bugün
- herkes yatmış görünüyor3
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- komik olmayan komedyen2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- taşak sütyeni2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- tofaş2
- yaz yemekleri5
- insan zamandan ibarettir3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- gulmekicinyaratilmis11
- spiderman mi döver batman mi5
- birleşik krallık3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- dost2
- ispanya7
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- elalem ne der4
- gocu bay bey birader3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- ona bir şey söyle7
- petrol4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
penguen dergisinin ilk sayfasinin adidir. Rte isimli $ahis penguen de bamba$ka boyutta bir insan modunda okuyuculari kopartir. elinden odunu dü$mez. bush dahil bir çok siyasi yi odunuyla yola getirir espritüeldir zekidir. ''ke$ke böyle olaymi$ bu adam'' dedirtir.
arşivimdeki penguenleri karıştırdığımda yeniden karşıma çıkmış muhteşem köşe. emrah ablak tarafından hazırlanırdı. özellikle ilk zamanlarında muhabirimiz haşmet, duygu pınarı gibi köşeleri ile beni bitirirdi. vatandaşa sorduk köşesinde de her seferinde farklı bir konuyu 4 vatandaşa sorar ve cevaplarını yazardı. tabii bu cevaplar her zaman birbirinden daha enteresan olurdu. hemen bir örnek vereyim.
"vatandaşa sorduk: japonlar
onelan abo (38): abi ben japonu anlatırımda sen sonra gidip şöyle şöyle dedi diye yetiştirmeyesin. karate biliyo olum bunlar. sinirlenirse ağzımı yüzümü kırar lan. bi keresinde komşum vardı japon, bakkala "japonların penisi küçük oluyomuş" dedim, duymuş, sabaha kadar uçan tekme attı. sonra sabaha doğru yorgunluktan uçarken havada uyuya kaldı. üzerine bi battaniye örttüm, açtım pencereyi, uçtu getti.. japon yapıo"
duygu pınarı ise şu tatta başlardı. ahmet altan'ın karizmatik bir fotoğrafı altında,
"'kadınların içinde iblis var lan' diye sessizce düşündü filip."
tabii elinde her seferinde başka çeşit odundan yapılmış ve genelde abdullah üzerinde kullandığı sopasıyla rte olurdu manşette. misal "yeni türk lirası tanıtıldı" başlığı altındaki yazı şu şekilde başlardı..
"'Abdullah yetiş' diye bağırmışım can havliynen.. koşa koşa geldi bu... 'abi nen var noldu?' diye. 'la olum, bu yeni paranın sıfırlarını basmayı unutmuşsunuz lan, her işle benim mi ilgilenmem gerekiyo' diye o ufacık alnına doğru amcamgilin kütahya'dan getirdiği ramazan davulcusu odunuylan vurmamla bayılması bir oldu"
özledik lan..
peşin peşin edit: özgün yazı hali korunarak yazılmıştır. hani imla hatası var diye uyarmayın diye dedim lan. odunum var..
"vatandaşa sorduk: japonlar
onelan abo (38): abi ben japonu anlatırımda sen sonra gidip şöyle şöyle dedi diye yetiştirmeyesin. karate biliyo olum bunlar. sinirlenirse ağzımı yüzümü kırar lan. bi keresinde komşum vardı japon, bakkala "japonların penisi küçük oluyomuş" dedim, duymuş, sabaha kadar uçan tekme attı. sonra sabaha doğru yorgunluktan uçarken havada uyuya kaldı. üzerine bi battaniye örttüm, açtım pencereyi, uçtu getti.. japon yapıo"
duygu pınarı ise şu tatta başlardı. ahmet altan'ın karizmatik bir fotoğrafı altında,
"'kadınların içinde iblis var lan' diye sessizce düşündü filip."
tabii elinde her seferinde başka çeşit odundan yapılmış ve genelde abdullah üzerinde kullandığı sopasıyla rte olurdu manşette. misal "yeni türk lirası tanıtıldı" başlığı altındaki yazı şu şekilde başlardı..
"'Abdullah yetiş' diye bağırmışım can havliynen.. koşa koşa geldi bu... 'abi nen var noldu?' diye. 'la olum, bu yeni paranın sıfırlarını basmayı unutmuşsunuz lan, her işle benim mi ilgilenmem gerekiyo' diye o ufacık alnına doğru amcamgilin kütahya'dan getirdiği ramazan davulcusu odunuylan vurmamla bayılması bir oldu"
özledik lan..
peşin peşin edit: özgün yazı hali korunarak yazılmıştır. hani imla hatası var diye uyarmayın diye dedim lan. odunum var..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar