bugün

Heidi Klum'un sunduğu tasarım yarışması.
Oldukça eğlenceli bir yarışma birçok yarışmacı haftalar boyunca zamanla yarışarak farklı konseptlerde kıyafetler ortaya çıkarıyorlar.
Daha sonra finale kalan 3 kişi bir koleksiyon hazırlıyıp defile yapıyor kazanan ise bolca para ve ödül alıyor.
Bir bölümde araba parçalarından kıyafet yapmışlardı ve gerçekten hepsi çok iyiydi.Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan bi yarışma.
işte o kıyafetlerden birinci olan :
http://mannequinmadness.c...ads/2010/11/leanne300.jpg
Eski top model Heidi Klum un sunduğu, erkek modasına yön veren Michael Kors, Elle dergileri moda direktörü Nina Garcia nın jüri üyeliği yaptığı bir moda tasarımı programı.

televizyonu izlerken denk geldim ve erkek halimle kendimi izlerken buldum. insanlar deli gibi üretim yapıyorlar. herhalde bu da bir sanat dalı olmuş artık.
Aşırı derecede bağımlılık yaratıcı bir yarışma. Diğer yarışma programlarından çok farklı.
anlayamadığım bir biçimde bağımlılık yaratan program. moda üzerine yapılmış türk yapımlardan sonra hele ilaç gibi geliyor.
heidi klum un sürekli aynı cümlelerle konuştuğu program.

- one of you will be in and one of you will be out..
- x; youre in, y that means youre out.
- (bkz: auf wiedersehen) gibi..

ama bağımlılık yaratır, elbiselerin yaratım sürecini izlemek gerçekten heyecan verici.
carol hannah çok sempatik cicişli bir kızdı yahu, ilk elbisesi de ne biçim güzel duruyordu podyumda...
ama irina da sonraki favorimdi, tebrikler kendisine.
althea, gıcıksın kızım.

ilham veren tasarım yarışması.
dizimax'ta 10. sezonu yayınlanan yarışma.

işsiz günlerimin neredeyse tek eğlencesi olmuştur. her şeye 40dk mola. ohh.
10. Sezonunda ki fabio costa adlı tasarımcıyı gördükten sonra kendi ümit benan'ımı bulduğumu sandığım yarışma. Fakat ilerleyen bölümlerde erkek arkadaşı yarışmaya gelip dudaklarına yapışınca yıkıldım. Kafasına taktığı çiçekten bile şüphelenmemiştim oysa. Boşuna demiyorlar modacıların topu gay diye. Bunların dışında harika yarışma, insan hayret ediyor ben pantolon paçasını mahallemizin terzisine verince iki gün den önce geri alamazken 1.5 günde satışa hazır inanılmaz harika tasarımlar yapıyorlar.
su siralar home&entertainment kanalinda yayinlanmakta olan harika yarisma.
Son 1 yildir ara vermeden izledigim yarisma. Inanilmaz guzel tasarimlar yapiliyor.
Entryimin ustunden 1 yil gecmis ve hala izledigim yarisma. Cok seviyorum yaratici tasarimlari.
© copyright 2005 - 2026