bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger8
- bursalı erkekler9
- istanbullu erkekler5
- erzincanlı erkekler6
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- kürt erkek5
- sivaslı yiğidolar6
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- sözlük yönetimine bir teşekkür2
- alevi erkek5
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- seat leon fr3
- cezayir erkekği4
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- adıyamanlı erkekler5
- ahmet sezer bey9
- yazarların lahmacun yeme rekorları2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- çirkin erkeklerdeki kadın düşmanlığı2
- 32 yaşına girmek12
- din tartışması7
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- izmirli kızlar4
- antalyalı erkekler4
- g'i l d'e d l'i l y20
- nervio'ya aşık olmak5
- gocu27
- zengin olsanız ne yapardınız9
- geceye bir tavsiye bırak3
- nervionun merak ettiği yazar19
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kadının kadından hoşlanması3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- terlik giyen erkek5
- norveçte bok olsam9
- en büyük korkunuz4
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- abla deme lazım olur3
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- doların düşmesi3
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- rte'nin fethettiği topraklar6
- yalnizca deli yalnizca sair21
Bireylerin birden çok sevgiliye sahip olabildikleri, sözkonusu ilişkiye dahil olan herkesin bu durumun bilincinde olup bunu onayladığı, monogaminin (tekeşliliğin) ya da monamorinin tersi niteliğinde, insanlararası ilişki türü.
--spoiler--
POLiAMORi ŞARTNAMESi
* Çok aşklılık durumuna açık, dürüst olacaksınız. Ancak, sahiplenici olmamanız lazım.
* Kıskançlık durumu kaçınılmaz, buna hazırlıklı olacaksınız.
* Olası kavgaları önlemek için başucu kitabı: Şiddetsiz iletişim
* Çoğunlukla zor ama mutlaka yapılması gerekenlerin başında; durumunuzu ailenize açmanız geliyor.
* Tanışmak için: internette poliamori forumlarına, yılın belirli zamanlarında düzenlenen poliamori festivallerine katılacaksınız.
--spoiler--
http://tinyurl.com/ycrer5a
POLiAMORi ŞARTNAMESi
* Çok aşklılık durumuna açık, dürüst olacaksınız. Ancak, sahiplenici olmamanız lazım.
* Kıskançlık durumu kaçınılmaz, buna hazırlıklı olacaksınız.
* Olası kavgaları önlemek için başucu kitabı: Şiddetsiz iletişim
* Çoğunlukla zor ama mutlaka yapılması gerekenlerin başında; durumunuzu ailenize açmanız geliyor.
* Tanışmak için: internette poliamori forumlarına, yılın belirli zamanlarında düzenlenen poliamori festivallerine katılacaksınız.
--spoiler--
http://tinyurl.com/ycrer5a
Birden fazla kişiye aşık olmak anlamına gelen kelime. işin garip tarafı aldatma veya çok eşlilik falan yok yapılan her icraatten evdeki herkesin haberi var. herkes dediğim 3 olur, 5 olur o size kalmış. ama insanoğlu ikili ilişkilerde bile bunca karmaşa yaşarken birden fazla kişiyle nasıl kotaracak durumu bilmem. bir de sevgili eşsizdir, paylaşılmazdır ya nasıl olacak da elin adamıyla paylaşacaksın kadınını, hem duygusal anlamda hem seks yaşamında. kadın için de farklı değil bana kalırsa durum. bu sıkıntıları dert etmeyecek kadar gönlü geniş biriyseniz eh size kolay gele.
Birden çok kişiye aşık olma durumu.kişi kendinden emin olunca sıkıntı yaşamıyor ama karşı tarafın hislerinden emin olamayacağımız için muhtemel kıskançlık sebebi olur mutlaka.herkes ben yapayım ama karşımdaki sadece benimle olsun,benim olsun zihniyetinde.yaşayanlar 'compersion teorisi' başka kişi ile yaşadığı aşktan mutluluk duyma hissi olduğunu iddia ediyor.çünkü bu ilişkide herkes herşeyi biliyor.sadakat kavramı tartışılıyor bu insanlarla.aldatma olmadığı için sadık olduklarını düşünüyorlar.çok az bir şey hissetsem bile katlanamam ben .ya benim ya değil.öyle de net bir insanım.o yüzden empati yapmak lazım.istemiyorsan yapma,çok zor değil.
Monogaminin insanoğlunun biyolojik yapısına uymadığı görüşünden yola çıkanların benimsediği çok eşli yaşam biçimi.
özlediğim hayat...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar