bugün
- arjantin mısır maçı7
- ctrlx'in ayakları12
- 23 yaş7
- ankara da nato zirvesi10
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- messi uzaylı abi3
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı7
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- gülüyorum ama mutlu değilim3
- türkiye komünist partisi4
- 7 temmuz 2026 deniz göktaş'ın cezaevi mektubu3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- sağ liberalizm3
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- lionel messi6
- ülkenin kendi içinde liberal ekonomi olması3
- sol liberal ne amk3
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- yazarların mezun olduğu okullar8
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- psikoloji bilim midir6
- dövmesi olan erkek9
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- tek başına2
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması4
- yoğurt11
- 2026 dünya kupası26
- reisin tam bir reis olması4
- tanrı dağlarında ölüp uçmağa varmak2
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- giden gelmez dağlarına gidip gelmek2
- gianni infantino4
- saraca finch house21
- monitörün ışığına yürüyen sözlük erkeği2
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- mısır2
- dünyaya geldiğine pişman olmak2
- arjantin2
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- trump'ın netanyahu'dan çekinmesi3
- günün şiiri24
- rakının ülseri geçirmesi5
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
(#15958902) haysiyetsizce entry giren yazardır. 18 mayıstan bu yana acısı hafiflememiş, arkasını tuta tuta gezenlerden birisidir. baktıki karşısındaki bayan gs taraftarı kuduz it gibi saldırır.
(bkz: bin galatasaraylı onbin fenerliyi yok eder/#15998074)
çapsız entry'lerin sahibi. insanın manevi değerlerine dil uzatan bir tıyneti bozuk.
çapsız entry'lerin sahibi. insanın manevi değerlerine dil uzatan bir tıyneti bozuk.
(bkz: bin galatasaraylı onbin fenerliyi yok eder/#15998074)
girdiği entry'de tüm galatasaraylıların anasına küfür edecek kadar gözü kararmış şahıs.
nick altına rahat yazıyorum, zira kuduz aşımı oldum, ısırsa da farketmez yani.
edit : editlemiş, yıldızlı bakınız içinde "10 bin fenerli tüm galatasaraylıların anasını s..." yazmıştı şimdi düzeltmiş.
girdiği entry'de tüm galatasaraylıların anasına küfür edecek kadar gözü kararmış şahıs.
nick altına rahat yazıyorum, zira kuduz aşımı oldum, ısırsa da farketmez yani.
edit : editlemiş, yıldızlı bakınız içinde "10 bin fenerli tüm galatasaraylıların anasını s..." yazmıştı şimdi düzeltmiş.
galatasaray'lılara küfür etmeyi marifet sayan yazarcık.
girdigi entryde galatasaraylilarin anasini bilmem ne yapan bu arkadas, her ne kadar geri vitese takip kufurunu editlese de moderasyon gerekeni uygulayarak bu arkadasi caylak yapmistir. umarim analarin kutsal varliklar oldugu gercegini kavrar.
moderator arkadaslara tesekkurler.
moderator arkadaslara tesekkurler.
(#16210311) beyni var mı merak ediyorum. düşünce özgürlüğü diye bişey anlatmadı mı annen baban sana?
entrylerini büyük bir zevkle takip ettiğim yazar,burada çok bulunmayan beyinlerden.
terbiye 0. taraftar değil saygısız bir insan.
http://www.uludagsozluk.com/e/16265802/
http://www.uludagsozluk.com/e/16265802/
klavye delikanlısı tipik fenerli yazarlardan. galatasaray nasıl koymuşsa artık fenerbahçeye hazımsızlıktan kahrolacak.
(#16423036) çaylak olmak isteyen yazar.
ıq'su ayakkabı numarasıyla aynı olan yazar.
--spoiler--
üst düzey stoper tabi yersen.. ne denli balon bir fitbolcu olduğunu bu sezon ki über berbat performansıyla bize kanıtlar nitelikte bugünkü macar maçında artık sıvama modundaydı. gs lobisinin patlayan balonlar kervanına girmiş bulunmakta.
(bkz: semih kaya/#17199368)
--spoiler--
her insanın bir fikri var zira, ne bileyim; kahvedeki insanların, hayvanat bahçesini gezen bebelerin, profesörlerin, 86 yaşındaki ninenin, akşam yatmadan önce ağzındaki takma dişi fincana koyan dedenin... herkesin bir fikri var...
ama bu muhterimin ne tür bir fikre sahip olduğunu bilmiyorum.
neden mi söylüyorum?
bugünkü maçta semih kaya yoktu...
