bugün
- hikayeyi devam ettir51
- vietnam savaşı3
- sokakta kavga teknikleri12
- kel erkeklerin karizması5
- allah a güvenmek4
- özelde çalışmak5
- yazarların okuduğu bölümler6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- ismet gurbuz 20243
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- pilot bir erkekle sevgili olmak4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak2
- pişi vs revani5
- tekne turu12
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- şampuan8
- pişisel gelişim5
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- günde 90 litre su içmek2
- yeni parti54
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- nickten isim tahmini yapmak72
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- benkimki6
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- kafede çalışan üniversiteli2
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- kuşbaşılı pide2
- takipçi satın almak3
- ağırlık çalışmak3
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- browni kek3
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- gammaz çetesi9
- galatasaray3
- imam maaşları4
- aykirikadin7
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular3
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler5
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- çikolata soslu ıslak kek4
- sibel can'a benzeyen yuzır3
clefary yerine ashe verilen. pokemondur bi halt etmez ama savaslarda damarlarindaki asil kan etkisini gosterir
elektrikli sari bir fare diye özetlenebilir.
Bulaşana çarpardı saygıdeğer abimiz..
aldığım duyumlara göre ölmüş olan(iyice içine etmişler animenin), pek sevimli, haşarı, delikanlı pokemon topta yaşamaz ulan deyip Ash'i her seferinde madara eden kendi küçük yüreği mangal bir sevdiğimizdi.
(bkz: çare pikachu) en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde bizi öksüz bırakan pokemondur.
türkiye'nin ihtiyaçıdır.
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
bu sahne ile hepimizi hüzne boğmuş pokemon efsanesidir. çoğumuzun hafızasında bu sahne ile var olmuştur.
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
ferhat ağırbaşlı isimli veledin balkondan atlamasıyla son bulan çizgi filmdeki karakter.
en sevdiğim çizgi film kahramanlarından bir tanesi. hatta ilk beş yapsam, kesinlikle girer. tabii, çocukken kapılmışdık pokemon sevdasına. tek başına bir çocuk üstün güçleri olan bir arkadaşıyla yolculuk yapıyordu. her çocuğun hayalini süslerdi böyle şeyler.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
sevimlilik abidesi olan pokemon. bir öncesi pichu olup bir üstü raichu' dur. ash' in ilk pokemonu olup poke topunda takılmama özgürlüne sahiptir.
Sarı renkli kırmızı yanaklı sempatik çizgi film kahramanıdır cips yeme alışkanlığını fazlasıyla türklere kazandıran sevimli varlık.
ülkemizde küçücük yavruların ölmesine ve sakat kalmasına sebep olan fare sıçırtmasıdır.
Aklıma çekirgeyi getirmiştir.
kürdlerden üstün dür, en azından kaçak elektrik kullanmıyor.
pika pikaaaaaa.
Miyav ulan.
Ash'in götünü charizard reyizle az kurtarmamış pokemondur. Tabi squirtle ve balbausar'ın hakkını da yemeyelim.
Yürüyen sarı jeneratör.
hdp ash başkanının poke monster ıdır.
Bir de hiç sevimli olmayan bu pikaçu vardı.
(img:#1038189)
(img:#1038189)
ash in ilk göz ağrısı pokemondur. bir anime karakteri bu kadar mı tatlı olur dedirten bir tombiliktir.
Kadınsı pokemon. Bu kadar feminen olmasını hep yadırgardım. Charizard olunca adam olmuştur.
pokemon çizgi filmindeki bir hayvanımsı karakter, sürekli çevresine elektirik vermesiyle bilinir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar