bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek14
- uyudun mu mesajı12
- arabada sevişmek6
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- duygusal yorgunluk3
- fazla samimiyet9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü22
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum3
- otelde sevişmek8
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- anın görüntüsü26
- kanepede sevişmek3
- marmara depremi için ezber bozan açıklama2
- nev10
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- mal mıyım sorunsalı13
- kiraz cicegi kolonyasi41
- elidor4
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- küpe takan bıyıklı2
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- küt saçlı hatun12
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- gece zurna dürüm söylemek3
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- sabah ezan i okunurken entry girmek2
- umudumuz mançur2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- ismail kartal34
- sözlük yazarlarının saatleri8
erkek olarak kaşa yaptırmayı düşündüğüm cisim.
paslanmaz özellikli olanı tercih edilmesi gerekendir. bu yüzden titanyum seçilir. gümüş varsa alınmamalıdır. çünkü gümüşün oksitlenmesi zehirlidir. (hatırlanmalıdır ki evdeki gümüş eşyalar periyodik zamanlarda kalaylanır.)
kız erkek fark etmez alt dudakta olan halka biçiminde piercing çok güzel durur. diğer en hoşuma giden yerse kaştır ama burda piercing siyah olmalı. ayrıca kaş piercingini işini biline yaptırmak gerekir. sinirler zedelenirse nahoş görüntülere neden olabilir. ayrıca bu işte hijyen olmazsa olmazdır.
kız erkek fark etmez alt dudakta olan halka biçiminde piercing çok güzel durur. diğer en hoşuma giden yerse kaştır ama burda piercing siyah olmalı. ayrıca kaş piercingini işini biline yaptırmak gerekir. sinirler zedelenirse nahoş görüntülere neden olabilir. ayrıca bu işte hijyen olmazsa olmazdır.
haftada bir vidalı topu kaybedilen aksesuardır.
Kimisine yakışırken kimisini ise itici gösterir. Bana kalırsa gereksizdir.
kendinize yakıştırıyorsanız yüzünüzü ve vücudunuzu delik deşik hale getirmenize sebep olur.
Zamanında burnuma ve kulagıma yaptırdıgım seydir. ikisi de cok sıktı, hele burnuma yaptırdıgımı hatırlamak bile istemiyorum. Son olarak da göbeğime yaptırdım ki her an iltihaplanabiliyor, bakımını iyi yapmak gerekiyor. Ama cok seviyorum, duzgun bir yerde de yaptırdım, cok memnunum şimdilik.
5 sene öncesinde çene me yaptırdığım zamazingo. 4 senedir kullanmadığım halde kapanmamıştır.
yapıldığı en kötü yerlerden biri bel gamzesidir. öyle doğal estetiği olan bir yer ancak bu kadar çirkinleştirilebilirdi.
sayesinde "çenende çivi mi var ehehe" gibi iğrenç esprilere maruz kaldığım hede. fakat severek kullanıyoruz efendim.
özellikle sarışın hatunlara çok yakışıyor. beyaz ten üzerinde inci gibi parlıyor böyle..
ciddi anlamda bağımlılık yapan, vücuda küpecikler takma olayı. burnumda ve göbeğimde var, canım deli gibi piercing yaptırmak istiyor. neremi deldireceksem daha! yani demem o ki, dikkatli olunuz, tek bir yerinize yaptırmak varsa aklınızda pek bulaşmayın sonradan yoldan çıkıyorsunuz.
vücudun çeşitli bölgelerine takı takmak için yapılan işlem. özellikle hatunların göbeklerinde çok seksi duruyor.
rock n rollcuların vazgeçilmez aksesuarı.
vücudunu salak salak deldirip, saçma sapan metaller takma şeysi. akıl kârı olmayan, saçma işlerden sadece biri.
burunda ne kadar çirkin duruyorsa dudakta o kadar güzel duran takıdır.
Kaşımda bir, sol kulağımda iki adet bulunan. Egzotik bir aksesuardır. Hatun dedektörü..
Kaşıma düşündüğümdür ama acısından korkuyorum işte be.
dudağımda bir tane var sözlük hiç rahatsız etmiyor.
Tabii takma olması bunda en büyük etken sözlük.
Tabii takma olması bunda en büyük etken sözlük.
4.sünü yaptırdığım hede, hassas bünyelerde iyileşmesi uzun sürer. sabah gidip yeni cici piercingler almalıyım. aslında ağız içindeki versiyonları da hoşuma gidiyor bu ara ya hadi bakalım..
en bi sevdiğimdir burnumdaki halka piercingim.
burna halka şekilinde takılınca insanı kurbanlık dana gibi gösteren aksesuar.
kaşıma yaptırdığım piercingin yıllar önce kapanmış olması yetmezmiş gibi bir de iz kaldı. çok sevdiğim ve yeniden hem kaşımı hem de çenemi deldirmek istediğim halde o izlerden dolayı cesaret edemiyorum.
Iz kalmasa yaptıracağımdır. Saliselik birşey olması kolaylık sağlıyor. Klitoris e düşünüyorum ama kim takacak.
dil, göbek ve özel bölgelerde harika durup yüzde olanların kötü durduğu vücut süsü.
bizzat kaşımda bulunan demir parçasıdır. kaşlarım az biraz kalın olduğundan yakışmadığını açıkça söyleyebilirim. ama yine de onunla mutluyum. * kalın kaşlı olan ve piercing takmak isteyen hemcinslerime önerim kaşın incelip biten kısmına daha yakın deldirmeleri gerektiğidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar