bugün

insanda '' ehe ehe çok güldük hiç sorma '' deme isteği uyandıran gıcık.
komik lan bu.
Tez vakitte bir müslüman tarafından önce kendine sonra islam dinine hakaret eden yazılara izin veren bu sözlüğe dava açılmasını beklediğim insanımsı.
devamli olarak mustafa sarp'in transfer haberini paylasan yazar.. cok komik oluyor her seferinde guluyoruz, kahkahalar falan..

(bkz: ne lan bu)
(bkz: ne bu lan)
(bkz: lan bu ne)
(bkz: lan ne bu)
(bkz: bu ne lan)
(bkz: bu lan ne)
iq değeri 325 olan çok oturgaçlı götürgeç.
kendisini komik zanneden yazar. acıyorum böyle fenerlilere.
6alatasaraylı embesillerin ağlama duvarına dönmüş nickaltım.. tamam lan zırlamayın sneijder cinconda. *

edit: ne kadar sazan bir topluluk çıktınız lan siz komedisaraylılar.. *
(bkz: son şakasını yaptı)
insanı fenerbahçe' li olmaktan soğutan mahlukat.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15788.php
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15788.php

wesley sneijder başlığı altında devamlı mustafa sarp'ın imza haberini paylaşan yazar.. yukarıda bulunan linki odasının duvarına asmasını istediğim yazar..

görsel
aynı toprağa ayak bastığım aynı memleketin havasını soluduğum için kendimden utandıran yazar.
(#19102084) beni pkk sempatizanı olarak suçlamasına neyi dayanak gösterdi bilmiyorum ama beni güldürmüş yazar.

ayrıca bana dingil demiş;

(bkz: dingil sensin postal da sana girsin)
(#20775003) demiş yazar. nefret söylemi , ırkçılık , insanlık suçu vs. bakalım bu entry daha ne kadar sözlükte kalacak.

--spoiler--

eğer bu haber doğruysa darısı tüm kürtlerin başına çocuğundan bebesine yaşlısından gencine..

--spoiler--
ebu cehil'in torunudur.
iğrençleşmemesi gereken yazar.

(bkz: #21831397)
(#22023644)

şu entryden sonra sozlukte yazmaya devam ederse moderatorlere yaziklar olsun.

agzi bozuk zavalli yazar.
(#22842641) Dünyanın kendinden olmayanla güzel olduğunu kavrayamamış yazar. Bildiğin faşist.
adam gibi adam yazar, arkandayım tosun.
(#23369716)
cırto troldür. yemez moruk, uzak.
şampiyonluk sevincini alakasız kulüplere hakaret ederek yaşaması üzücü olan, bu yüzden de donuza eklemekten mutluluk duyduğum fanatikliğiyle kırıcı olan yazar.
almanca entry girmeye başlamış yazar. Sen hayırdır amk?
(#24347214)

seviyenin tavan yaptığı yazar.
özgüven ve empati yoksunu, şuursuz yazar. boş insan.
© copyright 2005 - 2026