bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- the wheels on the bus2
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- kuran2
- insan ne ister5
- en iyi vampir filmi4
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- kültür2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- sözlük kızlarının kekleri24
- en iyi kurt adam filmi3
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- intothenirvana2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- true'nun engelli olması6
- meriç dükalığı8
- okan buruk9
- gary oldman2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- the crow2
- allah11
- sevdiğiniz yazarlar8
- islamda namaz yoktur30
- çirkin2
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- annem2
- ermeni alfabesi2
- galatahahahahahaha3
- fusya semsiyeli yabanci22
- kürdistan10
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- true ile tatlı sert3
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- günlük2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- ölümden korkuyor musunuz17
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
Akasya Durağı'nı yazar kendileri. Ama gözümden düşmüştür zat-ı muhteremleri. Biz dizide bazı oyuncuları daha fazla izlemek istiyoruz ama bu arkadaşlar nedense bize izlettirmiyorlar.
Ben öncelikle üzülüyordum; 'of ya..neden çıktı diziden. Ne güzel roldü.' diye ama kimse diziden çıkmamış tabii. Anladığım kadarıyla sayınsız resul kardeşimiz kendilerine diyalog yazmıyor ki izleyemiyoruz.
Anlayamıyorum. Dizide Zeki Alasyanın karısını oynayan bir kadına nasıl diyalog çıkmaz, pes doğrusu. Zeki Alasya en temel rollerin birinde. E sen de bunun karısını oynayan kadını oynatamıyorsan, yuh sana!
Nilgün Belgün gibi sanatçılar dizilerde oynamayı kabul ettiyse onları daha çok görmek istiyoruz. Duyun bunu. Sese kulak verin..
Aile dostlarımuzında küfür kremalı selamları var sana. Onlar buraya yazamıyorlar, ben ileteyim.
Ben öncelikle üzülüyordum; 'of ya..neden çıktı diziden. Ne güzel roldü.' diye ama kimse diziden çıkmamış tabii. Anladığım kadarıyla sayınsız resul kardeşimiz kendilerine diyalog yazmıyor ki izleyemiyoruz.
Anlayamıyorum. Dizide Zeki Alasyanın karısını oynayan bir kadına nasıl diyalog çıkmaz, pes doğrusu. Zeki Alasya en temel rollerin birinde. E sen de bunun karısını oynayan kadını oynatamıyorsan, yuh sana!
Nilgün Belgün gibi sanatçılar dizilerde oynamayı kabul ettiyse onları daha çok görmek istiyoruz. Duyun bunu. Sese kulak verin..
Aile dostlarımuzında küfür kremalı selamları var sana. Onlar buraya yazamıyorlar, ben ileteyim.
twitter'daki tweetleriyle beni güldüren kişi.
http://www.twitter.com/resulertas
http://www.twitter.com/resulertas
kendisiyle bizzat tanışıp akasya durağı denen boktan dizinin senaryosunu yazarken nasıl bir madde kullandığını sormak istediğim yazar. bu kadar zırva ayık kafayla yazılmaz çünkü.
çizgi film basitliğinde senaryolara imza atan, yetenek fakiri bir kardeşimiz.
lost'un senaristidir. beyin göçü ile ülkemize gelmiştir.
yurt dışından güzel ülkemize giriş yapması "beyin göçüne" şahane bir örnektir.
akasya durağının bir bölümünde eşcinsel birinin duraktan birisine kan vermesiyle duraktaki adam ibne olmuştu. işte böyle hayal gücüne sahip bir senaristtir. tebrik ediyoruz.
ne içiyorsa ben de aynından istiyorum. hangi kafayla yazılır bu derece saçma senaryolar anlayamıyorum.
bir an önce manavlık, kasaplık ya da marangozluk yapmasını önerdiğim, senaristlikten pek bir şey anlamayan senaristimsi.
(bkz: resul ertaş)
toplumda her türlü zekaya sahip insanların olduğunu bilen ve zeka seviyesi düşük, espri anlayışı basit vatandaşlarımızın da dizi izleme hakkı olduğunu farketmiş senaristtir. kutluyorum.
bu diziden çok fazla kurgu, aksiyon v.b. bekleyen halk tarafından tepki gören, uzun soluklu bir dizinin senaristidir.
(bkz: buyur sen yap)
(bkz: buyur sen yap)
cennet mahallesi' nin senaristiyle aynı kişidir.
(bkz: resul ertaş).
(bkz: resul ertaş).
hemşo gibi bi dramı yazan bi senaristin komedyen olma çabasının ne denli sonuçsuz kalabileceğinin en temel örneğidir.
twitter yazarı olarak inanılmaz başarılı insan. gülüyoruz.
zamanında çok çiçek taksi izlediğini düşündüğüm insandır,nitekim bazı bölümler tamamen aynıdır.
gereksiz şahsiyet.
doğaçlama oynasalar daha bundan daha iyi olurdu.
doğaçlama oynasalar daha bundan daha iyi olurdu.
Akasya durağının senaristidir, sürgün edilmesi gerekir.
zamanında esalak.com imzalı animasyonları yapmış şahsiyet. 11-12 sene kadar önce.
zamanında gırgır dergisinde karikatürleriyle boy gösteren çizer.
kafası çok çok güzel birisi.
ne içtiyse aynısından efenim.
ne içtiyse aynısından efenim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar