bugün

PTT'nin yeni hizmete girmiş olan kitap sitesidir. Siteye `https://www.pttkitap.com/` adresinden ulaşılabilir.
2 haftadır siparişimi tedarik edemeyen site. Şöyle ki 2 kitap sipariş etmiştim bir tanesi hafta içi geldiği halde bir diğeri, 2 haftadır yayınevi onayladı şeklinde gösteriyor. Siparişimi iptal etmek istiyorum ama sitede yetkili bir yetkili servis bulmak imkansız.
Tek satamadıkları ptt kaldı. Onu da anonim şirket yapıp, yandaşlarına yedirmeye çalışıyor ampül kafalılar!.. Bunu yaparken de böyle atraksiyonlu hareketlere girmeye çalışıyorlar.
kuran ı kerimi top seller yapmayı hedefleyen site. (bkz: kendi basımları)hem de garantili, dogmatik moda geçmezseniz yenisini yolluyorlar. (bkz: müşteri memnuniyeti)
iyi çalışan bir kitap sitesi. herhalde 1.5-2 ay evvel el değiştirdi, şu an gayet hızlı teslimat yapıyorlar. el değiştirmemişken epey sıkıntılıydı.
fena gözükmüyo site birçok kitapta var.yakında denemeyi düşündüğüm site.
ilk defa sipariş verdiğim site. önceki alışverişleri doğrudan kitapçıdan veya kitapyurdu'ndan yapıyordum. site tasarımı sade ve hoş. fiyatları da makul.
bi keresinde sipariş verip kitabın yaklaşık 1.5 haftada elime ulaşmasını sağlayan fiyatlar iyi derece ucuz olan kitap sitesi.
aferindir.
© copyright 2005 - 2026