bugün

görgüsüzdür.
(bkz: insan değil ayı)
* topluluktaysa; etrafındakilerin midesini bulandıracak olan insandır.
hintlilerin haslanmis pilavi yeme seklidir.
büyük çoğunlukla elleri vıcık vıcık yağlandıktan sonra elini üstüne başına silip sakalını kaşımaya başlayan tiplerdendir.

ciddi olarak: (bkz: suudi arabistan)
yedikten sonra da elini yıkaması gereken insandır.
herkesin aksine doğru dürüst pilavın tadını alandır.
ayağı ile yiyecek hali yokya. * *
bütün çatal ve kaşıkları bulaşık makinesinde olan insandır.
yememesi gereken insandır.çatal, kaşık yoksa gidip komşudan alması gereken insandır.
araptır efendim. helvayı, pilavı elleriyle yerler. çorba üzerindeki çalışmalar sürmektedir.
rahat insandır. tasasız, vurdum duymazdır. *
yabanidir. Temizlikten uzak iğrenç insandır. Bunlara özenen çoktur.
"bari başlığı pilavı eliyle yiyen canlı diye açsaydın mübarek" diye düşündürüp durdurandır.
araptırlar lakin ben diğer yazar kardeşlerim gibi araplara yakıştırmalar yazamayacağım çünkü peygamber efendimiz sav da bir araptı ben bundan çekinirim ve araplara laf etmem.
araptirlar,insandirlar, lakin ben diğer yazar kardeşlerim gibi insan sikemeyeceğim,çünkü peygamber efendimiz de bir insandı. ben bundan çekinirim ve insan sikmem.
arap milletine sövüp saymakta pek sakınca bulunmamasını gerektiren insandır. ne de olsa, kimde ne eksikse ona o yollanır. islam, temizlik dinidir; temizlikten nasibini almamış ve hâlâ daha almamakta direten araplara gelmiştir. gelmiştir de ne boka yaramıştır...
Yufkanın içine alarak mı yiyor? Pek lezzetli olur lan öyle yersen.
arap ya da fars olsa gerek ya da hintli.
(bkz: pliavı beliyle yiyen insan)
patates kızartmasını eliyle yiyen insan kadar medeni olan kişi.
kemal sunal'ın yapmasıyla bile insanın canını çektirten hareketidir.

https://www.youtube.com/watch?v=7trb2NsUHhI
Anormal değildir ama biz kibarlıktan kırıldığımız için "ıyyy, nobran mısın Sean" diyoruz.
araplar ve afrikalılar.
(bkz: kuskus yerken araplar)

O da bi nevi pilav.
© copyright 2005 - 2026