bugün
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- fıstık gibi kızın ter kokması5
- trakyalı kadın isimleri4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- tencent hy33
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- karşı cinste hayran olunan özellik2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- geceye bir şarkı bırak3
- karadedeler olayı5
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- şimdiki aklım olsa2
- kiraz cicegi kolonyasi45
- meyveli soda içen erkek7
- ateist6
- ışık hızı2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- anın görüntüsü12
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- ahmet telli6
- örgüt mensubu5
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- ayna4
- amedspor10
- romantizm vs realizm2
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- y kuşağı3
- 2026 dünya kupası30
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- fransızca3
- mehmet okuyan12
- allah5
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- kim kimin fakesi10
yekta kopan'ın hoşuna gidecek şekilde sevgi pıtırcığı laflar yumurtlayan, ulusalcı müjdat'ın yakın arkadaşı oyuncu.
ben hayatımda bu kadar iyi öğretmen rolü oynayabilen bi kadın görmedim. oynamıyor, yaşıyor adeta. dizilerde o kadar zorlama öğretmen rolleri var ki, insan bu kadını mumla arıyor. bu kadar rahat, bu kadar yerinde mimiklerle duyguları bu kadar yansıtabilen bi oyuncu görmedim. hayat bilgisi nin tekrarlarını kendisi için izliyorum desem yalan olmaz.
ayrıca hababam sınıfından da öğretmenlik performansını hatırlıyoruz ki nereye bakarsak bakalım harika.
(bkz: bana müstehcen tatlılar yedirmeye çalışıyorsunuz)
ayrıca hababam sınıfından da öğretmenlik performansını hatırlıyoruz ki nereye bakarsak bakalım harika.
(bkz: bana müstehcen tatlılar yedirmeye çalışıyorsunuz)
fena halde asil bir kadın, ayaklarının üzerinde dimdik durmayı öyle güzel beceriyor ki;
üstelik ne de güzel şarkı söyler...
http://alkislarlayasiyoru...-azeri-turku-ilk-muhabbet
üstelik ne de güzel şarkı söyler...
http://alkislarlayasiyoru...-azeri-turku-ilk-muhabbet
saygı uyandırıyor hürmet uyandırıyor. sesinden bir azeri türkü.https://www.youtube.com/watch?v=WHzcFa0DALk
sesi itibariyle boğaz iltihabından muzdarip olduğundan emin olduğum oyuncu, erkek olsa viskiden derdim ama sanmıyorum içtiğini.
jestleriyle, mimikleriyle,sesiyle pozitif enerji yayan bir oyuncu. uzun suredir ekranda görunmuyor. bugun hayat bilgisinde görunce ne kadar özlediğimi farkettim.
hafızalar da idealist bir öğretmen olarak yer edinmiştir.
artık miadını doldurmuş yaptığı işler tutmayan oyuncu. günümüz gençleri kendisini hayat bilgisi dizisiyle tanıdı sevdi.
(bkz: afet hoca)
(bkz: afet hoca)
abartılmış çok az sayıdaki yeşilçam oyuncusundan birisidir . oyunculuğu, tepkileri çok kısıtlı ve tekdüzedir . örneğin (bkz: köyden indim şehire)' de film boyunca '' allaam allaam' der durur .
Perihan Abla ile gönülleri fetheden kadın oyuncudur. YeşilÇam'da da kendine has oyunculuğuyla ayrı bir yeri vardır.
yaşlandıkça çirkinleşmiş olan.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kadın komedi oyuncusu.
Tam emekli ilkokul hocası tipi olan kadındır.
Yakın zamanda miami de ki evinde ayak bileklerini çatlatmıştır. Geçmiş olsun. Büyük oyuncudur. Usta oyuncudur. Türkiye de daha fazlasının olmasını istediğim bir karakterdir.
devasa memeleri vardı eskiden.
şok şok şok .. perran kutman kaza geçirdi. miami deki evinde tatil yaparken düşen oyuncunun ayak bilek kemikleri çatladı.
kaza ? miami ? tatil ?
ee iyi olmuş. tövbe yarabbim.
kaza ? miami ? tatil ?
ee iyi olmuş. tövbe yarabbim.
Sultanbeyli'de adını taşıyan bir okul bulunan usta tiyatrocu.
Böyle bir oyuncu için sadece 3 sayfa entry varken serenay sarıkaya çağatay bilmem ne bilmem ne gibi iki günlük insanların entryleri dolup taşıyo zaten bu ülkenin gerçek oyuncuya ve sanata saygısı olsa demet Akalın yerine fazıl say 70 milyon dinlenirdi ..
Deli saraylı gibi bir dizinin 11 bölüm sürmesi sinirimi bozdu gelip söveyim dedim.
Deli saraylı gibi bir dizinin 11 bölüm sürmesi sinirimi bozdu gelip söveyim dedim.
Oynadığı tüm rolleri adeta yaşar. Kraliçe
(bkz: 1950) doğumludur.
30 Kasım 1949 istanbul doğumlu tiyatro ve sinema oyuncusudur. (bkz: hayat bilgisi) isimli dizide (bkz: afet güçverir) karakterini canlandırmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar