bugün

/44
ben neden derse gidiyorum, ne gerek var gibi sorularla sabahın tüketildiği gündür.
sabah yine işe gidecek olmaktır. iyiydik, güzeldik şişenin dibini gördük ama gel gör ki kapitalizmin armasını parlatacak kölelere ihtiyaç var. parayı icat edenin ben...
şımarık çalışanların çıkardığı kolpa sendrom. lan zaten dünyanın en çok dinlenen ülkesiyiz. pazartesi bari burun kıvırmayın.
Alıştıktan sonra yaşanmayandır.

Sözlük, alışın artık Pazartesi günleri söve söve işe/okula gitmek zorundayız.
(bkz: sen gelme lan ayı)
Yarın vize haftasının başlangıcı ise daha bi koyar salısı ayrı çarşambası ayrı ayrı gelip döverler ta ki cuma gelene kadar.
breaking bad bitince daha bir azıtan.

http://www.karikaturu.com...siler-bana-bayiliyor.html
an itibariyle sıcacık yatağından, zengin kahvaltısından, çayından kahvesinden feragat etmek durumunda kalmış herkesin yaşadığı sendromdur.

(bkz: pazartesi sendromuna kafam girsin)
cumartesi sabahın körüne konulan sınavlardan dolayı bende yerini 'cumartesi sendromu'na bırakmış olan sendromdur.
pazartesi acaba kaç saat uyusam diye düşündüğüm sendromdur. hiç uyumayıp salı günü tüm gün uyusam mı diye de düşündüğüm olmuştur. anlaşıldığı üzere serbest meslek. yatış.
çalışan insanlar tarafından yaratılıp, empoze edelin günümüzde tedavisi mümkün olmayan hastalıktır. ayrıca çok büyük bir terslik vardır bu sendromda:

Ömrümüzden koca bir yedi günün geçişi bizi sevindirirken, hayatta kalmak ve iyi şeyler yapmak için verilen ekstra yedi günün üzmesinin tek sebebi –insanı o yedi gün içerisinde çalışmak zorunda bırakan kapital sistemden başka bir şey değildir.
insanların sürekli olarak bir sevmeyişe fobi, sendrom üretmesinin ürünüdür. pazartesi sendromu isim konulduğu için sendromlaşmıştır. eğer böyle bir isim konulmasaydı pazartesi sendromu değil belki de pazartesi mutluluğu olacaktı.
an itibariyle baş gösteren sendromdur.
yaklaşık 45 dakika sonra başlayacak olan sendromdur.
işini severek yapan insanlar için şüphesiz ki olmayan sendromdur.
(bkz: bize her gün cuma)
an itibariyle etkisini göstermeye başlamıştır sendromdur. yan etkileri gerçekten korkunç.
pazar gününden başlayan can sıkıcı bir durumdur.
sömestır tatilinde hiçte umrumda olmayan sendromdur.
Birgun sonra baslayacak olusuyla pazari bile zehir eden kenafir.
liselileri ve üniversitelileri alakadar etmeyen sendromdur.
kanımca yazarlarımızın birçoğunun yaşamadığı sendrom. zira çok hiperaktifler kendileri.
çoktan unuttuğum bir sendrom çeşididir. eskiden bende de vardı ama. evden yazı işleri yaptığımdan bana her gün sendrom.
Özellikle yarı yıl ve yaz tatilinden sonraki pazartesi günü ise sendromun dibidir.
Gün itibariyle başlamış olan sendromdur.
üşengeç, uyuşukların sendromudur. pazar gün sabaha kadar iç, sonra sendrom.

tabii ya.
© copyright 2005 - 2026