
- öbür sözlük4
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- havanın kapalı olması3
- iştahın kapanması8
- kızların hızlı araba süren erkeklerden hoşlanması2
- soğan salatası7
- sözlüğü gerenler3
- zam var diye gece benzinciye gitmek2
2015 wimbledon şampiyonu tenisçi.
edit: aq djokovic : (
edit: aq djokovic : (
tenisin efendisi.
tenisin kralı. yarın wimbledon şampiyonluğu için djokovic ile korta çıkacak. tabi destekçisiyiz. ha rakibi çok çok iyi, hiç kolay bir maç olmayacak. ama güvenimiz tam. zaten finale ikisinin kalması gerekiyordu. toprak zemin olmadıkça nadal yok oluyor ortalardan.
andy murray'ı 3 set sonucunda devirerek finale yükseldi ekselansları. bu yaşta bu seviyede olması takdireşayan. inanılmaz keyifli bir maç oldu. pazar günü müthiş bir taraftar desteği altında novak djokovic'le kupa için savaşacak. iyi olan kazansın derler ama ikisi de çok iyi, ikisi de çok güçlü, ikisi de çok formda. velhasıl, tam kupaya yakışır bir final tenisseverleri bekliyor. geçen sezonki gibi çok çekişmeli ve uzun bir final mücadelesi olacağı öngörülüyor...
Bu wimledon'da inanılmaz baskın bir oyun oynayan.
bugün rakibi sam groth'a hiç servis kırma puanı göstermemesine rağmen bir set kaybetmiştir. çeyrek finalden itibaren zorlu maçlar başlayacak, maçları ne kadar kısa sürede bitirirse diğer tura o kadar zinde geçer, benden söylemesi.
forbes dergisine göre son 12 aylık geliri 67 milyon dolar olan yıldız tenisçi.
o bir 'tenis tanrısı'. toplam 85 şampiyonluk, 17 grand slam zaferi... 'kariyerinde son maçın hangisi olmalı' sorusuna, 'bir final maçı olmalı. o maçı kazanıp şampiyon olmalıyım. wimbledon olmasını tercih ederdim' cevabını vermişti...
eskiden tenis oynardım nadal ı daha çok severdim tenise hala az bi ilgim var ve federer gerçekten efsane bir tenisçi.
Agassiyi bilmeyenlerce ilah ilan edilir. Ama büyük tenisçidir, mütevazi bir insandır.
ekselansları.
Şampiyon. Ama çok basit hatalar yaptı bu maç. Karşısında nadal, djokovic olsaydı kesinlikle affetmezdi.
Sempatik ve cok iyi skill leri olan tenisci adami turk yapip gonderelim bu şans bi daha gelmez.
küçüklüğümden beri takip ettiğim ve bana tenisi sevdiren bir tenisçidir.
efsane.
yalnız şunu söyleyeyim o da bizi mi yiyor anlamadım ama her röportajında "türkiyede bu kadar fazla taraftarım olacağını bilmiyordum, tahmin etmiyordum" benzeri şeyler söylüyor.
roger kardeşim gaza gelme fazla. turnuvadaki en celebrity tip sensin. nadalla birlikte geleydin gerçekten taraftarını görme şansın olurdu. tepkiler seni yanıltmasın. biz türklerde durum bu.
nadal federerin köpeee olamaz onu da söyleyim bu arada. not: çirkinleşirim.
yalnız şunu söyleyeyim o da bizi mi yiyor anlamadım ama her röportajında "türkiyede bu kadar fazla taraftarım olacağını bilmiyordum, tahmin etmiyordum" benzeri şeyler söylüyor.
roger kardeşim gaza gelme fazla. turnuvadaki en celebrity tip sensin. nadalla birlikte geleydin gerçekten taraftarını görme şansın olurdu. tepkiler seni yanıltmasın. biz türklerde durum bu.
nadal federerin köpeee olamaz onu da söyleyim bu arada. not: çirkinleşirim.
Boş işlerle uğraşan topçu. Ulan dünya hayatı kısa ahiret uzun gitte biraz salih amel islesene kafir.
(bkz: tenis kariyerim)
eski halinden eser yok. nadal ile rekabeti her zaman üst düzeydir ama...
Tenisin yaşayan efsanesinin son yıllarından Türkiye'ye geliyor olması heyecan vericiyken ilk 15 dakikada tükenen tribün biletleri üzmüştü. VIP kombineler de düşük bütçeliler için pahalı gelirken sonunda VIP Kombineler ve ücretsiz davetiyeler de satışa sunulunca mutluluktan öldürecek haberi verdirmiş kişidir, majesteleridir, idoldür.
Alacaksanız alın hemen, yan yana oturalım tribünlerde. http://www.bilet360.com
Alacaksanız alın hemen, yan yana oturalım tribünlerde. http://www.bilet360.com
istanbul'a geleceğini duyurup bizi selamlarken tatlılıktan ölmek üzere olan efsanedir. Yerim.
https://www.youtube.com/w...l_Dk&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/w...l_Dk&feature=youtu.be
Her ne kadar Dünya sıralamasında artık dördüncü sırada yer alıyor olsa da hâlâ "Majesteleri" unvanını taşımakta ve bu unvan ile Türkiye'ye gelecek olması insanı deli heyecanlandırmaktadır.
(bkz: teb bnp paribas istanbul open)
(bkz: teb bnp paribas istanbul open)
Ondan daha iyisi gelmedi. Ihtimal dahilinde ondan daha iyisi de gelmeyecektir.
#26759943 burada tenisten gram anlamayan bir user, federer'in bahsettiği organından ter akıttığını söylese de, kendisi o organından sallamış.
bugün izleseydi dubai'deki finali. federer dubai'de djokovic ile resmen dalga geçerek şampiyon oldu. bu adamı istanbul'da izleyeceğim için öyle şanslı hissediyorum ki, tabii es kaza çeyrek finale gelmeden elenmez ise..
gelelim dubai finaline. federer ilerleyen yaşının verdiği atletik düşüklüğü o kadar iyi saklıyor ki, oyunu istediği gibi yönlendirmeyi başarıyor. novak tam 7 tane break point şansı yakaladı fakat hiçbirinde izin vermedi. o ace'lerin zamanlaması, topun gittiği nokta, benzersiz gerçekten. bir de bilgi verelim, ekselansları bugün 9000 ace barajını geçen 4. oyuncu oldu.
roger bir tenis efsanesidir, tenisin tanrısıdır, oynadığı sürece de bu böyle kalacaktır. tekniğinin başka açıklaması yok.
bugün izleseydi dubai'deki finali. federer dubai'de djokovic ile resmen dalga geçerek şampiyon oldu. bu adamı istanbul'da izleyeceğim için öyle şanslı hissediyorum ki, tabii es kaza çeyrek finale gelmeden elenmez ise..
gelelim dubai finaline. federer ilerleyen yaşının verdiği atletik düşüklüğü o kadar iyi saklıyor ki, oyunu istediği gibi yönlendirmeyi başarıyor. novak tam 7 tane break point şansı yakaladı fakat hiçbirinde izin vermedi. o ace'lerin zamanlaması, topun gittiği nokta, benzersiz gerçekten. bir de bilgi verelim, ekselansları bugün 9000 ace barajını geçen 4. oyuncu oldu.
roger bir tenis efsanesidir, tenisin tanrısıdır, oynadığı sürece de bu böyle kalacaktır. tekniğinin başka açıklaması yok.
tadında bırak be adam,para uğruna hala kortda götünden ter aka aka oynamaya çalısıyor.nadal ile djokovic ezip geçiyor habire.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar