bugün
- ekşi sözlük12
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kavga yok mu ya5
- anın görüntüsü30
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- giysi fiyatlarının uçması12
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- twin peaks3
- vedat muriqi6
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- beni neden sevmedin3
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- anne pizzası10
- ben geldim kerkenezler19
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- aleksey batrakov14
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- dinci ve müslüman kavramları8
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- fenerbahçe17
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- şoförün yan koltuğu4
- geceye bir şarkı bırak11
- putin türkmüş11
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- ismail kartal'ın kovulması3
- barış alper yılmaz3
- zorunlu eğitim12
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- karpuzcu libos panda3
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
matrix'i matrix yapanlardan biri de bu adamdır.
(bkz: clubbed to death)
(bkz: furious angels)
(bkz: chateau)
(bkz: clubbed to death)
(bkz: furious angels)
(bkz: chateau)
Bu saatlerde sözlüğe girdiğimde her seferinde dinlediğim muazzam kafa yapılı sanatçıdır. Kendini saklar, göz önünde olmaz sadece müziğine bakar. Eyvallahı yoktur.
Sevdiği arkadaşlarından biri öldüğü için clubbed to death parççasını tekrar düzenlemiş olan tarzı farklı sanatçıdır. https://www.youtube.com/watch?v=13ul30-65zE
nothing at all parçası sebepsiz gülümsemeye ve huzur dolu 6 dakikaya sebep olur.
https://www.youtube.com/watch?v=fxofkW5iPpI
https://www.youtube.com/watch?v=fxofkW5iPpI
ruhani lider olabilir en kalenderinden, en tüyler ürperteninden.
clubbed to death ile insanı kendinden geçirebilecek yetenek.
https://www.youtube.com/watch?v=_YCGtT_FRYg&feature=related
şarkısını 25 kere dinleyince pek bi anlamsız gelmeye başladı artık.. * müthiş klip ve müziklerin adamı..
şarkısını 25 kere dinleyince pek bi anlamsız gelmeye başladı artık.. * müthiş klip ve müziklerin adamı..
Matrixten ve başka birtakım yerlerden tanıdık gelen seslerin sahibi.
Matrixi izlerken bu bilindik seslerin sahibinin Rob Dougan olduğunu bilmyrdum.Matrix soundtrack diye google da yaptğm bir arama sonucu görmüştüm Rob Dougan ismini.bu tarz müzikle hiç ilgilenmememe rağmen yaptığı müziği mükemmel buldum diyebilirim.
I am not driving anymore,chateau ve tabi ki furious angel ve clubbed to death1 ve 2...
Dinlenmesi tavsiye edilir kişi.
Matrixi izlerken bu bilindik seslerin sahibinin Rob Dougan olduğunu bilmyrdum.Matrix soundtrack diye google da yaptğm bir arama sonucu görmüştüm Rob Dougan ismini.bu tarz müzikle hiç ilgilenmememe rağmen yaptığı müziği mükemmel buldum diyebilirim.
I am not driving anymore,chateau ve tabi ki furious angel ve clubbed to death1 ve 2...
Dinlenmesi tavsiye edilir kişi.
klasik muzikle elektronik muzigi cok iyi sentezlemiş kişi.
normalde metal muzik dısında bir tür dinlemememe ragmen rob dougan'ı dinledigimde hayran kaldım.
eger elektronik muzige önyargılı yaklasıyorsanız bir de bu adamı dinleyin derim. elektronik muziginin yanındaki klasik muzik tonları ve mükemmel sesi de cabası.
ayrıca parcaları the matrix filminin soundtrackinde yer almıstır.
tavsiye edecegim parcaları basta clubbed to death, furious angels, i'm not driving anymore, nothing at all olmak üzere hepsi.
normalde metal muzik dısında bir tür dinlemememe ragmen rob dougan'ı dinledigimde hayran kaldım.
eger elektronik muzige önyargılı yaklasıyorsanız bir de bu adamı dinleyin derim. elektronik muziginin yanındaki klasik muzik tonları ve mükemmel sesi de cabası.
ayrıca parcaları the matrix filminin soundtrackinde yer almıstır.
tavsiye edecegim parcaları basta clubbed to death, furious angels, i'm not driving anymore, nothing at all olmak üzere hepsi.
eşsiz ve mükemmel. clubbed to death'den belli ediyordu zaten senelerdir, bugüne nasipmiş dinlemek.
geç kalmışlık hissi kadar berbat bir şey yok.
bu adamda şarkı sözlerindeki anlam yoğunluğu bakımından bir morrisey havası sezinliyorum. erkekçe bir cohen sesiyle değiştirilmiş, çok başarılı bir electronic alt yapısıyla da müziklenmiş...
üstteki iki satırı "tabir eder misin?" sorusuna cevap olarak verdim. açıkçası dinlemeden "şuna şuna benziyor" demek bu adama ve müziğine çok ciddi haksızlık olur.
piyasada gördüğümüz, görmeye devam edeceğimiz promo müziklerinin en başarılılarının mutfağında yatıyor rob dougan. kendi "şatosunda" demek için erken; henüz ikinci albümünü bekliyoruz.
velhasıl-ı, furious angels, rob dougan, left me for death, rob dougan...
dinleyin!
geç kalmışlık hissi kadar berbat bir şey yok.
bu adamda şarkı sözlerindeki anlam yoğunluğu bakımından bir morrisey havası sezinliyorum. erkekçe bir cohen sesiyle değiştirilmiş, çok başarılı bir electronic alt yapısıyla da müziklenmiş...
üstteki iki satırı "tabir eder misin?" sorusuna cevap olarak verdim. açıkçası dinlemeden "şuna şuna benziyor" demek bu adama ve müziğine çok ciddi haksızlık olur.
piyasada gördüğümüz, görmeye devam edeceğimiz promo müziklerinin en başarılılarının mutfağında yatıyor rob dougan. kendi "şatosunda" demek için erken; henüz ikinci albümünü bekliyoruz.
velhasıl-ı, furious angels, rob dougan, left me for death, rob dougan...
dinleyin!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar