bugün
- evlenmek için gereken minimum para4
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- yanlışlıkla erkek sikmek6
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- şu anda ne yapıyorsun19
- 30 lu yaşlar14
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- insanların gözlem yapmaması9
- adnan menderes in başarıları2
- islam düşmanlarına epstein şoku8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe2
- arap emperyalizmi5
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- iş verenlerin aç gözlü olması6
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- sedat pekmez8
- keşke arab olsaydım3
- isim verin isim3
- rahmi saltuk4
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- alaçatının en kaliteli projesi2
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- sözlükte altın günü yapmak12
- güne iyi başlatan şeyler5
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- intihar etmek8
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- çirkin saray2
- 2028 seçimlerinde chp'yi birinci parti yapacağım2
- komplo teorisi aynen2
- ona bir şey söyle20
- ta ki seni görene kadar3
- gılıştar ın yeteneği2
- çocuğuna yabancı dil kökenli bir isim koyan türk2
- 18 haziran 20263
- çocuğuna kürdistan adını koyan baba2
- sude sendromu5
- metrobüste yer bulmak5
- fobileriniz3
- 2026 dünya kupası10
- yazılı olmayan sözlük formatı2
- hobileriniz3
- finlandiya ve isveç'in nato üyeliği3
entry'ler (33)
şimdilerde kullanılmayan sözlük uygulaması. 3-4 yıl önce aktifti aslında niye çalışmıyor şimdi hayret.
uzun zaman sonra ilk defa mesaj atsam mı atmasam mı tereddüdü arasında kaldım ve tercihimi tabii ki mesaj atmaktan yana kullandım. aklımda kalacağına yazayım da öyle kalsın. bakalım neler olacak.
böyle bi şey yok arkadaşlar.
sizi unutmadığınızı düşündüğünüz kişi sizi önemsemiyor bile. o yüzden bu tarz insanları düşünmeye değmez.
sizi unutmadığınızı düşündüğünüz kişi sizi önemsemiyor bile. o yüzden bu tarz insanları düşünmeye değmez.
en kötü günümüz bugünse, bugün de samsunsporluyuz.
sen doğarsın günüme güneşten önce...
sen doğarsın günüme güneşten önce...
girecek tüm sözlükçü kardeşlerimin başarılı olmasını dilediğim sınav.
idari vesayet kanunla düzenlenir.
bu konuyu bize hocamız derste sürekli hatırlattı ve vizede de finalde de sordu. idare hukuku çalışan sözlükçü arkadaşlarım bunu unutmayın.
bu konuyu bize hocamız derste sürekli hatırlattı ve vizede de finalde de sordu. idare hukuku çalışan sözlükçü arkadaşlarım bunu unutmayın.
bende önemli bi finalden önceki gece ders çalışmamı bölerek tam 2 saat telefonda konuşmuştum. bu yüzden sonraki gün girdiğim sınavda da hak ettiğim üzere 34 aldım ve kaldım *
bu sene çıkış yakaladığı söylenen tenisçi. fakat çıkış yaptığı falan yoktur, djokovic dahil ortada sağlam tenisçi kalmadığı için gözümüze çıkış yapmış gibi gözükmektedir. yoksa bu murray 2014-15 model federer ve 2015 model djokovic ile maç yapsa yine yenilir yine ezilir. yokluktan başımıza iyi tenisçi kesilmiştir. tenis dünyası bu şekilde ilerlerse yokluktan dünya 1 numarası bile olabilir.
bugün basketbola veda etmiş efsane basketbolcu. nba tarihine adı altın harflerle yazılacak. inanılmaz sefil bir minnesota kadrosunda mvp ödülü aldı, çok istediği yüzüğe boston formasıyla ulaştı. her zaman çok iyi bir savunmacıydı ama 2008 yılında boston ile şampiyonluğa yürüdüğü yıl en iyi yılıydı. zamanla yaşlandı ama hırsından hiçbir şey kaybetmedi. maçlarda hırstan gözleri kızarırken, göğsüne vururken ben de ekran başında göğsüme vurdum. aslında emekliliğinin yaklaştığını biliyorduk ama hep o günden kaçtık ve bugün geldi çattı, çok üzgünüz. minnesotadaki 21 numaranın ve bostondaki 5 numaranın kalbimizde çok önemli bir yeri var ve her zamanda olacak.
bu adamı sevmeyebilirsiniz, fakat böyle bir adama saygı duymalısınız. emeklilikte yolun açık olsun koca adam.
bu adamı sevmeyebilirsiniz, fakat böyle bir adama saygı duymalısınız. emeklilikte yolun açık olsun koca adam.
Senden kaç yaş büyük insanları burda sevindirdin ya helal olsun sana. Yolun açık olsun genç adam.
iyi ki doğdun majesteleri. nice 35 yaşlara...
girecek olan tüm sözlükçü kardeşlerimin başarılı olmasını ve hayallerindeki üniversiteye/bölüme ulaştırmasını dilediğim sınav.
henüz hoşlandığım kızla konuşma aşamasına gelemedim. bi gelebilsem de mallık yapması kalsa.
başlıkta adını görünce devamını direk 'feat. the east side boyz - get low' diye tamamladım. böyle de need for speed underground sevdalısıyız.
bende geçen yıl bir dersin vizesinden 14 almıştım. sonrasında finaline deli gibi çalışıp finalinden yine 14 almıştım * insan dersten kaldığına üzülse mi yoksa vize ve finalde aynı notu alabilecek kadar istikrarlı olmasına sevinse mi bilemiyor. denk getirmeye çalışsam yapamazdım herhalde böyle bi şeyi *
herhalde hayatımın en eski aşkı olsa gerek. oyun çıktığında 6. sınıftaydım ve o zaman oynamaya başladım, şu an üniversite son sınıftayım hala oynuyorum.