bugün

/23
çektiğim resimlerine kimse inanmaz çünkü kimsenin hayal gücü rizenin doğasını algılayamaz .tek çözüm görmektir.gerçi görenlerde ilk anlarında türlü şoklar geçirmektedir.

ne içirdiniz bana???
öldüm mü???
kiralar ne kadar???
matrix gerçekmiş ???
can memlekettir. yeşil ve mavinin her tonu kucaklar sizi, mert ve samimi adamların memleketidir.
memleket.. köy.. tulum.. anadilim.. özlemim.. dere kenarında horon, yağmurda çay..
an itibariyle hafif bir sarsıntı yaşanan il. televizyon sallayacak cinsten önemli bir şey değil.
son günlerde sık sık sallanmaktadır. gürcistanda ki deprem rizeyide etkiliyormuş. doğrusu nedir bilimiciim.
içinde esrarengiz ormanların , korkak çakalların , tonton ninelerin yaşadığı rüya gibi bir ilimiz. Gidip görülmesi şiddetle tavsiye edilir.
yağmuru ve gri havası ile meşhur şehirdir.
şimdi havasından mıdır suyundan mıdır bilemedim ama bu memleketin insanın bir kaypaklık var a dostlar.

--spoiler--
rizeluyuk adami sikeruk
--spoiler--

kafası hakim genelde. sedat peker reisleri var bir de bunların, sürekli facebook'ta

--spoiler--
adamsın reyiz

--spoiler--

kafası yaşarlar. bizim oralarda topuğa çalışırlar, çok delikanlı adamiz edebiyatı gırladır bunlarda. dedim ya karadenizin havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez, genelinde böylem puşt gibi pezevenk gibi bir karakter hakim her nedense.
kadınları ayrı erkekleri ayrı sapık bir coğrafya. anladık fındık afrodizyak etkili bir besin ama her tuttuğunu da sikmek neyin nesi uşaklar?
çok delikanlısınız ya, kralına atar yaparsınız ya. işte mesele hep bundan. menfaatçilik desen bunlarda, adam kayırma bunlarda, beline silah taknca kendini adam sanma bunlarda.
çaydan başka bir bok da yok zaten. ama allah var, hatunları on numara kardeşim. fındık... hep fındıktan.
72 milleten düzmediğim karı kalmadı ama karadenizli karıların verdiği tadı kimse de alamadım. özellikle ordu ve rize. öf be öfff!

tanım: adamlığı diline sakız ederek, bakire kızlar gibi ciklet patlamaktan ibaret delikanlılık anlayışları, sığ ve medeniyetsiz hayat görüşleri ve libido kaynakları dışında pek de vasfı olmayan, özenti, ergen ağır abi takılan zırtların memleketi.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=17amPHL1yxo

plan yapmayın plan!
sürekli koyu bulutlu kapalı bir sahip olmasına ve denizin rengini bulutlardan almasına mütevellik "karadeniz" deki "kara" kelimesine can vermiş şehirdir.

kaynak: götüm.
istanbulda okumam ve bu sebeple deli gibi özlediğim şehir, memleketimdir.
2013 yılında türkiyede düzenlenecek u-20 dünya kupasında seçilmiş şehirlerden.
o şehirler arasında:

samsun
konya
izmir falan yok

rize var.

bakalım bağlantıyı kurdunuz mu?
yeni yapılan ve cillop gibi olan rize yenişehir stadına verilmiş u-20 dünya kupasına ev sahipliği yapacak şehirlerdendir.

sokayım bağlantısına. yeter artık hep büyük şehirler hep büyük şehirler... rize de böyle bir turnuvayı kaldırabilecek niteliktedir ve doğal güzelliğiyle dünyadaki sayılı şehirlerdendir. adamlar milli parklarımıza çıksın da memleket görsün biraz.
u-20'ye seçilmesinin sebebinin rize yenişehir stadı, rize'nin doğal güzelliği, seyyar satıcısı hilmi abi'nin falan olduğu sanılan şehir.
tayyip'ten haber yok tabi.
rize'yi daha iyi anlamanız için küçük bir video ; http://www.facebook.com/photo.php?v=10151084701853485
--spoiler--
babayiğitlerin memleketi
--spoiler--

(bkz: rte)

(bkz: düşünemedi)
özellikle rte'den sonra iyice midemi bulandıran şehir. karadenizin yüzkarası.
gece hayatinin 0 oldugu sehir.. evet yasiyorum , biliyorum... * swh
sevdalısı olduğum vazgeçemediğim memleketim. insanları havası suyu taşı toprağı bi ayrı güzel bi ayrı cezbedici. vazgeçilmezim.
çayı ile meşhur bir ilimizdir. karadeniz bölgesinin doğu kısmında bulunur.
kızlaRI trabzon kızlarından güzel ve muhabbeti daha iyidir.

trabzonlu kızlar kadar odununu görmedim.*
ha bu rizedeki emicem vefat etdudir.
denizin üstüne kurulan şehir. hiç güzel değildir şehir. daha çok yaylaları güzeldir.
yeşilin başkenti, güzel mi güzel memleketim.
birileri ölecek gibi duran memleket. karadenizlilerde pek vicdan aramam zaten.

edit: rize.
çayı hariç tırt bi' memleket.
© copyright 2005 - 2026