bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca11
- kürt mutfağı7
- gocu43
- sssilvermist11
- satranç haram yasaklansın13
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- true yazar mı sorunsalı3
- kızının düğününde oynayan baba8
- faik öztrak3
- uludağ sözlük skandalları2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- en sevilen meyveler8
- kürdistan3
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- bu devirde fes giymek5
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yapay zeka moderatörü17
- buddy dude20
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- beyazsemsiyeliyabanci48
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- ejderha sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- true'nin en sevdiği kedi3
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- yagmurcu6
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- diamond bosphoruss denen yazar8
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- put2
- beddua etmek2
- gammazlama yapmamak13
- necip fazıl kısakürek3
- gammazlar çetesi2
- togg'a lpg taktırmak11
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- hayatının hangi dönemindesin4
- tövbe2
clefary yerine ashe verilen. pokemondur bi halt etmez ama savaslarda damarlarindaki asil kan etkisini gosterir
elektrikli sari bir fare diye özetlenebilir.
Bulaşana çarpardı saygıdeğer abimiz..
aldığım duyumlara göre ölmüş olan(iyice içine etmişler animenin), pek sevimli, haşarı, delikanlı pokemon topta yaşamaz ulan deyip Ash'i her seferinde madara eden kendi küçük yüreği mangal bir sevdiğimizdi.
(bkz: çare pikachu) en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde bizi öksüz bırakan pokemondur.
türkiye'nin ihtiyaçıdır.
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
Geliyor pikaçu, pikaçuoğlu..
bu sahne ile hepimizi hüzne boğmuş pokemon efsanesidir. çoğumuzun hafızasında bu sahne ile var olmuştur.
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
https://www.youtube.com/watch?v=HPZONKnC4Lk
ferhat ağırbaşlı isimli veledin balkondan atlamasıyla son bulan çizgi filmdeki karakter.
en sevdiğim çizgi film kahramanlarından bir tanesi. hatta ilk beş yapsam, kesinlikle girer. tabii, çocukken kapılmışdık pokemon sevdasına. tek başına bir çocuk üstün güçleri olan bir arkadaşıyla yolculuk yapıyordu. her çocuğun hayalini süslerdi böyle şeyler.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
ben de böyle arkadaşımın olmasını, onunla birlikde seyahata çıkmak, gün geldiğinde gülmek, gün geldiğinde ağlamak isterdim. sonra büyüdük. kirlendi dünya. tüm pokemonların nesli tükendi. iyi insanlar taşındı bu dünyadan.
edit: ash reyizi de unutmadık. burdan selamlar. ilk beşe girenler: ash ve pikachu.
sevimlilik abidesi olan pokemon. bir öncesi pichu olup bir üstü raichu' dur. ash' in ilk pokemonu olup poke topunda takılmama özgürlüne sahiptir.
Sarı renkli kırmızı yanaklı sempatik çizgi film kahramanıdır cips yeme alışkanlığını fazlasıyla türklere kazandıran sevimli varlık.
ülkemizde küçücük yavruların ölmesine ve sakat kalmasına sebep olan fare sıçırtmasıdır.
Aklıma çekirgeyi getirmiştir.
kürdlerden üstün dür, en azından kaçak elektrik kullanmıyor.
pika pikaaaaaa.
Miyav ulan.
Ash'in götünü charizard reyizle az kurtarmamış pokemondur. Tabi squirtle ve balbausar'ın hakkını da yemeyelim.
Yürüyen sarı jeneratör.
hdp ash başkanının poke monster ıdır.
Bir de hiç sevimli olmayan bu pikaçu vardı.
(img:#1038189)
(img:#1038189)
ash in ilk göz ağrısı pokemondur. bir anime karakteri bu kadar mı tatlı olur dedirten bir tombiliktir.
Kadınsı pokemon. Bu kadar feminen olmasını hep yadırgardım. Charizard olunca adam olmuştur.
pokemon çizgi filmindeki bir hayvanımsı karakter, sürekli çevresine elektirik vermesiyle bilinir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar