bugün
- 1 saatte 10 bira içmek13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey5
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- otomobile ek vergi4
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- teröriste o da insan demek4
- velvet12
- nervio11
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- özgünlüğün faydasız olması5
- slavko vincic15
- 9 ağustos 2026 bodrumspor bursaspor maçı2
- tatlı krizim geldi2
- yazık oldu yarınlara3
- bana yalan söylediler3
- hırt2
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- ben sana vurgunum3
- true hanın gazabı9
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- sevilince şımaran kızlar2
- cinni uyanış2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- dana kuzu kıyma döner2
- vurgun yemek3
- playstation 13
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- domuz eti3
- çağla idi2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması4
- bumble2
- bit pazarı2
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- dune6
- tarla bellemek3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- çingeneyle sevişmek6
- bugün sözlük b k gibi3
yekta kopan'ın hoşuna gidecek şekilde sevgi pıtırcığı laflar yumurtlayan, ulusalcı müjdat'ın yakın arkadaşı oyuncu.
ben hayatımda bu kadar iyi öğretmen rolü oynayabilen bi kadın görmedim. oynamıyor, yaşıyor adeta. dizilerde o kadar zorlama öğretmen rolleri var ki, insan bu kadını mumla arıyor. bu kadar rahat, bu kadar yerinde mimiklerle duyguları bu kadar yansıtabilen bi oyuncu görmedim. hayat bilgisi nin tekrarlarını kendisi için izliyorum desem yalan olmaz.
ayrıca hababam sınıfından da öğretmenlik performansını hatırlıyoruz ki nereye bakarsak bakalım harika.
(bkz: bana müstehcen tatlılar yedirmeye çalışıyorsunuz)
ayrıca hababam sınıfından da öğretmenlik performansını hatırlıyoruz ki nereye bakarsak bakalım harika.
(bkz: bana müstehcen tatlılar yedirmeye çalışıyorsunuz)
fena halde asil bir kadın, ayaklarının üzerinde dimdik durmayı öyle güzel beceriyor ki;
üstelik ne de güzel şarkı söyler...
http://alkislarlayasiyoru...-azeri-turku-ilk-muhabbet
üstelik ne de güzel şarkı söyler...
http://alkislarlayasiyoru...-azeri-turku-ilk-muhabbet
saygı uyandırıyor hürmet uyandırıyor. sesinden bir azeri türkü.https://www.youtube.com/watch?v=WHzcFa0DALk
sesi itibariyle boğaz iltihabından muzdarip olduğundan emin olduğum oyuncu, erkek olsa viskiden derdim ama sanmıyorum içtiğini.
jestleriyle, mimikleriyle,sesiyle pozitif enerji yayan bir oyuncu. uzun suredir ekranda görunmuyor. bugun hayat bilgisinde görunce ne kadar özlediğimi farkettim.
hafızalar da idealist bir öğretmen olarak yer edinmiştir.
artık miadını doldurmuş yaptığı işler tutmayan oyuncu. günümüz gençleri kendisini hayat bilgisi dizisiyle tanıdı sevdi.
(bkz: afet hoca)
(bkz: afet hoca)
abartılmış çok az sayıdaki yeşilçam oyuncusundan birisidir . oyunculuğu, tepkileri çok kısıtlı ve tekdüzedir . örneğin (bkz: köyden indim şehire)' de film boyunca '' allaam allaam' der durur .
Perihan Abla ile gönülleri fetheden kadın oyuncudur. YeşilÇam'da da kendine has oyunculuğuyla ayrı bir yeri vardır.
yaşlandıkça çirkinleşmiş olan.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kadın komedi oyuncusu.
Tam emekli ilkokul hocası tipi olan kadındır.
Yakın zamanda miami de ki evinde ayak bileklerini çatlatmıştır. Geçmiş olsun. Büyük oyuncudur. Usta oyuncudur. Türkiye de daha fazlasının olmasını istediğim bir karakterdir.
devasa memeleri vardı eskiden.
şok şok şok .. perran kutman kaza geçirdi. miami deki evinde tatil yaparken düşen oyuncunun ayak bilek kemikleri çatladı.
kaza ? miami ? tatil ?
ee iyi olmuş. tövbe yarabbim.
kaza ? miami ? tatil ?
ee iyi olmuş. tövbe yarabbim.
Sultanbeyli'de adını taşıyan bir okul bulunan usta tiyatrocu.
Böyle bir oyuncu için sadece 3 sayfa entry varken serenay sarıkaya çağatay bilmem ne bilmem ne gibi iki günlük insanların entryleri dolup taşıyo zaten bu ülkenin gerçek oyuncuya ve sanata saygısı olsa demet Akalın yerine fazıl say 70 milyon dinlenirdi ..
Deli saraylı gibi bir dizinin 11 bölüm sürmesi sinirimi bozdu gelip söveyim dedim.
Deli saraylı gibi bir dizinin 11 bölüm sürmesi sinirimi bozdu gelip söveyim dedim.
Oynadığı tüm rolleri adeta yaşar. Kraliçe
(bkz: 1950) doğumludur.
30 Kasım 1949 istanbul doğumlu tiyatro ve sinema oyuncusudur. (bkz: hayat bilgisi) isimli dizide (bkz: afet güçverir) karakterini canlandırmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar