bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
13 aralık 2008 the do istanbul konseri bizlere takdim edecek olan sevdigimiz radyo.
an itibariyle dinlendiren radyo.
üst üste led zeppelin, beatles vs çalan radyoymuş. geç keşfettim erken kaybetmeyelim bari.
saatlerce kendini dinlettiren radyo. ne güzel şey yusuf güneyler'den justin'lerden uzaklarda müzik dinlemek. ama ismail yk'yı özlemek var tabi.
şu anda çalan leonard cohen'in everybody knows coveri ile beni benden alan radyo. bu coverin kime ait olduğunu bilen beri gelsin.
şarkılar arasında çaldıkları film ya da uydurma repliklerle insanın yüzüne eblek bir gülümseme yerleştiren radyo. en son muhtemelen bu aralar popüler olan vampir dizileriyle dalga geçmek için her zamanki tok dış ses: never trusted god damn vampire diyor ardından kız korosu da nameli nameli "I am a vampire" diyordu.
diğer radyolara göre açık ara önde giden ve en kaliteli şarkıları çalan radyo.
sıkımadan gece gündüz dinlenilen radyodur yanında sevgilin varsa romantizmin doruklarına çıkarır adamı eğer yanında ot varsa nirvana ulaştırır adamı dinleyicinin her türlü müzik ihtiyacını anında giderir.
ayça şen'in yine yeni yeniden programa başlayacağı radyo.
cnbc-e'nin Star Wars serisini verecek olmasının üzerine şarkı geçişlerinde filmden replikleri/müzikleri kullanarak beni benden alan radyo. ne yapsa olay oluyor arkadaş! hayır işimiz var gücümüz var. "ders çalışırken dinleyelim bi' yandan" diyorum. Tak! kendimi ikinci filmi** izlerken buluyorum. olmuyor eksen olmuyor!
"bir radyo daha ne kadar iyi olabilir" dedirten harikulade radyo.
not: evet yakaladın, cümle düşük.
not: evet yakaladın, cümle düşük.
radyo denilince akla gelen ilk frekans.
uzun yolculukların vazgeçilmezi. aç radyoyu, yol boyu dinle. ne sıkar, ne bıkar. ımm.
gerçek radyodur.
an itibariyle çalan;
Raveonettes - Love in a Trashcan
edit:ne dinliyorum sözlük formatı
an itibariyle çalan;
Raveonettes - Love in a Trashcan
edit:ne dinliyorum sözlük formatı
şimdilerin en iyi müzik yayını yapan radyosudur.
radyo tabiri kullanılarak hakaret edilen müzik istasyonu, hatta müziğin ta kendisi.
kendi playlist'ime ihanet etmeme neden olan, sadece istanbul'da yayın yaptığı için bilgisayarıma mahkum olan yayın organı.
çalışırken, bir şeyler yazarken, çizerken , uyumaya çalışırken, bavul hazırlarken, öylesine müzik dinlemek isterken, yemek yaparken, ortalığı toparlarken kısacası günlük hayatımın her anında kulağımdan eksik etmediğim ses. dilerim uzun yıllar boyu da eksik olmaz bu " modern hayatın sesi" kulağımdan.
harika bir alternatif müzik arşivi var, beğenerek takip ediyorum. Öyle ki özene bezene oluşturduğum mp3 arşivime çok nadir rağbet eder oldum.
harika bir alternatif müzik arşivi var, beğenerek takip ediyorum. Öyle ki özene bezene oluşturduğum mp3 arşivime çok nadir rağbet eder oldum.
sıkılmadan saatlerce dinlenesi radyodur. alternatifi yoktur. rock sevenlere şiddetle tavsiye edilir.
çoğu gece eksenimizi kaydıran radyodur. *
şahsi fikrime göre türkiye'nin en kaliteli radyosudur. dinleyiniz, ama sadece dinlemesi gereken kişilere dinletiniz.
güncel Önemli Başlıklar