bugün
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması5
- içim yanıyor be sözlük7
- ctrlx22
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek3
- borcunu ödemeyen insan3
- gürcistan22
- memelerini okşarken kız nasıl inler3
- ismail alpen'in yazılımcı olduğu gerçeği2
- türk düşmanları4
- eşek mi eşşek mi egzoz mu egsoz mu2
- en iyi simit hangi şehirdedir13
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- aylık 411 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ağlamamak için kendini tutmak2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- asansörde kalmak7
- tanrı türkü korusun3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- cendere calarken entry girmek4
- goooooool gol gol gol gooool2
- sözlükte kavga etmek6
- dr mehmet akif nacar2
- yaşar nuri öztürk4
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- erkek eti gurmesi4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- hanımeller limonlu kurabiyeleri2
- cehennem silahı 22
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- cem küçük5
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- seksi bırakmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- insan olmak5
- klozeti patlatmak2
bu aralar islamla ilgili kitaplar okumaktadır ve yakın zamanda müslüman olacağı tahmin edilmektedir.
euro 2012'nin 2. maçında 4 gol birden yemiş kaleci.
ingiltere ligindeki chelsea takımının ve çek cumhuriyeti milli takımının kalecisi. dünyanın en iyi kalecilerenden biri olarak gösterilir.
An itibari ile kovaya bağlamış, sözde avrupa' nın en iyi kalecilerindendir.
an itibariyle inanılmaz bir hata yapıp neticesinde de gol yemiştir.
12 haziran 2012 yunanistan çek cumhuriyeti maçı'nda yine elinden top kaçırmıştır.bi gün siki fena tutacak onu kaçıramayacaktır zannımca.
chelseade harikalar yaratırken milli takımda sürekli topu biyerlerinden kaçıran kalecidir.
adam hataların adamı oldu çıktı. yazık.
bu kadar da olmaz dedirtmiştir!
çeklere bir hayli iç 'çek'tirmiştir.
çöp bidonundan daha yeteneksiz. Yunanistan kalede duran nimetin farkına varamadı daha.
4 yılda bir fabrika ayarlarına geri dönüyor. bu dört yıl içinde şampiyonluklar kazansa da, şampiyonlar ligi şampiyonu da olsa başladığı noktaya geri dönmeyi ihmal etmiyor. vay.
ben dahada iyiyim,çankaya belediyesinin takımına girmiştim,ve gölbaşısporla yaptığımız maçta tam 9 gol yedim ve onuncu gol olmak üzereyken forvet oyuncusunun tam 90 a taktığı topu uçarak kurtardım ve hocaya el salladım bak nasıl kurtardım gibisine oda bağırıyor
"lan amınasoktuğumun evladı,bide bakıyorda el sallıyor 9 gol yedin lan utan pezevenk,ağzımıza sıçtın sen bizim"
tabi profesyonel olduğum için asla ses çıkarmadım ve nedense 2 gün sonra neden belirtilmeden klüpten atıldım...
"lan amınasoktuğumun evladı,bide bakıyorda el sallıyor 9 gol yedin lan utan pezevenk,ağzımıza sıçtın sen bizim"
tabi profesyonel olduğum için asla ses çıkarmadım ve nedense 2 gün sonra neden belirtilmeden klüpten atıldım...
dünyanın en iyi kalecisi kabul edilen, fakat en kritik anlarda büyük hatalar yapabilen kalecidir. kafasındaki kaskımsı zımbırtı ile maça çıkmak zorundadır.
an itibarıyla dünyanın en iyi kalecisi değildir.
her avrupa kupasında elinden bir top kaçırıp gol yemeyi adet edindi. genelde de akdeniz ülkelerine yapıyor bu kıyağı*
hiçbir zaman dünyanın en iyisi olmayan kaleci.
önünde buffon, casillas ve şu sıra neuer varken biraz zor o işler.
önünde buffon, casillas ve şu sıra neuer varken biraz zor o işler.
kafasındaki kask her zaman dikkatimi çekmiştir. meğerse kafasını direğe vurup beyin sarsıntısı geçirmiş.
chelsea nin çek kalecisidir. sağlam kalecidir. ama euro2012 de kendini fazla gösterememiştir.
Cech denilince aklıma hep kasklı hali geliyor. Bir kere bile saçlarını gördüğümü hatırlamıyorum.
dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen çek futbolcu. euro 2008'de, çek cumhuriyeti-türkiye maçında hamit'in ortasını elinden kaçırarak belki de kariyerindeki en büyük hatasını yapmıştır. milli takımımız da bu maçı 3-2 kazanarak cech sayesinde avrupa şampiyonası'nda çeyrek finale çıkmıştır.
milli takım kariyerini saymazsak efsane olmuş, başarılı bir kalecidir.
kulüp takımlarındaki başarısını milli takımlar düzeyinde sergileyemeyen file bekçisi. en başta gelen sebebi, chelsea' da alıştığı ve sürekli oynadığı savunma hattıyla milli takımda uzun aralıklarla gerisinde oynadığı savunma hattıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar