bugün

Yeni gelmemiş geri gelmiştir. Hoşgelmiştir…
hoşgelmiş.
Insallah kızdır.
lan sen kimsin de senden tavsiye alacağım çapın ne senin? merak etme muhtemelen birkaç ay içinde diplomamı elime alacağım. sonrasında da senin hayalini bile kuramayacağın bir kariyer beni bekliyor olacak.
zamanında aynı kıza aşık olmuştuk.
iki loser aynı paydadayız diyorsun yani.
sen ne anlarsınız 007.. sen aşkın için hiç bile bile kandırılmayı göze aldın mı. sen hep vinnır olmak için uğraştın. böyle bir şeyi göze alamazsın.
Dostum ben vinnır olmak için bir şey yapmadım…doğuştan böyleyim ben. Ee birileri kaybedecek ki biz kazanalom dimi?
aynı kızı sevmiştik zamanında. ehehe.
Sürekli Atatürk'ü seven ve sevmeyenlerle ilgili başlık açan bir moron. Sanane lan kim seviyorsa veya sevmiyorsa...
Kişiliğini, insanlığını severim ama fikirleri beton gibi. *
Aşağıdaki başlıkları seni düşünerek açtım kankam.

(bkz: beton gibi fikirleri olan insan)

(bkz: rk yı koltuğa bağlayıp zorla ahmet kaya dinletmek)
insanların ideolojik düşüncelerini eleştiren at gözlüklü bir yazar. Şimdi sen bu kadar kişiyi eleştirirken bak bırada bu kadar kişi de seni eleştiriyor.
Özetle;

görsel
Metin feyzioglunu yalardı bi ara millete show yapmasın boşuna.

Tanımaz etmez geçmişini bilmez atar tutar.
bizim de hakkında yanıldığımız insanlar oldu elbette. metin feyzioğlu, mehmet ali çelebi, hulki cevizoğlu gibi. daha önce bunları atatürkçü sanıp savunduğum için herkesten özür dilerim.
Biz harıl harıl RTE gitsin diye uğraşırken ve elimizde Kılıçdaroğlu'ndan başka bir aday yokken, radikalkemalist her dersimli kemal deyip adayımızı kötülediğinde kemal bey'i böyle hayal ediyordum.

görsel

Neyse ki yapay zekâ çıktı. Artık aklımızdakini canlandırabiliyoruz.
(bkz: Kamos)
Irkçı ve milletin düşüncelerine saldıran bir adet hırt. Alevileri çok iyi tanımış gibi entryler giriyor.
aynı takımı tuttuk
aynı kıza aşık olduk
ah ulan rıza..
true baba'nın manevi kardeşidir.

zekasıyla ve eğitim hayatının uzunluğuyla da kemal sunal 2026 editiondır. adamdır.
© copyright 2005 - 2026