üst düzey stoper tabi yersen.. ne denli balon bir fitbolcu olduğunu bu sezon ki über berbat performansıyla bize kanıtlar nitelikte bugünkü macar maçında artık sıvama modundaydı. gs lobisinin patlayan balonlar kervanına girmiş bulunmakta.
(bkz: semih kaya/#17199368)
--spoiler--
her insanın bir fikri var zira, ne bileyim; kahvedeki insanların, hayvanat bahçesini gezen bebelerin, profesörlerin, 86 yaşındaki ninenin, akşam yatmadan önce ağzındaki takma dişi fincana koyan dedenin... herkesin bir fikri var...
ama bu muhterimin ne tür bir fikre sahip olduğunu bilmiyorum.
neden mi söylüyorum?
bugünkü maçta semih kaya yoktu...
kesinlikle insan olmadığına kanaat getirdiğim goerge washington yazar.
nick altındaki 53 entrynin tamamında eleştirilen, küçümsenen, adam yerine konmayan yazar.ki gerçekten girdiği entrylerle iğrençliğin sınırlarını zorlayan bir bünye ne yazıkki...
eğer troll değilse azıcık durup düşünmeli; her düşünceden insan bana düşman olduğuna göre acaba ben mi yamuk bi adamım diye...
eğer troll değilse azıcık durup düşünmeli; her düşünceden insan bana düşman olduğuna göre acaba ben mi yamuk bi adamım diye...
(#17239436) peygamber efendimize küfretmenin serbest oldugu sözlükte, ona yazdıklarım siliniyor, ama onun efendimize küfrü silinmiyor, bu sözlükte ki danimarka tarzı demokraside göz yasartıyor, ibnelerin ibnelerle evlenmesi serbestmiş puenlaro bu sözlükte, yakında belki sende mod olursun sözlüge.
sevdim bu yazarı. ataürk alkolik olabiliyorsa sizin nezdinizde, hz muhammed neden pedofili olmuyor? bakın bunlar keyifsiz şeyler, karşılıklı saygı herzaman iyidir fakat atatürk e her türlü atarı gideri saygısızlığı yapan yavşaklar bu olaya tepki gösterirse yemezler... sektörün la...
(bkz: #15078234)
facebook kaçkını bir ergen. allah ım yarabbim bir telefon ancak bu kadar güzel savunulur.
facebook kaçkını bir ergen. allah ım yarabbim bir telefon ancak bu kadar güzel savunulur.
"selçuk * kim la" demiş futbol cahili, ergen, kıskanç troll.
aykut kocaman'a sor sen, iyi bilir o koçum.
aykut kocaman'a sor sen, iyi bilir o koçum.
ağlak yazar. sinirlendikçe daha da ağlıyor. ciddiye alınmaması önerilir.
emzik öneriyorum.
ayrıca müslümanlara söven de bir yazar. (bkz: pueblaro nun silik olması gerekliliği)
emzik öneriyorum.
ayrıca müslümanlara söven de bir yazar. (bkz: pueblaro nun silik olması gerekliliği)
galatasaraya tükürük meselesi hakkında bildiri yayınladığı için o.ç demiş yazarımsı
cemal nalga olayında zerre ırgalamıyor olmasına rağmen bildiri yayınlayan fenerbahçeye yapacağı tarifi merakla bekliyoruz..
cemal nalga olayında zerre ırgalamıyor olmasına rağmen bildiri yayınlayan fenerbahçeye yapacağı tarifi merakla bekliyoruz..
--spoiler--
beşiktaş taraftarını her hafta s.kerler kadıköyde her geldiklerinde bir posta dayak yerler semt kültüründen gelen bir takım fenerbahçe.. o yüzden bçk'nin kadıköyde oynaması imkansız.
--spoiler--
yukarıdaki entry kendisine ait. belli ki kendisi fanatik taraftar kitlesi içerisinde yer alıyor. hemen fanatik taraftar kısmımla cevap vermek istiyorum. olm az dövmedik ya la sizi kadıköy'de..
çarşı daldığında kahvelere dalmadınız mı olm, denize atlayanlarınız olmadı mı?
beşiktaş taraftarını her hafta s.kerler kadıköyde her geldiklerinde bir posta dayak yerler semt kültüründen gelen bir takım fenerbahçe.. o yüzden bçk'nin kadıköyde oynaması imkansız.
--spoiler--
yukarıdaki entry kendisine ait. belli ki kendisi fanatik taraftar kitlesi içerisinde yer alıyor. hemen fanatik taraftar kısmımla cevap vermek istiyorum. olm az dövmedik ya la sizi kadıköy'de..
çarşı daldığında kahvelere dalmadınız mı olm, denize atlayanlarınız olmadı mı?
(#18206436) . Açık sözlü kişileri severim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar