bugün
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- habire12 adamdır15
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı6
- kadın olmak3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- bugün gelen kitaplar3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi3
- çilek reçeli vs vişne reçeli8
- gocu bak bi4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak13
- şeriat3
- erkeklerin biraz şey olması9
- manyak olmaya karar verdim7
- sssilvermist2
- gece denize girmek12
- erkek yazarlardaki eğilim2
- voleybol maçı izleyen erkek5
- anın görüntüsü14
- yahudi şapkası2
- melissa vargas4
- başak burcu8
- bay biraderler bey biraderdirler2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- geniş kitlelerce tanınma yolları2
- bad boy5
- melissa vargas benim allahımdır2
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- siyaset bilimci olmadan siyaset yapmak3
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- 99 km hızla topa vuran kız2
- nickten isim tahmini yapmak25
- hijo de puta3
- sözlükteki görünmez el2
- bugün ne oldu2
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- sözlük içi şakalar3
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- güneş3
- kaymak vs tereyağı6
- akrep kadını4
- zencilere maymun denmesi3
- filenin sultanları4
- karton toplayan balkan göçmeni4
hoşgelmiş yedinci nesil yazar. coştursun efenim sözlüğü. *
(bkz: hepimiz paşayız)
Türkçe çevirisi,mor bumerang olan söz öbeği.
sanırsam konuşma kabiliyeti potansiyeli* olan 7.nesil yazar. terazi burcu olabilme ihtimali de vardır sanki. hoşgelmişlerdir, koştursun efenim sözlükte *
bir gün kendisiyle yamaç paraşütü yapacağım en yakın dostum..söz verdim yapacağım merak etme. iyi ki varsın.
boş yazar buyurmuş kendisi benim için. sebep olarak gösterdiği entry de kendi gammazlaması sonucu silinmiş heralde. neyse formata aykırı olan gammazlansın silinsin, iyi yapmış, o yapmamışsa da yapan iyi yapmış.
lakiin...
açtığı sikindirik başlığa öyle göte böyle yarak tadında entry girilince boş yazar diye ağızda salyalarla çemkiren şahsın ne kadar dolu olduğuna bakayım dedim, hani doğrudur öğrenecek bir şeylerimiz vardır belki diye.
en beğenilen 10 entrysi
(bkz: #7688126)
(bkz: #7976826)
(bkz: #7861685)
(bkz: #7909274)
(bkz: #7928449)
(bkz: #7523012)
(bkz: #7888286)
(bkz: #7546765)
(bkz: #8043042)
siz zahmet etmeyin ben özetliyeyim ne olduklarını. 4 adet boş bakınız, 1 adet fıkra, 1 adet yok artık lebron james esprisi, 1 adet 2 maddelik davranış örneği içeren entry, 1 adet yazarın karmasında "sütçü" yazılmasından espri yapıldığı entry, bir adet de kısa dönem askerliğin kalkmasıyla ilgili ekşi sözlükten alınan bir entry üzerinden yürütülen "benim oyum dağdaki çobanın oyuyla bir olamaz" tandanslı kısa bir yazı.
en uzun entrysi ateizmi deizm zanneden ateistlere "ateist" başlığının altında yazdığı "tanrı diil mi oolum sever de döver de" şeklinde özetlenebilecek naif, nur yüzlü fakat kızgın müslüman haykırışı.
"son işte budur olarak eklenen entryleri" sekmesindeki tek entry " (bkz: kürdolog ne lan)" şeklinde bir boş bakınız.
karma puanına göre alınan ünvanlara önem verdiği için belirtelim kendi karması "self sufficient" şeklinde.
"yazar bu entrysinde coşmuş" sekmesine tıkladığınızda da "henüz coşmamış" yazıyor.
boş yazar demek ne kolay değil mi? evet sanık sizindir.
lakiin...
açtığı sikindirik başlığa öyle göte böyle yarak tadında entry girilince boş yazar diye ağızda salyalarla çemkiren şahsın ne kadar dolu olduğuna bakayım dedim, hani doğrudur öğrenecek bir şeylerimiz vardır belki diye.
en beğenilen 10 entrysi
(bkz: #7688126)
(bkz: #7976826)
(bkz: #7861685)
(bkz: #7909274)
(bkz: #7928449)
(bkz: #7523012)
(bkz: #7888286)
(bkz: #7546765)
(bkz: #8043042)
siz zahmet etmeyin ben özetliyeyim ne olduklarını. 4 adet boş bakınız, 1 adet fıkra, 1 adet yok artık lebron james esprisi, 1 adet 2 maddelik davranış örneği içeren entry, 1 adet yazarın karmasında "sütçü" yazılmasından espri yapıldığı entry, bir adet de kısa dönem askerliğin kalkmasıyla ilgili ekşi sözlükten alınan bir entry üzerinden yürütülen "benim oyum dağdaki çobanın oyuyla bir olamaz" tandanslı kısa bir yazı.
en uzun entrysi ateizmi deizm zanneden ateistlere "ateist" başlığının altında yazdığı "tanrı diil mi oolum sever de döver de" şeklinde özetlenebilecek naif, nur yüzlü fakat kızgın müslüman haykırışı.
"son işte budur olarak eklenen entryleri" sekmesindeki tek entry " (bkz: kürdolog ne lan)" şeklinde bir boş bakınız.
karma puanına göre alınan ünvanlara önem verdiği için belirtelim kendi karması "self sufficient" şeklinde.
"yazar bu entrysinde coşmuş" sekmesine tıkladığınızda da "henüz coşmamış" yazıyor.
boş yazar demek ne kolay değil mi? evet sanık sizindir.
ateist denilen, fetullahçı denilen, solcu denilen, sağcı denilen yazar. değilim hic bir bok kaybol arkadaş.
tasarım insanı. 3d max aşığı, yakında evlenecekler.
sikilen ibne kadınlığa özenmemiş midir paşam? normal cinsellikte kadından başka kim sikiliyor bu evrende, troller mi, allienler mi...
ibne muhabbetleriyle uğraşmak zorunda kalan delikanlı.
ne zaman 'paranoid android' karma statüsüne ulaşacağını merak ettiğim yazar. ayrıca zürafa daşşağına ilgili bir arkadaş.
bumerang ailesinin yabancı nesilidir.
uzun bir zamandan sonra tekrar sözlüğe bakınan yazar.
liseli çakma yazardır. ergence entryleri olsun düşünmeden yazdığı entryler olsun kısaca akılsız bir kişiliktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar