bugün

"pure" etiketi nereden geldi. doğrusu "purple purple violet" diye bilinir.
Nickaltıma pislemiş yine boşun biri, bozacısı -ne yemesi gerektiğini herkesin bildiği- üçüncü şahıs da delik dondan çıkar gibi atlamış hemen ardından. **
Hadi pislik yuvalarınıza doğru yol alın, bulaştırmayın pisliğinizi.

aşar sizi burası.

Sırf Ağzı var diye konuşan haddini bilmezlerin çamur atmaya çalışarak ve ilgisini istediği kişiye iyi ya da kötü ayırt etmeden yeter ki benimle muhatap olsun mantığıyla beklenti içinde sataştığı güzide yazar.

Uludedeciğim; bırakın da nickimin doğrusunu da ben bileyim, değil mi.

Doğrusu için (bkz: pure purple violet). Tabii ki de.
görsel
Sanırım nick altına entry girilince rahatsız olan user.
Nick altını kapattırabilir, aksi halde olumsuz entryleri de, olumlu entryleri de başlıkta görmek zorundadır.
Hakaret içeren bir entry görürse zaten şikayet edebilir.
Niye israrla aynı cami duvarına işiyon kardeş?
Tam bir kasıntı, kendisini elit gösterdiğine bakmayın damarına basınca çingene özelliğini ortaya çıkarıyor.

Şair gel biraz daha zorla da şunu iyice kudursun ahshejd.
şair senin hakkındaki tespitlerimde yanılmadım gerçi kimsenin hakkında yaptığım tespitler hep gerçek çıkmıştır. öncekii hebında bu hesabında falan durma amacın karı kız mevzuları yüzünden. beni ilgilendirmez ama kabak tadı veriyor itici oluyorsun bırak insanlar ne yazarsa yazsın kimseyi düzeltemezsin beğenirsen + beğenmezsen - lerisn sakız değil zift gibisin bi bulaştın mı tinerle bile çekmıyorsun.
(img:#2296183)
yine kime ne yaptığını bilemediğim ama nick adını görünce çiçekleri özellikle lila rengi çiçekleri anımsadığım yazar.
Sittirp gidip ötede oynasanız....
Nick altına olumsuz saydığı bir entry girdiğimde bana da cırlamış olan user.
Aşırı tatlı, aşırı cana yakın biridir kendisi.

Ablam gibi severim.
Ciddi ve prensip sahibi olduğunu düşündüğüm bir yazar. Saygılar…
Kadın yazarlar arasındaki meselelere dahil olmamak gerektiğini anlamamı sağlayan yazar. (Bu bir Geri vites değil)
(Doğru olanı yapmak istiyorum.)

Evet kendisine ilk taşı ben atmıştım yalan değil. Olayların bu noktaya gelmesinde daha fazla hatalı olan taraf olduğumu kabul ediyorum. Ve bu yüzden herkesten özür diliyorum.

Kadın yazarların arasındaki bir meseleye dahil olmak bana yakışmadı.
Gereksizdi.

Fikrim şu ki,
Ben bu yazar arkadaşa gereğinden fazla yüklendim. Filtreli, boyalı badanalı diyerek tahrik ettim.
Kendisine dün özel mesaj konuşmamızda ramazan ayı içinde olduğumuzu, kavgaya, gürültüye gerek olmadığını söylemiştim. Helallik istemiştim. Neticede kendisini tanımıyordum. Dediğim gibi diğer yazarlarla aralarında ne geçtiğinden de haberim yoktu.
Kısacası kendisini daha düzgün bir lisan ile elestirebilme imkanım varken saygı çerçevesinin dışına çıktım.

En başta bu hareketleri kendime yakıştıramadığım için bütün sözlükten ve yazarımızdan özür dilerim..

kızgınlıkla ve tahrik unsuru neticesinde şahsıma yazmış oldukları ifadeler hususundaysa özür dilemek veya dilememek kendilerinin takdiridir.

Bundan sonra herkese karşı saygı çerçevesi içinde yazacağımın sözünü verir. Ramazan ayının tüm yazarlar için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Fake foto sıkandalından sonra ortadan kayboldu.

Bitmiştir.
yine mi violet? bırakın yahu baharın tadını çıkarsın purple!

(img:#2297758)
Kendisi çok sevdiğim bir ablamdır.

Ve kaliteli bir yazardır.

Bu aslında aklımda yoktu, içimden geldi anasını satayım.
bik bik in küçük kardeşi gibi.
Gözleri müthiş derecede güzel bir yazar.
Müsaitse istemeye gidicez.
ana hastaymış bizim barbie bebeğimiz. ben de kendisini sevmiyorum malum ağzı bana karşı zamanında epey bozuktu ama büyüğümüzdür affettik geçmişler olsun sağlık her şeyden mühim.
net, düzgün ve olgun biri. sözlüğün iyi yazarlarındandır.
Umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Fındık kadar gözü var türlü türlü meriçi var.
Canııımmm birçok kazmadan, baltadan katbekat üstün olan tatlış kız kardeşiimmm! Ne kadar da hoş ve güzel şeyler yazmış. Çok teşekkür ederim..

Her zaman derim: Güzel gören gözler ve ruhun ta kendisindedir asıl güzellik.. yani o senin kendi güzelliğin (bkz: bir Baltaya sap olamadım)…

Bacı bey size de çok teşekkür ederim, çok incesiniz..

insan olmayı çoktaaan geçmiş de aşmış bey sizin güzel gören gözleriniz efenim..

Kendini eksik biri olarak tanımlayan hemcinsim eski Hanım, size de teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için. Ve esasen ben ağzıma size karşı hiç bozmadım, sadece siz öyle almak istediniz doğru sözlerimi.. ancak şu düşüncedeyim; Kadın kadına düşman olmamalıdır, birbirimizi en iyi biz anlamalıyız aslında.. o yüzden bu satırlarla ateşkes ilan edelim diyorum.. bir de yazık gözlerine, onlardan akan inci tanelerine, değmez çip süt emmiş bir eril için, üzülme e’mi, sen değerlisin, Bırak seni kaybettiği için o üzülsün, dimdik dur, güçlüsün sen..

Sayın ragnar, siz de çok düzgün bir beyefendisiniz, çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için..

Sayın orman patikası, çok naziksiniz çok teşekkür ederim, atlattım şükür..

Ve ekonovich malı, hâlâ insan olamamakta bu ısrarın amacı nedir bi içine dön de düşün istersen. Tabii eğer başarabilirsen.

Her daim, kendisine nasıl geliniyorsa o şekilde giden yazar.

Öğrenemeyenler öncelikle anlasın, sonra da içselleştirip ona göre davransın artık.
ama knk sen de savas silahını indirelim diyip sözlerim doğruydu diyosun bana or*spu dedin kız elbisemin boyu yüzünden sakaa mısınn

sonlara dogru güzel seyler yazmıssın sag olasın erkek biri icin aglamıyorum bu arada su dönem sınavlar arkadaşlarımla aynı şehirde bulunamam cart curt beni covid dönemine götürdü o yüzden psikolojim bozuldu bu kadar.

özür dile verelim ateskesi kusura bakma götümü bile acsam tutup benim ahlakımı giyim kusamımı sorgulamak burdaki kimseye düsmez sahsi algılama bunu.
Zamanında konuşma şansımız olmuş idi. Gayet normal bir hanımefendi.

Bu arada allahına eyvallahım olmaz. Bunu da bilin. Lüzumsuz şeyle gelmesin aklınıza.